• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۵۹۶۴۴
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۷
آذربایجان شرقی » سیاسی
امام جمعه تبریز؛

رعایت عدالت اجتماعی، عامل بقای انقلاب اسلامی

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: توجه به رعایت عدالت اجتماعی و مقابله با فرهنگ منحط غربی از عوامل حفظ و بقای انقلاب اسلامی است.

رعایت عدالت اجتماعی، عامل بقای انقلاب اسلامیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدعلی آل‌هاشم در خطبه‌های این هفته نماز جمعه تبریز با اشاره به عوامل مختلف در بقای انقلاب اسلامی، افزود: برای حفظ انقلاب راه‌های مختلفی وجود دارد که مهم‌ترین آن‌ها عبارت از اطاعت و تبعیت محض از رهبر انقلاب، پافشاری روی اصول و ارزش‌های انقلاب، حفظ و تقویت ارتباط با خدا، حفظ وحدت و انسجام ملی، تقویت دشمن‌شناسی، استکبارستیزی و افزایش آمادگی دفاعی است که آحاد ملت باید این عوامل را به درستی و با دقت کامل رعایت کنند. 


حجت‌الاسلام‌والمسلمین آل هاشم یکی از راه‌های عدالت را مبارزه با فساد دانست و ادامه داد: اگر با فساد اقتصادی مقابله نشود، هر سرمایه‌داری ممکن است به جای ورود به تولید به سراغ راه‌های دیگر برود.


وی به دستاوردهای انقلاب در یک سال اخیر اشاره کرد و گفت: دستاوردهای انقلاب فقط مادی نیست ولی همین دستاوردهای مادی در بخش‌های پیشرفت چشمگیر داشته است ولی گاها در برخی بخش‌ها نیز عقب ماندگی‌هایی بود.


نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی افزود: دشمن تمام امکانات و قابلیت‌ها را در تمام عرصه‌ها با هدف کنترل و مهار انقلاب و تبدیل کردن مانایی انقلاب به براندازی انقلاب به کار برده که به حمدالله تاکنون توفیقی نداشتند.

 

حجت‌الاسلام‌والمسلمین آل هاشم ادامه داد: نقطه درگیری همان جنگ شناختی و ادراکی و راهبرد شناخت از بیانات رهبر عظیم الشان است از این‌رو اگر بخواهیم جنگ خطرناک را بدانیم باید با جهاد تبیین آشنا شویم. 

 

وی گفت: رویکرد مقابله با دشمن و تشخیص کجایی در رابطه با این جهان قرار داشتن و ایستادن است.

 

خطیب جمعه تبریز در ادامه افزود: کتاب سرود چهل‌ساله اخیرا چاپ شده است و می‌توانید آن را تهیه کنید.

 

حجت‌الاسلام‌والمسلمین آل هاشم یادآور شد: دولت واشنگتن در تلاش برای توسعه جنگ مذهبی در افغانستان بود تا ایران را وارد یک جنگ تمام عیار کند.


وی با اشاره به برنامه‌ریزی در غرب کشور بر روی گروهک های ضد انقلاب و سپس در جنگ جمهوری آذربایجان و ارمنستان برای به چالش کشیدن ایران و شعله‌ور کردن آتش جنگ قومیتی گفت: دشمنان می‌خواستند ایران و آذربایجان را رودررو کنند که با درایت‌های رهبری در هر زمینه با شکست مواجه شدند.


حجت‌الاسلام‌والمسلمین آل هاشم وی با بیان اینکه حملات بزرگ و پی‌درپی سایبری به تأسیسات ایران در برنامه یک سال اخیر آمریکا بوده است، اظهار داشت: التهاب آفرینی در بازار ارز و طلا و برهم زدن امنیت داخلی ایران توسط صهیونیست‌ها از دیگر توطئه‌های یک سال اخیر بود که به حول و قوه الهی همان‌گونه که از اول انقلاب خدا با این مردم همراه بوده، بعد از این هم پیروز خواهیم شد.


خطیب جمعه تبریز به سالروز ولادت امیرالمومنین (ع) اشاره کرد و گفت: یکی از صفات بارز و مهم ایشان نباء العظیم است و باید در سالروز ولادت این امام همام از پدرانمان قدردانی کنیم اگرچه باید در طول سال هم این کار را انجام دهیم.


حجت‌الاسلام‌والمسلمین آل هاشم با تأکید بر اینکه پدر و مادران نباید نسبت به شکل‌گیری تقوا در فرزندان خود بی تفاوت باشند، افزود: والدین موظفند ورودی و خروجی عقل را در دوره سرنوشت‌ساز کودکی کنترل کنند و باید توجه داشت که ذهنی که با افکار مسموم سمی شود از نعمت ارتباط با خدا محروم می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حمله اسرائیل به زندان اوین مصداق «جنایت جنگی» است
تولید سالانه حدود ۶۰ تُن تخم‌مرغ در نهاوند 
تیتانیوم کرمان؛ از طلای خاموش تا کلید توسعه ملی
رونمایی از پوستر جشنواره شعر بوی سیب درچهارمحال و بختیاری
کادر فنی تیم فوتبال سپاهان با دو عضو جدید تکمیل شد
برگزاری اردوی تیم ملی کشتی ساحلی نوجوانان کشور در لیلان
گلایه از واگذار نشدن زمین طرح جوانی جمعیت
درمان التهاب مزمن، بیماری‌های مفصلی وگوارشی با کپسول گیاهی نانویی ایرانی
سوم مرداد برگزاری مرحله نهایی المپیاد علمی دانشجویی کشور
اربعین سپهبد شهید «علی شادمانی» و شهدای اقتدار در همدان برگزار می‌شود
تکرار ادعا‌های ترامپ درباره ایران
شش رتبه برتر استانی جشنواره خوارزمی در دستان دانش‌آموزان لنده‌ای
نقل و انتقالات در فوتبال گل گهر
اجرای دیوارنگاره‌ای هزارمتری با تمثال ۲۰ شهید در بلوار شهدای صفه
دستگیری سارقان مراکز تجاری تحت پوشش پاکبانان
هوای ۵ منطقه اصفهان ناسالم برای گروه‌های حساس
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (۳۱ تیرماه ۱۴۰۴)
حمله به الحدیده، بیانگر شکست‌های پی‌درپی اسرائیل در یمن
دریافت گذرنامه غیر حضوری در کرمان
حمله پلیس کانادا به تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در شهر تورنتو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
رئیس جمهور واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی نیروگاه نکا را افتتاح کرد
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
خلع سلاح یمن غیرممکن است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)
حمله پلیس کانادا به تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در شهر تورنتو  (۱ نظر)