• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۹۱۸۶۹
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۸
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
اسلامی:

نصب سانتریفیوژهای جدید بر اساس برنامه اقدام راهبردی است

رئیس سازمان انرژی اتمی درباره انتشار اخباری مبنی بر نصب زنجیره‌های جدید سانتریفیوژها در فردو، گفت: این موضوع در زمینه برنامه اقدام راهبردی و تکمیل زنجیره‌ها مطابق اهداف قانون دنبال شده است.

پایه‌ریزی ساختار نوین در استفاده از دانش هسته‌ایبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مهندس محمد اسلامی معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در حاشیه برگزاری همایش «توسعه کاربرد پرتوها در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی » گفت: در بخش‌های گوناگون نظیر حوزه کشاورزی و صنایع غذایی اقداماتی برای استفاده از دانش هسته‌ای انجام شده است و خوشبختانه اکنون نیز شرایطی فراهم شده تا صنعت هسته‌ای در کل فرآیندهای مربوط به صنایع نفت، گاز و پتروشیمی بتواند نقش آفرینی کرده و مثمر ثمر باشد زیرا متاسفانه تاکنون استفاده از ظرفیت هسته‌ای در این صنایع مغفول و ناشناخته مانده است.
وی تصریح کرد: برای پیشبرد اهداف، به معرفی سرفصل‌ها و بیان ظرفیت‌های سازمان انرژی اتمی می‌پردازیم و همچنین به تبادل نظر درباره پروژه‌های تحقیقاتی انجام شده در این صنایع و نیازهای لجستیکی صنعت نفت خواهیم پرداخت.

استفاده از دانش هسته‌ای در فناوری و فرآیندهای نفتی
وی تاکید کرد: راه‌حل‌های ناشی از به‌کارگیری فناوری ‌هسته‌ای می‌تواند به عنوان یک راه میان‌بر در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در نظر گرفته شود و این صنایع می‌توانند از این دانش در فناوری و انجام فرآیندها استفاده کنند.
اسلامی تصریح کرد: فرصت بسیار مغتنمی برای این صنایع، سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه آنها فراهم شده و با توجه به نقش شرکت‌های دانش بنیان می‌توان به نتایج بسیار مطلوبی دست یافت.

پایه‌ریزی ساختار نوین در استفاده از دانش هسته‌ای
وی خاطرنشان کرد: ساختار نوینی پایه‌گذاری کرده‌ایم به‌طوری‌که موارد مهم و متعددی در سند جامع 20 ساله دیده شده است و باید توجه داشت به عنوان یکی از سازمان‌های پیشرو و با توجه به سند تحول دولت سیزدهم توانسته‌ایم برای نخستین بار سند «جامع توسعه هسته‌ای کشور» را تدوین کنیم که حرکت اجرایی قدرتمند و هدفمندی محسوب می‌شود و بر اساس آن سازمان انرژی اتمی در همه محورها فعال خواهد شد.
وی تاکید کرد: این سند و به‌کارگیری دانش‌ هسته‌ای در عرصه‌ها و صنایع مختلف می‌تواند پاسخ روشنی برای دشمنان انقلاب اسلامی باشد زیرا آنها همواره با اتهامات واهی، فضای امنیتی برای صنعت هسته‌ای ایران ایجاد کرده‌اند و با فریب افکار عمومی در دنیا و با ایجاد مزاحمت‌های متنوع و از جمله تحریم‌های ظالمانه، این‌گونه وانمود کرده‌اند که صنعت هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران، صنعتی است که صرفا اهداف نظامی را دنبال می کند.

ضرورت استفاده از دانش هسته‌ای در صنایع گوناگون
اسلامی گفت: استفاده از دانش هسته‌ای در صنایع گوناگون جزو لاینفک تعهدات سازمان انرژی اتمی است و حرکت‌های گسترده‌تر و حضور موثرتر در همه حوزه‌ها در اصل خنثی کننده این‌گونه مزاحمت‌ها و جو رسانه‌ای و روانی منفی ایجاد شده در دنیاست و از سوی دیگر چنین اقداماتی موجب امیدواری برای مردم می‌شود زیرا به دنبال آن هستیم تا نتایج و اثرات دانش هسته‌ای در صنایع و عرصه‌های مختلف را تقدیم مردم کرده و شرایطی فراهم سازیم تا هموطنان بتوانند از خدمات و امکانات دانش هسته‌ای در کشور بهره‌مند شوند.

نصب سانتریفیوژهای جدید در فردو بر اساس برنامه اقدام راهبردی
وی درباره انتشار برخی اخبار مبنی بر نصب زنجیره‌‌های جدید سانتریفیوژها در فردو گفت: این موضوع در زمینه برنامه اقدام راهبردی و تکمیل زنجیره‌ها مطابق اهداف قانون دنبال شده و در راستای این قانون، اقداماتی را با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، دنبال خواهیم کرد.

گفتنی است نخستین سمینار تخصصی «توسعه کاربرد پرتوها در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی» با هدف معرفی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های شرکت توسعه کاربرد پرتوها و با محوریت فرهنگ‌سازی، آموزش و ترویج انواع کاربردهای پرتو در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در حال برگزاری است.
در این سمینار توسعه فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای با رویکرد توسعه کاربرد پرتوها و همچنین فرصت‌های سرمایه‌گذاری جهت کاهش وابستگی به واردات برخی دستگاه‌ها و محصولات و نیز ایجاد ارزش‌افزوده با ایجاد ارتباط و احیای همکاری میان نهادهای حاکمیتی و نظارتی و قانون‌گذار، بخش دولتی و خصوصی، دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان با شرکت توسعه کاربرد پرتوهای ایران، مورد بررسی و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کاهش دمای چهارمحال و بختیاری
تحریم رژیم صهیونیستی این بار در عرصه هنر
نظرات مردم درباره دربی ۱۰۶
دعوت بانوان ایرانی به یک مهمانی
بزرگ ترین مزرعه پرورش میگوی کشور نیازمند احداث سامانه آبگیر
درخشش مقاومت شهرداری تبریز در لیگ برتر تیراندازی با کمان
پایان سرشماری از زنبورستان‌ها در دامغان
یزد میزبان چهارمین نمایشگاه تخصصی صنایع‌دستی و هدایای سازمانی
قدردانی رئیس جمهور از صدا و سیما و رسانه ها
برگزاری نخستین یادواره شهدای دانشگاه پیام نور استان تهران
پیش‌بینی اتفاق بزرگ، با انتشار تازه پرونده اپستین
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۱۳
تاکید وزیر علوم بر نقش دانشگاه‌ها در حل مسائل کشور
رفع مشکلات زیرساختی آب، برق و فاضلاب در شهرک در حال احداث
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه
توقف تراکتور مقابل استقلال خوزستان
ساماندهی صنف موتور سیکلت‌فروشان محله سه‌آسیاب مهاباد با واگذاری زمین در شهرک صنفی کاوه
احضار حسین‌زاده به کمیته انضباطی
افزایش افراد مبتلا به اختلالات روانی در انگلیس
اختتامیه اولین کارسوق ملی فراگیر نجوم در یزد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
تداوم بارش باران در خوزستان
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
طرح بزرگ دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه شکست خورد
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)