• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۳۲۹۵۰
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۰
مرکزی » اجتماعی
معاون وزیر بهداشت در ساوه؛

بهداشت فردی، مهمترین گزینه برای درمان کروناست

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دیشب در سفر به ساوه به صورت سر زده از وضعیت بیمارستان مدرس این شهر بازدید کرد.

بهداشت فردی، مهمترین گزینه برای درمان کروناست

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ دکتر جان بابایی در این بازدید با حضور در بخش‌های درمانی و کرونای بیمارستان مدرس در جریان روند درمانی بیماران قرار گرفت.

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با تمهیدات در نظر گرفته شده، علیرغم تحریم های ظالمانه ، پیش بینی های خوبی برای واردات واکسن آنفلوآنزا در نظر گرفته شده و در حال واردت هستیم.
جان بابایی در خصوص استفاده از واکسن آنفولانزا در گروهای مختلف افزود: افرادی که خطر ابتلای آنفولانزا در آنها ریسک بالایی دارند مانند زنان باردار ، افراد دارای بیماری های زمینه ای و بیماران خاص در الویت هستند.
او در خصوص زمان آغاز ایپدیمی بیماری آنفولانزا در کشور و همپوشانی با کرونا گفت: زمان دقیقی برای شیوع بیماری آنفلوآنزا نمی توان تعیین کرد ولی با شروع فصل پاییز ، موج جدیدی از این بیماری ایجاد می شود و در برخی موارد ، شاهد دو پیک شیوع انفلوآنزا هستیم.
معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه افزود: علائم آنفولانزا از کرونا قابل افتراق نیست و خوشبختانه با زیرساخت فراهم شده در زمینه ی آزمایشگاه ها ، امکان انجام تست هر دو بیماری وجود دارد و از این جهت نگرانی و کمبودی وجود ندارد.
جان بابایی گفت: پروتکل های درمانی آنفولانزا متفاوت از کرونا است ولی در عین حال علائم بالینی مشابهی دارند و درگیری ریه در بیماری کرونا شدیدتر است و با تمهیدات دولت در خصوص واردات واکس آنفولانزا ، می توان در پبش گیری از آن موثر واقع شود.
او با تاکید بر استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی تاکید کرد: اگر آحاد جامعه دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کنند، مطمئن هستیم که مشکل آنفولانزا که سرایت پذیری کمتری نسبت به کرونا را دارد، امسال درگیری کمتری خواهیم شد.
معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: وقتی که بتوانیم با رعایت بهداشت فردی و اجتماعی، مانع پیشرفت کرونا شویم ، از شیوع بیماری آنفولانزا که سرایت پذیری کمتری نسبت به کوئید ۱۹ دارد، نیز قطعا جلوگیری خواهد شد.
دکتر جان بابایی در پاسخ به مشکلات سخت افزاری و کمبود ها در حوزه ی زیرساخت های درمانی شهرستات ساوه گفت: از لحاظ ساخت مراکز درمانی ، شهرستان ساوه عقب مانده است و باتوجه به رشد فزاینده ی جمعیتی ، نیازمند یک بیمارستان مجهز و شرایط بهتری است.
معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهارداشت: اکثر تخت های بیمارستانی در ساوه، فرسوده است و تسریع در احداث بیمارستان جایگزین ،ضروری است .
جان بابایی با اشاره به احداث اورژانس جدید در بیمارستان مدرس بیان کرد: بزودی یکدستگاه سی تی اسکن در بیمارستان مدرس نصب خواهد شد و این بیمارستان دارای دو سی تی اسکن خواهد شد و آمادگی داریم در فضای موجود، یک آی سی یو (ISU) مجهزتر در برای استفاده ی بیماران ایجاد نماییم.
او از بکارگیری پزشکان متخصص جدید در بیمارستان مدرس ساوه خبر داد و اضافه کرد: بخاطر شرایط کارگری، شهرساوه در حال رشد بوده و دولت و وزارت بهداشت مصمم به بهره برداری از بیمارستان در حال احداث است و تلاش خواهیم کرد این پروژه هر چه سریعتر به بهره برداری برسد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
بهره برداری از سه طرح گردشگری – خدماتی در تویسرکان 
پایش ۱۲ واحد صنعتی آلاینده در فردیس
فعالیت گروه جهادی در نقطه صفر مرزی
بسیج سازندگی در خدمت محرومیت‌زدایی
تشییع پیکر مادر شهید در مرودشت
پیشرفت ۶۸ درصدی بیمارستان مادر و کودک بوشهر
توانمند سازی ۵۸ محله در کاشان
تحول در نظام توزیع نهاده‌های دامی
نمایشگاه «خانواده باکلاس؛ خانواده باکتاب» در اصفهان آغاز شد
پیوند عمیق ورزش زورخانه‌ای با فرهنگ فاطمی در کهگیلویه و بویراحمد
بسیج سازندگی در خدمت محرومیت زدایی
پیشگامی خراسان رضوی برای همکاری‌های کشاورزی ایران و افغانستان
بسیج مظهر اقتدار و خدمت
دومین رویداد ملی موت کورت دانشجویان حقوق و حقوقدانان در ارومیه
رزمایش بسیجیان به مناسبت هفته بسیج
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
شهرستان ملایر قطب تولید شیر در استان همدان 
جان باختن کارگر ۴۰ ساله بر اثر ریزش آوار ساختمانی
کمینه و بیشینه دمای ششم آذرماه در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
قاچاق با کارت سوخت شخصی
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)