• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۹۴۹۹۱
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۲
اردبیل » اجتماعی

جامعیت شخصیت حضرت علی (ع) در طول تاریخ بی‌نظیر است

نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: جامعیت شخصیت حضرت علی (ع) در طول تاریخ بی‌نظیر است به طوری که در وجود آن حضرت تمام زیبایی‌ها را می‌توان به عینه مشاهده کرد.

جامعیت شخصیت حضرت علی (ع) در طول تاریخ بی‌نظیر استبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل آیت‌الله سید حسن عاملی در مراسم شب قدر نوزدهم ماه مبارک رمضان در مصلای اردبیل افزود: جامعیت شخصیت حضرت علی (ع) در طول تاریخ بی‌نظیر است به طوری که در وجود آن حضرت تمام زیبایی‌ها را می‌توان به عینه مشاهده کرد.
وی نمونه‌ای از این اوصاف امام اول شیعیان را مظلومیت و همچنین ایثار و شجاعت آن حضرت یاد کرد و گفت: با وجود تمامی این ویژگی‌ها و قدرت روحی بالا به خاطر جهل و نادانی مردمان زمان خود آن حضرت ۲۳ سال خانه‌نشین شد، ولی در هیچ مقطعی نمی‌توان نور امامت و هدایت امت را پنهان و خاموش کرد.
امام جمعه اردبیل   اضافه کرد: هر چند عده‌ای در طول تاریخ تلاش کردند تا شخصیت بی‌نظیر علی (ع) به عنوان قرآن ناطق را تحریف کنند، اما پرورش یافته دامنه رسول گرامی اسلام (ص) که مزین به اسما با ارزش الهی بوده همواره در طول تاریخ به نیکی و زیبایی یاد می‌شود.
عاملی با بیان ویژگی‌های ایثار علی ابن ابیطالب (ع) در طول زندگی و عمر با برکتش افزود: شجاعت علی (ع) از آن جهت بی‌نظیر است که آن حضرت در میدان جهاد قدرت خود را به نمایش گذاشته و در اجتماع با تسلط بر نفس و امیال خود شجاعت واقعی را به نمایش گذاشته و همواره در مصائب، مشکلات و فوران نفسانی به کنترل و مهار امیال خود پرداخته است.
وی ضرورت اقتدا به امام متقیان و مظلومیت علی (ع) را در عین قادر بودن یادآور شد و خاطرنشان کرد: شجاعت و ایثار علی (ع) در طول تاریخ قدرت اهریمنی را به زیر کشیده و زیبایی‌های مکتب اسلام را به عنوان مکتب الهام‌بخش به نمایش گذاشته است.
عاملی اضافه کرد: آن حضرت نه تنها بت‌ها را در فتح مکه شکست بلکه بیرق اسلام را بالا برد و با پا نهادن به شانه‌های مبارک نبی مکرم اسلام (ص) در حقیقت مهر تأییدی بر نبوت و آغاز امامت گذاشت.
وی راه خطای امت را در تبعیت نکردن از امام اول شیعیان یادآور شد و بیان کرد: در سایه همین خطا و اشتباه امت سال‌های طولانی به ظلمت و مسیر جهالت افتادند و حتی القاب و عناوینی که شایسته خود آن‌ها بود نثار امام متقیان کردند.
جامعیت شخصیت حضرت علی (ع) در طول تاریخ بی‌نظیر استعاملی با بیان اینکه زندگی سراسر نور امام علی (ع) از جمله شجاعت و ایثار آن حضرت برگرفته و میراثی از اخلاق، رفتار و سیره نبی مکرم اسلام بوده است، ادامه داد: فلسفه امامت در حقیقت بیان حقانیت دین و پرورش انسان‌ها در مسیر ارتقا روحی و روانی برای حفظ ورع، تقوا و مبانی اخلاقی است.
وی عنوان کرد: ما در ماه مبارک رمضان باید در یک مکتب جامع فضائل و زیبایی‌های رفتاری و الگو‌های ارزشی امام علی (ع) را بشناسیم که نمونه دیگر آن عدالت است که به هیچ وجه امروز حاکمان فاسق در پیمودن سیره امام علی (ع) روش او را بر نمی‌تابند.
نماینده، ولی فقیه در استان اردبیل تصریح کرد: بسیاری از کج‌روی‌ها و انحراف‌ها نتیجه پشت کردن به این مکتب ارزشی است و ضرورت دارد در نظام اسلامی ما بیش از هر زمان دیگر جامعیت رفتاری و شخصیت بی‌نظیر علی (ع) مورد توجه و الگوی حاکمان، مدیران و مسئولان قرار گیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نظارت‌ها بر بازار مسکن در زنجان تشدید شد
رئیس جمهور: بسیاری از شب‌ها خوابم نمی‌برد
مس رفسنجان قعرنشین لیگ در اندیشه صعود
افزایش سرعت باد جنوب شرقی و متلاطم شدن دریا در سواحل، ۲۳ بهمن
واگذاری زمین به ۴۰۰ ایثارگر کاشانی
آلودگی هوای ۹ شهر خوزستان در وضعیت نارنجی
صدور ۴۵۰۰ حکم بدون زندان در گلستان
جاده‌های مواصلاتی مازندران تا شنبه زیر بار محدودیت‌های ترافیکی
آموزشگاه خیر ساز ۶ کلاسه منطقه گله دار فارس کلنگ زنی شد
نماز شکر مردم خراسان شمالی از حضور حماسی در راهپیمایی ۲۲ بهمن
کیهان توکهور قهرمان مسابقات فوتبال جام فجر توکهور و هشتبندی
نجات بانوی ۳۶ ساله در کویر لوت با تلاش امدادگران هلال‌احمر خراسان جنوبی
گلستان با ظرفیت‌های راهبردی در آستانه جهش اقتصادی قرار دارد/ ضرورت تثبیت سیاست‌ها و حمایت تکمیلی از تولید
جدال گل‌گهر و پرسپولیس؛ شنبه ۲۵ بهمن
طرح آبیاری کم‌فشار مزرعه «رئیس‌آباد» رفسنجان افتتاح شد
عملیات آمریکا در کاراکاس خلاف قوانین بین‌المللی بود
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در کهگیلویه و بویراحمد
«صالح محمدی» هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد
سرمایه گذاری ۲۶ میلیارد دلاری صنعت نفت در دولت چهاردهم؛ از فشارافزایی پارس جنوبی تا بازگشت حفاری به خزر
گشایش نمایشگاه مشاغل خانگی در دولت آباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
افزایش ۵۳ درصدی شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ استان‌ها (۵)
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
لاریجانی: آمریکا تا حالا پیشنهاد مشخصی نداده است
فجر ۴۷؛ حضور پرشور روستاییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
لیگ قهرمانان آسیا دو؛ سپاهان بازی بُرده مقابل الاهلی را مساوی کرد
بازی سپاهان-الاهلی، امروز در قطر
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
تصاویر هوایی از حضور حماسی مردم ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)