• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۷۴۶۷۳
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۰
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

نشان عالی دانش باعث ایجاد امید و نشاط در نهاد علم می‌شود

رئیس دانشگاه تهران گفت: اگر جامعه می‌خواهد رشد کند، دانشگاه باید محور باشد و برگزاری آیین‌هایی همچون اعطای نشان عالی دانش، باعث ایجاد امید و نشاط در نهاد علم می‌شود.

نشان عالی دانش باعث ایجاد امید و نشاط در نهاد علم می‌شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، محمد مقیمی در نشست با دست‌اندرکاران اجرایی نخستین آیین اعطای نشان عالی دانش، که در محل تالار شهید سلیمانی دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: تکریم علم و عالم، پدیده‌ای است که به شدت در جامعه به آن نیاز داریم، اما متاسفانه افرادی ناآگاه و مغرض به دنبال این هستند که فضای علم و دانش و دانشگاه را از جنبه‌های مختلف تخریب کنند، اگر جامعه می‌خواهد رشد کند، دانشگاه باید محور باشد و برگزاری آیین‌هایی همچون اعطای نشان عالی دانش، باعث ایجاد امید و نشاط در نهاد علم می‌شود.

مقیمی با ارزیابی مثبت از بازتاب برگزاری این آیین در فضای عمومی کشور، گفت: بازخورد‌های خوبی از مسئولین کشور، دانشگاهیان و مردم دریافت کردیم. اعطای نشان عالی دانش به ۱۲ چهره برجسته دارای مرجعیت علمی، فضای علمی کشور را تحت تاثیر قرار داده بود و این رویداد مورد تمجید شخصیت‌های علمی، فرهنگی و سیاسی اعم از دبیر و اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، اعضای فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران و دیگر شخصیت‌ها قرار گرفت.

رئیس دانشگاه تهران، هدف از اعطای نشان عالی دانش را تکریم عالمان دانست و تاکید کرد: برای داشتن جامعه‌ای موفق و پیشرفته، باید قدر عالمان، دانشمندان و اندیشمندان کشور را بدانیم. تکریم علم و عالم، پدیده‌ای است که به شدت در جامعه به آن نیاز داریم. اما متاسفانه افرادی که ناآگاه و مغرض هستند، دارند فضای علم و دانش و دانشگاه را از جنبه‌های مختلف تخریب می‌کنند. اگر جامعه می‌خواهد رشد کند، دانشگاه باید محور باشد.

مقیمی افزود: نخستین آیین اعطای نشان عالی دانش آنقدر اتفاق بزرگ، فراگیر و اثرگذاری در فضای علمی و اجتماعی کشور بود و آنقدر ۱۲ چهره‌ای که شایسته دریافت نشان عالی دانش شدند، چهره‌هایی شایسته و برجسته بودند که رئیس محترم کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی حتی تخصیص اعتباری سالانه در بودجه کل کشور به منظور تقویت دوره‌های بعدی این آیین را پیشنهاد نمودند.

رئیس دانشگاه تهران از برنامه ساخت سردیس‌های ۱۲ چهره دریافت‌کننده نشان عالی دانش و نصب آن در حیاط بیرونی محوطه محل استقرار دبیرخانه نشان عالی دانش در پردیس مرکزی دانشگاه تهران خبر داد و گفت: شناسنامه‌ای از این چهره‌ها در کنار سردیس قرار خواهد گرفت.

وی از آیین اعطای نشان عالی دانش به عنوان ویرایش جدید رویداد چهره‌های ماندگار با رویکردی علمی از منظر دانشگاه تهران نام برد و گفت: اگر حمایت‌های معنوی و مالی مصلی‌نژاد نبود، رویداد فاخر اعطای نشان عالی دانش نیز ممکن نمی‌شد. این استاد دانشگاه تهران تمامی منابع مالی مورد نیاز برای این رویداد بزرگ را به عنوان بانی نشان عالی دانش متقبل شد.

