• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۴۲۱۵۵
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۸
علمی و فرهنگی » معارف

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی: هنوز تکلیفی در حوزه مساجد نداریم

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی درباره مأموریت‌ها و وظایف این سازمان در قبال مساجد کشور گفت: در حوزه مساجد سه سال است که در سطوح مختلف در حال پیگیری هستیم تا این آشفتگی موجود درحوزه مساجد مرتفع شود.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی: هنوز تکلیفی در حوزه مساجد نداریمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت‌الاسلام قمی صبح امروز و در نخستین نشست تخصصی هیأت‌ها و تشکل‌های دینی برگزیده "مهرواره هوای نو" که در هتل لاله تهران برگزار شد افزود: در حوزه مساجد سه سال است که در سطوح مختلف در حال پیگیری هستیم تا این آشفتگی موجود درحوزه مساجد مرتفع شود. البته به دنبال آن نیستیم که مسئولیت مساجد را برعهده بگیریم، بلکه هدف ما ساماندهی این وضعیت است و تاکنون هم اختیاری در این زمینه به ما سپرده نشده است. قطعا این شقاق موجود میان مساجد و هیأت‌ها در آینده مشکل‌ساز خواهد شد و برای حل آن نیز باید مطالبه مردمی صورت گیرد.

ایجاد شورای شبکه هیأت برای هم‌افزایی ظرفیت‌های این عرصه
حجت‌الاسلام قمی همچنین درخصوص کارگروه مشترک هیأت‌های شاخص با سازمان تبلیغات اسلامی و همچنین پیگیری فرایند شناسه ملی برای حساب رسمی هیأت‌ها اظهار داشت: در خصوص هم‌افزایی سرمایه‌های کشور که درحوزه هیأت فعال هستند، شورای شبکه هیأت راه‌اندازی شده است و نهاد‌های مختلف هیأت و حاکمیتی در این حوزه فعال هستند که مشابه آن علاوه بر سطح ملی، در ۱۹ استان هم فعال شده است.
وی ادامه داد: سازمان هیأت و تشکل‌های دینی بناست به سازمانی ملی ارتقا یابد که برای تقویت همین شورای هیأت ایجاد شده است.
قمی گفت: برای تصویب شناسه ملی هیأت‌ها نیازمند مصوبه مجلس هستیم که با پیگیری‌هایی در حال انجام است، البته در حال حاضر اگر مجموعه‌ای از سازمان تبلیغات معرفی شود، در سازمان ثبت تأیید می‌شود، اما برای نهایی شدن این ماجرا نیازمند مصوبه مجلس هستیم که وعده می‌دهیم تا چهار ماه آینده به نتیجه برسد.

اتاق وضعیت فرهنگی کشور تابستان رونمایی می‌شود
حجت‌الاسلام قمی درخصوص نقش سازمان تبلیغات در تدوین اطلس فرهنگی کشور، گفت: در این راستا تدوین اتاق وضعیت فرهنگی زیست بومی برعهده ما قرار گرفته است که نسخه اولیه آن تا سه‌چهارم مسیر را طی کرده است. برای تحقق آن نیازمند تصویر استانی و یک تصویر تجمیعی ملی هستیم که این فرایند در حال انجام است و در آینده نیز دوست داریم تصویری از هر شهرستان هم داشته باشیم. این تصاویر دارای ۹ لایه هستند که اطلاعات مختلفی اعم از تعداد شاعران، مداحان و قاریان در هر شهر برنامه‌های مختلف آن شهر، اتفاقات مهم تاریخی آن و مبلغان شاخص حاضر و یا آسیب‌شناسی منطقه‌ای دارد و ادعای ما این است که این اتاق وضعیت یک نگاه مشرف از هر منطقه ارائه خواهد کرد که برای تصمیم‌گیری‌های فرهنگی اثرگذار خواهد بود.
وی اضافه کرد: نسخه اولیه این اتاق وضعیت تابستان رونمایی می‌شود و برای مسئولین فرهنگی و مدیران هیأت‌ها قابل دسترسی خواهد بود.

