• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۱۱۲۲۲
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۴
سیاسی » عمومی

وحیدی:علت انفجار حادثۀ تروریستی کرمان در حال بررسی است

وزیر کشور گفت: علت انفجار حادثۀ تروریستی کرمان درحال بررسی است و مردم به شایعات توجه نکنند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، احمد وحیدی وزیر کشور  در ارتباط زنده با شبکه خبر درباره  حادثۀ تروریستی کرمان  گفتگو کرد .

وحیدی: این حادثه همان طور که مطلع شدند ملت عزیزمان ساعت ۳ بعدازظهر اولین انفجار اتفاق می‌افتد و وقتی که مردم دیگر و سایر زائران می‌آیند به کمک کسانی که دچار مصدومیت شده بودند و جمع می‌شوند انفجار دوم اتفاق می‌افتد که حدوداً ۳ و ۲۰ دقیقه انفجار دوم بود. عمده شهدا و مجروحان ما هم در همین انفجار دوم دچار حادثه می‌شوند و بعد از آن با حضور امدادگران، هلال احمر، اورژانس منطقه مجروحان به بیمارستان‌ها منتقل می‌شوند و پیکر پاک شهدا هم منتقل می‌شوند.

اوضاع در شهر کرمان در حال حاضر عادی است و اوضاع تحت کنترل است 

وحیدی: اکنون اوضاع در شهر کرمان عادی است و همه چیز در کنترل نیرو‌های انتظامی و امنیتی است و آرامش کامل برقرار است، البته آمار شهدای ما بالغ بر ۱۰۰ نفر باشد، مجروحان عزیزمان هم هستند که در بیمارستان‌ها اکنون مورد مداوا و مراقبت قرار دارند.این توطئه جدید و کاری که امروز اتفاق افتاد ادامه همان توطئه‌هایی بود که این‌ها مدت‌ها به دنبالش بودند و در مراسم‌های مختلف هم تلاش کردند این انفجار‌ها را رقم بزنند که با هوشیاری و قدرت نیرو‌های اطلاعاتی، امنیتی، انتظامی این‌ها مورد هدف قرار گرفتند و جمعی دستگیر و جمعی کشته شدند، ولی این دو مورد که امروز اتفاق افتاد مدت بسیار زیادی است که این‌ها تلاش کردند و ناموفق بودند، طبیعتاً پاسخ مقتدرانه و کوبنده دستگاه‌های امنیتی و نظامی و انتظامی در کوتاهترین مدت به دنبال آن‌ها خواهد بود. این عمل بزدلانه و جنایت کوری که انجام شد علیه کسانی بود که عشق شان و راهشان این بود که گرامی بدارند آن اسطوره مقاومت شان را و آن سردار دل‌ها و کسی که حماسه ملی برای آن‌ها آفریده بود و نماد قدرت ملی بود، نخواستند و نمی‌پسندند که این سیلی را که از محور مقاومت خوردند و دلخورند از ضرباتی که دریافت می‌کنند، این را با کودکان و زنان و کسانی که هیچ گناهی نداشتند الا عشق به بهترین مجاهدشان که این روز‌ها سالگرد شهادت این شهید بود.

پاسخی قاطعانه خواهیم داد

وحیدی: طبیعتاً همه چیز در کنترل است، نگرانی نداشته باشند، مردم عزیز ما و نیرو‌های نظامی، انتظامی ما هوشیار هستند و ان شاءالله سیلی محکمی به کسانی که چنین جنایتی را مرتکب شدند خواهد زد و امیدواریم که این مسیر طوفنده مردم عزیز ما همچنان پررهرو است و آن‌ها اشتباه فکر می‌کنند که با این کار‌های بزدلانه و کار‌های کور عزم ملت ما را تضعیف کنند، ملت ما بحمدلله هوشیار، بیدا، مستقیم و با قامت استواری که دارد ان شاءالله این حرکت عظیم انقلاب ما به جلو می‌رود، کار‌ها در کنترل است، دستگاه‌های امدادرسان و وزارت بهداشت، هلال احمر، اورژانس همه مشغول خدمت رسانی هستند، دستگاه‌های اطلاعاتی - امنیتی هم در منطقه حضوری کامل دارند و نگرانی ان شاءالله نخواهد بود.

سوال: فقط نوع انفجار چگونه بوده، عامل انتحاری بوده یا کیف یا بسته‌های انفجاری که الان در فضای مجازی مطرح شده، مشخص شده است؟
وحیدی: این در حال بررسی است اطلاعاتی ما داریم، ولی فکر کنم بهتر است که ما قطعی که شد به استحضار مردم عزیزمان برسانیم. من خواهش می‌کنم که به شایعات توجه نشود و نهایتاً دشمن تلاش می‌کند که عملیات روانی انجام دهد، همه عزیزان مراقبت کنند و گوش به شایعات ندهند و این‌ها از مسیر رسانه ملی از طریق مقامات مسئول اطلاعات لازم به استحضار ملت عزیزمان خواهد رسید.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)