استاد دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: مصلی‌نژاد استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران که خود واقعا یک چهره ماندگار است، یک جریان و نهضتی را برای کمک به توسعه زیرساخت‌های دانشگاه‌ها در سطح ملی ایجاد کرده که ماندگار شده است. امروز مصلی‌نژاد نماد این جریان است. وقتی وضعیت ۱۵ سال قبل در زمینه توجه خیرین به موضوعات آموزش عالی را با وضعیت کنونی مقایسه می‌کنیم، متوجه گام‌های بزرگ خیرین نیک‌اندیش نظیر مصلی‌نژاد و متکامل شدن نیت خیرخواهانه از اقدامات زیرساخت‌های عمرانی به سوی حمایت از فعالیت‌های توسعه‌ای و ترویجی علم و فناوری می‌شویم.

وی افزود: خیرین در ۱۰ یا ۱۵ سال قبل، چندان با محیط آموزش عالی آشنا نبودند و نگاه‌شان بیشتر به حوزه آموزش و پرورش و ساخت مدارس بود، ولی جریانی که امروز اتفاق افتاده است و در کل کشور شاهد آن هستیم، مدیون اساتیدی مانند دکتر مصلی‌نژاد است.

رئیس دانشگاه تهران از برنامه‌ریزی برای افتتاح مهدکودک دانشگاه تهران در آینده نزدیک خبر داد و گفت: محوریت احداث مهدکودک دانشگاه تهران که یک پروژه مهم در راستای تحقق جوانی جمعیت است، با مصلی‌نژاد بوده است که به زودی افتتاح خواهد شد.

دست‌اندرکاران اجرایی نخستین آیین اعطای نشان عالی دانش با حضور دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران، مهدی شهبازی مشاور رئیس دانشگاه و رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران، محمود کمره‌ای رئیس بنیاد حامیان دانشگاه تهران، عباس مصلی‌نژاد استاد دانشگاه تهران و مدیرعامل بنیاد علمی و فرهنگی مصلی‌نژاد، رضا پورحسین دبیر نشان عالی دانش و جمع دیگری از مسئولان دانشگاه تهران تقدیر شدند.

عباس مصلی‌نژاد نیز با قدردانی از دست‌اندرکاران اجرایی نخستین آیین اعطای نشان عالی دانش، اجرای این رویداد بزرگ به منظور قدردانی از دانشمندان و اندیشمندان را نشان‌دهنده حرکت کشور به سمت میل به پیشرفت دانست و اظهار داشت: اعطای نشان عالی دانش یک کار فرهنگی است و با برگزاری آیینی ویژه برای قدردانی از شایستگان دریافت این نشان، به نوعی یک پیام مهم را به جهانیان منتقل کردیم تا نگاهشان نسبت به حرکت ایران اسلامی در مسیر پیشرفت را دقیق‌تر نمایند و دیگر به ایران اسلامی به عنوان یک کشور جهان سومی نگاه نکنند

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
بهره برداری از سه طرح گردشگری – خدماتی در تویسرکان 
پایش ۱۲ واحد صنعتی آلاینده در فردیس
فعالیت گروه جهادی در نقطه صفر مرزی
بسیج سازندگی در خدمت محرومیت‌زدایی
تشییع پیکر مادر شهید در مرودشت
پیشرفت ۶۸ درصدی بیمارستان مادر و کودک بوشهر
توانمند سازی ۵۸ محله در کاشان
تحول در نظام توزیع نهاده‌های دامی
نمایشگاه «خانواده باکلاس؛ خانواده باکتاب» در اصفهان آغاز شد
پیوند عمیق ورزش زورخانه‌ای با فرهنگ فاطمی در کهگیلویه و بویراحمد
بسیج سازندگی در خدمت محرومیت زدایی
پیشگامی خراسان رضوی برای همکاری‌های کشاورزی ایران و افغانستان
بسیج مظهر اقتدار و خدمت
دومین رویداد ملی موت کورت دانشجویان حقوق و حقوقدانان در ارومیه
رزمایش بسیجیان به مناسبت هفته بسیج
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
شهرستان ملایر قطب تولید شیر در استان همدان 
جان باختن کارگر ۴۰ ساله بر اثر ریزش آوار ساختمانی
کمینه و بیشینه دمای ششم آذرماه در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
قاچاق با کارت سوخت شخصی
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)