• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۶۰۲۵۱
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۷
اجتماعی » جامعه و شهری

لایحه همگانی شدن بیمه حوادث در مجلس به نتیجه نرسیده است

رئیس سازمان مدیریت بحران: امروز بیمه حوادث اجتناب ناپذیر است و ۱۰ سال است که لایحه همگانی شدن بیمه حوادث در مجلس به نتیجه نرسیده است.

لایحه همگانی شدن بیمه حوادث در مجلس به نتیجه نرسیده استبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای اسماعیل نجار در مراسم افتتاح طرح‌های ملی نوسازی و بازسازی مناطق سیل زده افزود: ایران یک کشور حادثه خیز است که از ابتدای دولت یازدهم شاهد زلزله بوشهر، زلزله ۷، ۳ ریشتری کرمانشاه و سرپل ذهاب و سیل فروردین سال گذشته بودیم که ۲۵ استان در این سیل تحت تاثیر قرار داشتند.
بیشترین خسارت به استان‌های گلستان به دلیل ماندگاری آب در مناطق شهری و روستایی، لرستان، خوزستان و ایلام در بخش‌های زیرساختی، اماکن مسکونی، تجاری و کشاورزی وارد شد.
وی گفت: پس از امدادرسانی گسترده و اسکان موقت و اقدام به بازسازی و کمک رسانی در مناطق سیل زده کردیم که طبق براورد اولیه خسارت در بخش‌های مختلف ۳۵ هزار و ۵۰۸ میلیارد تومان بود که حدود ۱۹ هزار و ۶۶۱ میلیارد تومان در جلسات دستگاه اجرایی تایید شد و دولت در کوتاه‌ترین زمان ممکن مصوبه لازم را صادر کرد و تخصیص ۵۰ درصد اعتبارات ابلاغ شد و کار از همان لحظه آغاز شد.
نجار افزود: اعتبارات در بخش مسکن حدود ۷ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان بود که ۴ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان تسهیلات و بقیه کمک‌های بلاعوض و عمرانی بود.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور افزود: در بخش خسارت ۱۶۳ هزار و ۲۷۰ واحد مسکونی و تجاری اعم از شهری و روستایی پس از ارزیابی مورد تایید قرار گرفت که در مجموع ۶۶ هزار و ۷۱۹ واحد تخریبی و حدود ۹۷ هزار واحد مسکونی، تجاری و تعمیری بود.
آقای نجار گفت: تعمیرات در زمان مشخص خودش به اتمام رسیده است و نوسازی بیش از ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و آن ۵ درصد نیز نیامدند که مشکل زمین داشتند یا مشکل حقوقی داشتند.
وی افزود: آنچه که در سیل ۹۸ به عنوان یک تجربه مورد توجه قرار گرفت بحث پرداخت اجاره بها برای انتقال از مسکن موقت به دائم بود که به جای کانکس کار موفقی بود.
آقای نجار گفت: برای تامین ۳۷۱ هکتار زمین در استان‌های لرستان، خوزستان، گلستان و جا‌هایی که نیاز بود جا به جایی روستا صورت بگیرد از جمله پلدختر در واحد‌های شهری در این خصوص اقدام شد.
وی افزود: در کنار این اقدامات ۴۰ هزار بسته کالای خارجی برای آسیب دیدگان که ۳۰ هزار بسته توسط ستاد اجرایی فرمان امام تامین شد که از جمله آن یخچال، اجاق گاز، فرش و سرویس آشپزخانه بود و ۱۰ هزار بسته را نیز هلال احمر از محل کمک‌های مردمی تامین کرد.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه به بحث پیشگیری از حوادث اشاره کرد و گفت: به این موضوع کمتر توجه می‌شود در حالی که در سال گذشته علی رغم بارندگی‌های بیشتر ما کمترین خسارت را داشتیم چراکه پیشگیری‌های لازم صورت گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حفاظت از گونه‌های جانوری شهرستان خمام با تخریب تله‌های شکار پرندگان
کناره‌گیری کرمی از عضویت در کمیته فنی فدراسیون تکواندو
صادرات نفت ایران به بالاترین میزان از سال ۲۰۱۸ رسید
مردمی‌سازی نهضت عدالت آموزشی اولویت آذربایجان شرقی
آسفالت محلات حاشیه شهر زابل به همت بنیاد مسکن
کارت‌های اضطراری سوخت جایگاه‌ها جمع‌آوری نشده‌اند
اعلام زمان استعفای داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها از سمت خود
هشدار به صهیونیست‌ها: به غزه حمله کنید به جنگ بر می‌گردیم
آغاز اجرای طرح ملی «پنجره نو» در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
چهارسوی فرهنگ و هنر هجدهم آبان قم
کاهش خسارت جانی و مالی تصادف‌ها در استان
مشاور وزیر صمت: ارز فولادی‌ها به تالار دوم می‌رود
واکسیناسیون دام‌های کردستان علیه بیماری تب‌برفکی
نشست شورای عالی مسکن ملی با حضور ویدئویی معاون رئیس جمهور
روایت یک «چکش» در راهپیمایی ۱۳ آبان گرگان
شناسایی فعالیت غیرقانونی فردی در پوشش پزشک در بندر انزلی
کاشت ۱۲۰ هزار بوته گل فصلی در قشم و درگهان
جوی پایدار همراه با وزش باد در لرستان
صعود مقتدرانه تیم ملی تنیس روی میز بانوان ایران به نیمه نهایی
ضرب‌الاجل‌های جدید برای انتقال آندسازی ایرالکو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
نشست سران قوا برگزار شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)