• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۷۶۲۸۹
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۵
سیاسی » امنیتی و دفاعی

نیرو‌های مسلح، نقطه قوت وزارت بهداشت در مواجهه با کرونا

وزیر بهداشت با بیان اینکه از تجارب گرانسنگ دفاع مقدس در مقابله با کرونا استفاده کرده‌ایم، گفت: نیرو‌های مسلح در مواجهه با بیماری کرونا نقطه قوت وزارت بهداشت بودند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دکتر «سعید نمکی» امروز در مراسم تجلیل از خدمتگزاران نیرو‌های مسلح در عرصه سلامت و مقابله با بیماری کرونا که در مسجد جهاد ستاد کل نیرو‌های مسلح برگزار شد، اظهار داشت: این جلسه برای عرض ارادت، خداقوت و تشکر و قدردانی از فرماندهان و مدافعان سلامت نیرو‌های مسلح به درخواست بنده از سردار «باقری» برگزار شده است؛ چراکه نیرو‌های مسلح در این ایام سخت و سهمگین مواجهه با امواج کرونا، با مهربانی، محبت، همدلی و وفاق در کنار ما قرار گرفتند و برای همکاران من در عرصه مواجهه با امواج سهمگین این ویروس، همچون نقطه قوت و اتکا بودند.
وی افزود: کشور ما نیز پس از کشور چین یکی از اولین کشور‌هایی بود که درگیر این ویروس منحوس شد و مسئله این بود که ما در شرایط بسیار سخت و سنگین تحریم‌ها با این ویروس مواجه شدیم. این جریان سبب شد تا همه ابعاد تدارکاتی ما زیر سوال برود که در این میان، یاری و مهربانی عزیزانمان در نیرو‌های مسلح بزرگترین نقطه قوت ما شد و باز هم تجربه گرانسنگ دوران دفاع مقدس تکرار شد و با حضور پررنگ و مومنانه نیرو‌های مسلح مواجه شدیم که این حضور سبب دلگرمی و افزایش روحیه همکاران من در عرصه نظام سلامت شد.
وزیر بهداشت ادامه داد: عزیزان ما در نیرو‌های مسلح لحظه‌ای از کمک‌های صادقانه دریغ نکردند و امروز من آمده‌ام تا شهادت بدهم که لحظه‌ای اتفاق نیفتاد که ما تمنا‌یی داشته باشیم و عزیزانمان در نیرو‌های مسلح با گشاده‌رویی و مهربانی پاسخ نداده باشند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


