• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۱۵۲۵۳
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۶:۵۷
بین الملل
کرونا در جهان

شمارمبتلایان به کرونا؛ ۲۷ میلیون و ۳۰۰ هزارنفر

سازمان بهداشت جهانی شمار جان باختگان را ۸۸۷،۵۴۹ نفر و شمار بهبودیافتگان را ۱۹،۳۷۰،۸۵۸ نفر اعلام کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛  سازمان بهداشت جهانی شمار کل مبتلایان به کرونا را ۲۷،۲۸۸،۵۸۶ نفر و شمار جان باختگان را ۸۸۷،۵۴۹ نفر و شمار بهبودیافتگان را ۱۹،۳۷۰،۸۵۸ نفر اعلام کرد.

شمارمبتلایان به کرونا؛ ۲۷ میلیون و ۳۰۰ هزارنفر

 

 

 ۱۰ کشور صدر جدول شیوع ویروس کرونا درجهان

قاره آمریکا همچنان کانون اصلی شیوع کرونا در جهان اعلام شده است.  

هند با ثبت ۱,۰۰۸ مورد فوتی ؛ برزیل با ثبت ۴۵۶ مورد فوتی ؛  آمریکا با ثبت ۴۳۲ مورد فوتی  در ۲۴ ساعت گذشته به ترتیب در صدر جدول جهانی جان باختگان مبتلا به بیماری کووید-۱۹ قرار  دارند.
شمارمبتلایان به کرونا؛ ۲۷ میلیون و ۳۰۰ هزارنفر
 
فیلیپین
وزارت بهداشت فیلیپین روز دوشنبه از یک هزار و ۳۸۳ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا و ۱۵ مورد جدید مرگ بر اثر این ویروس در این کشور خبر داد.
تعداد کل موارد مرگ بر اثر ویروس کرونا در این کشور به سه هزار و ۸۹۰ مورد و تعداد کل موارد آلودگی به این ویروس نیز به ۲۳۸ هزار و ۷۲۷ مورد رسیده است.
 
روسیه
روسیه روز دوشنبه اعلام کرد شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در این کشور پنج هزار و ۱۸۵ مورد افزایش یافت و به این ترتیب، شمار موارد آلودگی به این ویروس در روسیه به یک میلیون و ۳۰ هزار و ۶۹۰ مورد رسید.
شمار موارد مرگ بر اثر این ویروس در روسیه به ۱۷ هزار و ۸۷۱ مورد رسید.
 
کره جنوبی
 کره جنوبی روز دوشنبه از ۱۱۹ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این کشور خبر داد. شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در کره جنوبی به ۲۱ هزار و ۲۹۶ مورد رسید. شمار موارد مرگ بر اثر این بیماری در این کشور به ۳۳۶ مورد رسید.
 
فرانسه
شبکه تلویزیونی فرانس ۲۴ گزارش داد در سه روز اخیر حدود ۲۵ هزار نفر در فرانسه به ویروس کرونا آلوده شده اند.
 
 چین
مقامات بهداشتی چین روز یکشنبه ۱۲ مورد جدید ابتلا به کووید - ۱۹ را در این کشور گزارش کردند که در مقایسه با روز قبل از آن دو مورد افزایش نشان می‌دهد.
شمار کلی مبتلایان به کووید- ۱۹ در چین اکنون ۸۵ هزار و ۱۳۴ نفر اعلام شده است و شمار قربانیان بدون هیچ تغییری همچنان چهار هزار و ۶۳۴ نفر است.
 
آلمان
موسسه روبرت کخ روز دوشنبه اعلام کرد شمار موارد تایید شده آلودگی به ویروس کرونا در آلمان با ۸۱۴ مورد افزایش به ۲۵۰ هزار و ۷۹۹ مورد رسید. تاکنون ۹ هزار و ۳۲۵ نفر در آلمان بر اثر ویروس کرونا جان خود را از دست داده اند.
 
