پخش زنده
امروز: -
حمله تروریستی در نزدیکی یک کنیسه در پایتخت اتریش انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را تحتالشعاع قرار داد.
ساعاتی مانده به آغاز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا حمله تروریستی در نزدیکی یک کنیسه در پایتخت اتریش این انتخابات را تحتالشعاع قرار داد.
دوشنبه شب وین پایتخت اتریش شاهد حمله افراد مسلح به سوی مردم که براساس آخرین گزارش ها در این حمله 7 نفر کشته شدند.
رسانههای صهیونیستی پس از این حمله ادعا کردند این تیراندازی به سوی کنیسه مرکزی شهر وین بوده است.
وزارت کشور اتریش از دستگیری یکی از سه مهاجم خبر داده و ماهیت این حمله را تروریستی اعلام کرده است.
همچنین بر اساس گزارش ها گفته می شود افراد مسلح از گروه داعش بوده اند.
پس از اهانت رئیس جمهور فرانسه و حمایت او از انتشار کاریکاتورهای موهن، موج اسلام ستیزی دوباره در غرب آغاز شده است.
ماکرون با این ادعا که اسلام دین بحران زده است گروههای تروریستی را با واژه افراط گرایان اسلامی به اسلام نسبت داده است.
موج جدید اسلام ستیزی با انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا مواجه شده است و حمله اخیر درست چند ساعت مانده به آغاز رای گیری به وقوع پیوست.
این اتفاقات سبب شد که ترامپ با موج سواری و بهرهبرداری از این حمله تروریستی در توئیتی به اسلام بتازد و اعلام کند که در کنار اروپا علیه افراط گرایی اسلامی خواهد ایستاد.
با توجه به چند نکته که از حوادث اخیر به ویژه از حمله اخیر در پایتخت اتریش می توان نتیجه گرفت به نظر میرسد این حملات و حرکت های ضد اسلامی از سوی سرویس های اطلاعاتی سازماندهی شده و چه بسا دولت های غربی هم در دام افتاده باشند و می توان گفت این تحولات با انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ارتباط است.
نکته اول اینکه موقعیت ترامپ در تمامی نظر سنجی ها بطور قابل توجهی از رقیب خود عقب تر بوده به طوریکه به گفته مشاوران ترامپ در کاخ سفید فقط این ترامپ است که معتقد است رأی خواهد آورد.
از سویی با توجه به اینکه ترامپ مدعی مبارزه با داعش و به هلاکت رساندن ابوبکر البغدادی سرکرده این گروه است سعی می کند از این وضعیت بهره برداری کند و با القای این پیام که آمریکا نیز در معرض تهدید حملات تروریستی است آرای مردم را به سوی خود جلب کند.
ترامپ پیش از این اعلام کرده که اوباما و هیلاری کلینتون (هم خرجی های بایدن) داعش را به وجود آورده اند بنابراین در آستانه انتخابات آمریکا، این حملات تروریستی کاملا مشکوک است.
نکته دوم اینکه رسانه های غربی از جمله رسانه های صهیونیستی مدعی شدند که تیراندازی به سوی این کنیسه در مرکز شهر وین بوده است تا از این فضا سازی دو هدف محقق شود:
نخست اینکه لابی های صهیونیستی و یهودیان آمریکا به ترامپ رای دهند به ویژه اینکه بر اساس نظر سنجی ها فقط 22 درصد یهودیان آمریکا گفته بودند به ترامپ رای می دهند.
دوم اینکه با توجه به اهانت رئیس جمهور فرانسه به اسلام و آزادی بیان خواندن توهین به اسلام، این سؤال در افکار عمومی بار دیگر مطرح شد که چرا غرب اجازه نمی دهد درباره هولوکاست تحقیق شود؟ بر این اساس ادعای حمله به سوی کنیسه یهودیان در اتریش، ترفندی برای متهم کردن سوال کنندگان از هولوکاست به یهودی ستیزی و جلوگیری آنها از پیگیری این ماجراست.
نکته سوم اینکه مکان این حمله هم قابل توجه است، اتریش و چند کشور غربی از جمله کانادا مواضع مخالف موضع گیری ماکرون درباره اسلام گرفته بودند بطوریکه نخست وزیر کانادا گفته بود آزادی بیان هم خط قرمزهایی دارد و اتفاقا پس از این سخنان یک حمله تروریستی در کبک رخ داد بنابراین نتیجه می گیریم هدف از این اقدام تروریستی در اتریش همسو کردن مواضع همه کشورهای غربی با موضع اسلام ستیزانه ماکرون و ترامپ است.
نکته چهارم همزمانی این حمله تروریستی با میلاد پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) رحمت العالمین است. بنابراین در چنین شرایطی این حمله تروریستی می تواند سازماندهی شده باشد برای اعتبار دادن به توهین های مقام های غربی و راستگرایان حاکم بر آمریکا، رژیم صهیونیستی به اسلام.
با توجه به این شرایط این احتمال که از نیروهای داعش برای بهبود جایگاه ترامپ استفاده شده است تقویت می شود.
به ویژه اینکه گزارش های متقنی از جابجایی اعضا داعش توسط نظامیان آمریکایی منتشر شده است ضمن اینکه حامیان مالی و ایدئولوژیک داعش یعنی عربستان و امارات و رژیم صهیونیستی نیز از اینکه ترامپ در انتخابات شکست بخورد نگران هستند.
-------------------------------------------------
رضا محمد مراد