پخش روزانه ۱۰ ساعت برنامه تلویزیونی در ماه رمضان
قمی همچنین درخصوص حمایت‌های رسانه‌ای سازمان تبلیغات اسلامی از هیأت‌ها گفت: توقع ما این است که این حمایت‌ها در قالب سازمان هیأت و تشکل‌های دینی که به همین منظور ایجاد شده است صورت گیرد و دیگر ارکان رسانه‌ای سازمان نیز در همین قالب وارد عمل شود.
وی افزود: در ماه رمضان روزانه بیش از ۱۰ ساعت برنامه زنده تلویزیونی با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی پخش شد، اما تلاش داریم هیچ اسمی از سازمان تبلیغات اسلامی در این برنامه‌ها نباشد. به طور مثال موشن‌گرافی احکام، پویش به امید خدا و برنامه هیوای شبکه ۵ با مشارکت سازمان تبلیغات اسلامی آماده می‌شود.

برای تحقق مطالبات رهبری و رفع انحرافات درحال نهادسازی هستیم
وی همچنین درخصوص پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری در حوزه هیأت و مداحی اظهار داشت: برای تحقق مطالبات رهبری نیازمند نهادسازی بودیم، زیرا هیأت پدیده مردمی و ریشه‌داری است که کمتر ارتباط و وابستگی‌ای به حاکمیت دارد؛ بنابراین اگر دچار آسیب و یا انحرافی هم شود، برای حل آن نیازمند ظرایفی است. یکی از این ظرایف ایجاد سازوکار‌هایی بود مانند دخالت و حساسیت بزرگان عرصه مداحی که برای این امر شورای عالی ستایشگری در سطح ملی و استانی شکل گرفت.
قمی ادامه داد: شورای شبکه هیأت و مهرواره هوای نو نیز از دیگر سازوکار‌های همین امر است و در مهرواره هوای نو بنا داریم نشان دهیم که سوگیری و الگو‌های ما چگونه هستند.

برای تحقق جهاد تبیین باید مردم به میدان بیایند
حجت‌الاسلام قمی درباره اینکه جهاد تبیین در هیأت‌ها چگونه باید باشد تصریح کرد: نباید جهاد تبیین را بر دوش سخنران هیأت و یا شعر مداح گذاشت که تقلیل این امر است. در تبیین باید تبین و روشنگری صورت گیرد و این نقطه مقابل ماست مالی کردن است و برای این امر باید کار جدی صورت گیرد.
وی خاطرنشان کرد: ورق جهاد تبیین با حضور مردم برخواهد گشت تا مردم وارد این عرصه نشوند کار اثرگذار نخواهد بود و تنها نهاد‌های مردمی همچون هیأت و تشکل‌های فرهنگی می‌توانند مردم را به میدان بیاورند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راهپیمایی روز ملی مبارزه با استکبار جهانی در تهران
نجات روباه آسیب‌دیده در چالدران
تأکید دبیر ستاد تسهیل کشور بر الزامی بودن اجرای مصوبات استانی
دیدار با خانواده شهید شفیعی در اصفهان
بررسی موانع پیش‌روی توسعه استان دردیدار مسئولان کرمان با رئیس جمهور
شکارچیان غیرمجاز در ارومیه دستگیر شدند
اعلام برنامه مسابقات مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام حذفی فوتبال
کشف محموله بزرگ آرد و خوراک دام قاچاق در نهاوند
برداشت محصول لوبیا در شهرستان اقلید
راهپیمایی ۱۳ آبان در شهر‌های استان مرکزی
دادستان زرند: علت فوت دانش‌آموز زرندی در حال بررسی است
اجرای بیش از ۵۸ کیلومتر آسفالت راه روستایی در شهرستان ارومیه
تکمیل ۲۰ واحد ویلایی نهضت ملی مسکن در گرمی مغان
آغاز ثبت نام وام‌های تحصیلی دانشجویی از شنبه آینده
سرمربی الوحدات اردن: تا آخرین لحظه امیدواریم
نگاهی به چند فیلم آماده پخش از سیما
دو نشان طلا، ارمغان روژان دلیر از مسابقات کاراته قهرمانی کشور
از شعار آزادی یک زن تا کشتار زنان سودان
خودرو‌های شخصی پیشتاز تخلفات جاده‌ای آذربایجان‌غربی در مهرماه
سلاح امروز استکبار از گلوله به رسانه تبدیل شده است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)