• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۶۴۴۰۳۳
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۴
اقتصادی » اقتصاد کلان
مدیر مطالعات و تحلیل بهره‌وری سازمان ملی بهره‌وری ایران:

۶۴ شرکت دولتی هنوز اطلاعات مالی خود را ارسال نکرده‌اند

صادقی گفت: از مجموع ۳۲۰ شرکت دولتی مشمول ارزیابی بهره‌وری، هنوز ۶۴ شرکت حداقل همکاری را با این سازمان به‌منظور آغاز فرآیند ارزیابی نداشته‌اند.

هنوز ۶۴ شرکت دولتی اطلاعات مالی خود را ارسال نکرده‌اندبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، حمیدرضا صادقی مدیر مطالعات و تحلیل بهره‌وری سازمان ملی بهره‌وری ایران با اشاره به جزء (۲) بند «و» تبصره (۱۸) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور، اظهار کرد: براساس این ماده قانونی، شرکت‌های دولتی علاوه بر تدوین و ارائه برنامه ارتقای بهره‌وری خود به سازمان ملی بهره‌وری ایران، مکلف هستند، گزارش مالی و عملکردی خود را مطابق با صورت مالی حسابرسی‌شده‌ به‌منظور ارزیابی عملکرد بهره‌وری در اختیار این سازمان قرار دهند.

وی ادامه داد: سازمان ملی بهره‌وری گزارش ارزیابی بهره‌وری شرکت‌های دولتی را در اختیار سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری و استخدامی کشور قرار می‌دهد که بر اساس آن، پاداش مدیران عامل و اعضای هیئت‌مدیره پرداخت شود.

صادقی با بیان اینکه سازمان ملی بهره‌وری امسال برای بالا بردن دقت‌نظر در ارزیابی بهره‌وری شرکت‌های دولتی، برای نمایندگان این شرکت‌ها به‌صورت انفرادی یا گروهی جلسات توجیهی برگزار کرده است، افزود: ۲۴۹ شرکت، نماینده‌های خود را معرفی کرده‌اند و تا امروز برای ۲۴۷ شرکت، جلسه برگزار شده است.

صادقی با بیان اینکه نتایج ارزیابی ۷ شرکت برای تأییدیه پاداش مدیران عامل و اعضای هیئت‌مدیره به سازمان برنامه و بودجه ارسال شده است، بیان کرد: برای حدود ۲۳۰ شرکت قالب اختصاصی اطلاعاتی ارسال شده است که تا امروز ۱۸ شرکت اطلاعات خود را ارسال کرده‌اند که در صورت تکمیل‌بودن اطلاعات به ترتیب، گزارش ارزیابی آن‌ها به سازمان‌های برنامه و بودجه و اداری و استخدامی کشور ارسال خواهد شد.

وی با بیان اینکه از مجموع ۳۲۰ شرکت دولتی مشمول ارزیابی، ۶۴ شرکت حداقل همکاری را به‌منظور آغاز فرایند ارزیابی نداشته‌اند، گفت: تاکنون هیچ‌یک از شرکت‌های تابع وزارتخانه‌های دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با سازمان ملی بهره‌وری همکاری لازم را نداشته‌اند. همچنین ۴ شرکت تابعه وزارت راه و شهرسازی، یک شرکت از وزارت اقتصاد، ۴۴ شرکت از وزارت صنعت، معدن و تجارت (شامل ۲ شرکت مادر تخصصی و ۳۲ شرکت فرعی) یک شرکت از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، یک شرکت از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، سه شرکت از وزارت ورزش و جوانان و یک شرکت از وزارت آموزش و پرورش گزارشی ارسال نکرده‌اند.

مدیر مطالعات و تحلیل بهره‌وری سازمان ملی بهره‌وری ایران با تأکید بر اینکه امسال با توجه به اهمیت توجه به ابعاد مأموریتی عملکرد شرکت‌های دولتی، در کنار بعد کارایی به بعد اثربخشی آن‌ها نیز توجه شده است، افزود: به‌منظور سنجش اثربخشی شرکت‌ها روی نماگر‌های دستاوردی‌شان که ناظر بر مأموریت‌هایشان است به تفاهم رسیده‌ایم که مبنای اولیه ارزیابی اختصاصی عملکرد این شرکت‌ها، نماگر‌های سازمان اداری و استخدامی بوده است. البته بر اساس دستاورد‌های استخراج شده برخی نماگر‌های دیگر هم مبنای ارزیابی قرار گرفته است.

لازم به ذکر است، اولین گزارش «بهره‌وری شرکت‌های دولتی» مربوط به عملکرد سال‌های ۱۳۹۷ تا ۱۳۹۹، اول شهریور ۱۴۰۱ رونمایی شد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مرگ راننده نیسان در زنجان به‌ علت نبود مثلث خطر
مردم و مجلس ۷ آذر ۱۴۰۴
رهاسازی یک بهله بالابان در ارتفاعات البرز
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایریکو؛ پیشتاز بازسازی و نوسازی ناوگان ریلی کشور در زنجان
اجتماع باشکوه رزمندگان اسلام در ساوجبلاغ
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۷ آذر ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
ملت ایران، سر استقلال ایران و هویت خود با کسی تعارف ندارند
رونمایی از سامانه "راه نیکان" در آذربایجان‌غربی
برگزاری اجلاسیه شهدای نهبندان
وزش باد شدید در سمنان
نظارت بر بازار متولی ندارد
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای منطقه خلیل آباد و داداش آباد تبریز
خون شهدا پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
پاکسازی ساحل غربی کیش با حضور دوستداران طبیعت
رزمایش اقتدار گشت‌های رضویون بسیج در شهرستان چوار
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
گسترش ویروس آنفلوانزا
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)