مکزیک
وزارت بهداشت مکزیک روز یکشنبه از چهار هزار و ۶۱۴ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این کشور خبر داد. به این ترتیب، شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در مکزیک به ۶۳۴ هزار و ۲۳ مورد رسید.  شمار موارد مرگ بر اثر ویروس کرونا در مکزیک به ۶۷ هزار و ۵۵۸ مورد رسید.
 
 
استرالیا
 ایالت ویکتوریا استرالیا روز دوشنبه از ۹ مورد جدید مرگ بر اثر ویروس کرونا در این ایالت طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
این ایالت همچنین روز دوشنبه از ۴۱ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا خبر داد.


 مصر 
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از قاهره، سخنگوی وزارت بهداشت مصر گفت تعداد مبتلایان کووید-۱۹ تا بعد از ظهر یکشنبه به ۹۹ هزار و ۸۶۳ نفر افزایش یافت.
تعداد فوتی‌های این ویروس را ۵ هزار و ۵۳۰ نفر اعلام کرد و گفت با بهبودی ۹۰۰ بیمار کرونایی و مرخص شدن آن‌ها در روز گذشته، تعداد بهبود یافتگان نیز به ۷۸ هزار و ۱۰۸ نفر رسید.
 
برزیل
وزارت بهداشت برزیل روز یکشنبه از ۱۴ هزار و ۵۲۱ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا و جان باختن ۴۴۷ نفر دیگر بر اثر این ویروس طی ۲۴ ساعت گذشته در این کشور خبر داد.
تعداد کل موارد آلودگی به ویروس کرونا در برزیل به حدود چهار میلیون و ۱۴۰ هزار مورد و تعداد کل موارد مرگ بر اثر این ویروس در برزیل به ۱۲۶ هزار و ۶۵۰ مورد رسید.
 
مکزیک
شمار مبتلایان به بیماری کرونا در مکزیک با ۴۶۱۴ مورد تازه به ۶۳۴ هزار و ۲۰۳ نفر رسید. شمار تلفات کرونایی این کشور نیز با ۲۳۲ نفر افزایش به ۶۷ هزار و ۵۵۸ نفر رسید.
 
سوریه
کارکنان پزشکی و مقامات سازمان ملل گفتند بیش از ۲۰۰ تن از نیرو‌های کادر سازمان ملل در سوریه به بیماری کرونا مبتلا شده اند.
به گزارش وزارت بهداشت سوریه شمار مبتلایان به بیماری کرونا در سوریه ۳۱۷۱ نفر و شمار تلفات آن ۱۳۴ نفر بود.


 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مراسم آغاز سالتحصیلی دانشجویان دانشگاه پیام نور اردبیل
خروش استکبار ستیزی دانش آموزان در بجنورد
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
راهپیمایی پر شور ۱۳ آبان مردم گرگان
حضور دانش‌آموزان و فرهنگیان تهران در روز استکبارستیزی
جذب نیروی انسانی در سازمان تأمین اجتماعی از طریق آزمون استخدامی
روایت حضور هرمزگانی‌ها در راهپیمایی ۱۳ آبان
نصب وسایل گازسوز در حمام ممنوع
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی وارد گیلان شد
خروش دانش آموزان خراسان جنوبی علیه استکبار
پروانه ساختمان مغازه‌های نیازمند بازسازی در اردبیل رایگان شد
رفع تصرف نزدیک به ۲۹ هکتار اراضی ملی در آذربایجان‌غربی
راهیابی مربی چهارمحال و بختیاری به مسابقات همبستگی کشور‌های اسلامی
 آغاز راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در قزوین
نواخته شدن زنگ استکبارستیزی در مدارس زنجان
پاییز رنگارنگ در کالپوش
وزارت نفت برای ارتقای استاندارد و کیفیت سوخت اقدام کند
۱۳ آبان؛ بازخوانی حقیقت حقوق بشر و استمرار راه استکبارستیزی
راه‌اندازی دستگاه پیشرفته آزمایشگاهی «الایزا» در شیراز
برگزاری راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان در البرز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)