نمکی گفت: شهادت می‌دهم که اگر این همدلی و وفاق در اوج تحریم و تنگدستی نبود، امروز جمهوری اسلامی ایران نمی‌توانست ادعا کند که ما در اوج فشار‌های بیرونی توانستیم با لطف خداوند به گونه‌ای عمل کنیم که حتی یک بیمار بیرون از بیمارستان سرگردان نشود و توانستیم با لطف خداوند و کمک عزیزان در کمتر از دو ماه تجهیزات و دارو‌های مورد نیاز را تولید کنیم.
وی با اشاره به تلاش محققان کشور برای ساخت واکسن کرونا عنوان کرد: امروز افتخار این را داریم که به‌عنوان یکی از سازندگان واکسن کرونا در دنیا مطرح هستیم؛ واکسنی که حتی دوستان هم‌پیمان ما در روزی که به آن نیاز داشتیم، آن را از ما دریغ کردند و این پیشرفت در سایه همدلی و وفاق محقق شد.
وزیر بهداشت با بیان اینکه بزرگترین دستاورد ما در حوزه مقابله با بیماری کرونا بهره‌گیری از تجارب گران‌سنگ دوران دفاع مقدس بود، افزود: در طرحی که مزیّن به نام شهید عزیز سردار «سلیمانی» بود، توانستیم بعد از استقرار در سنگر‌های دفاع در مقابل ویروس کرونا، این بار حمله به این ویروس را به‌صورت خانه به خانه انجام دهیم و این یکی از دستاورد‌های بزرگ ما بود که همه را به حیرت واداشت.
نمکی اظهار داشت: امروز دنیا متحیر است که چگونه ایران اسلامی با آن همه تحریم‌های ظالمانه توانست هم بیماری را کنترل کند، هم دارو و تجهیزات بهداشتی تولید کند و هم توانست در حوزه ساخت واکسن نیز گام‌های بسیار بلندی بردارد.
وی اضافه کرد: امروز واکسیناسیون در کشور فراتر از آنچه قول داده بودیم، پیش می‌رود؛ گرچه در دورانی دچار تأخیر شدیم، اما خوشبختانه از این هفته و هفته آینده خواهید دید که ما همه گروه‌های آسیب‌پذیر و همه گروه‌های سنی در معرض خطر را به سرعت واکسینه خواهیم کرد و از روز عید غدیر، گروه‌های بیشتری از جمله معلمان، زندانیان، اساتید دانشگاه، بیماران دیابتی و پرخطر را واکسینه خواهیم کرد و این دستاورد بزرگی برای جمهوری اسلامی ایران است.
وزیر بهداشت ادامه داد: امروز گرفتار موج پنجم کرونا هستیم که در هر کجا رفت، قتل عام کرد؛ اما تجربه گرانسنگی که در طول این ایام در کنار همدیگر کسب کردیم، توانست مرگ و میر‌ها را به شدت نسبت به انتظار از مرگ‌زایی و بیماری‌زایی در موج چهارم و پنجم بکاهد و امیدوارم که این موج را با عزت و سرافرازی و لطف خدا، مدیریت کنیم.
نمکی تصریح کرد: همه ما و همکاران مان دست‌بوس یکایک عزیزان در نیرو‌های مسلح هستیم، افتخار می‌کنیم به این مجموعه نفیس که همواره در همه عرصه‌ها و صحنه‌های پرخطر، مایه امید ملت است و به این سرمایه سنگین و وزین اجتماعی می‌بالیم.
وزیر بهداشت در پایان گفت: هر کس در وزارت بهداشت باشد، باید به سرمایه عظیم، سنگین و نفیس نیرو‌های مسلح افتخار کند و همواره به عنوان یک بازوی اصلی در روز‌های پرخطر از این مجموعه، تمنای کمک داشته باشد. امروز ثابت شد که این سرمایه عظیم نه‌فقط برای مدیریت کرونا، بلکه برای هر بلا و خطر می‌تواند حماسه و افتخار بیافریند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کارگاه آموزشی مهارت‌های پایه مربی‌گری کودکستان جنوب استان به میزبانی مهاباد
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مادر شهید والامقام علیرضا فخاری در دزفول آسمانی شد
هفتمین جایزه بازی‌های جدی برندگان خود را شناخت
قهرمانی نور و آمل در رقابت‌های هندبال پسران و دختران استان
تلاش برای رفع موانع بانکی و مسائل مربوط به صنعتگران و تولیدکنندگان استان مرکزی
اعطای ۵ میلیارد و ۸۴۰ میلیون تومان جایزه به تیم‌های برگزیده
تولید اثر حماسی جدید لُری توسط هنرمندان کهگیلویه و بویراحمد
افزایش سواد سلامت جامعه، رسالت رادیو سلامت
پاسداشت ۳۰۰ شهید شهرستان فامنین
توسعه نسل پیشرفته آشکارساز‌های نوری با قابلیت شناسایی نور‌های فوق‌ضعیف
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی
راهیابی دانش‌آموز ارومیه ای به اردوی تیم ملی نوجوانان تنیس روی میز
به‌نژاد تا اطلاع ثانوی محروم شد
برگزاری نمایشگاه ملی پوشاک ایرانی-اسلامی «هدی» در مصلی امام خمینی
آغاز فرآیند ثبت نام داوطلبان شورای روستایی استان
افتتاح نخستین طرح پرورش ماهی متراکم دومنظوره در شهرستان لالی
گرامیداشت یاد ۴۰۰ شهید گردان‌های آتش لشکر انصارالحسین همدان
دستگیری سارق سیم و کابل برق در ساری
برگزاری دومین یادواره ۳۵۰ شهید شهرستان رابر
امروز؛ برگزاری نخستین یادواره شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد
از حماسه ۲۲ بهمن تا فرصت راهبردی انتخابات شوراها در پیش‌رو
لغو تعرفه‌های ترامپ علیه کانادا در مجلس نمایندگان
ادعای اعدام مخفیانه هزاران نفر توسط رسانه صهیونیستی کذب است
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در ۳ استان کشور
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است
«صالح محمدی» هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد
تأکید دادستان کل کشور بر أخذ خسارت از عوامل اغتشاشات
شهرداری مشهد بازار ساخت و ساز را با بسته‌های حمایتی تقویت می‌کند
پیام تبریک سران کشور‌ها به رئیس جمهور
بارش‌های اخیر کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۹:۳۰ امروز
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن
بازگشت ۹ معدن غیرفعال به چرخه تولید در استان زنجان
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۱۵ نظر)
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
کم‌آوردن خیابان اصلی اراک در استقبال از راهپیمایی ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)
کاهش ۷۰ درصدی تقاضای پروانه ساختمانی انبوه‌سازان در همدان  (۱ نظر)