• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۱۳۹۲۴۰
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۶
علمی و فرهنگی » معارف

عدالت فردی و اجتماعی درخصوص زنان، بعد از انقلاب رخ داده است

رئیس کمیته مساجد ستاد مرکزی دهه فجر از مساجد به عنوان بهترین پایگاه‌های «جهاد تبیین» نام برد و گفت: طبق آمار رسمی مراکز بین‌المللی، بسیاری از پیشرفت‌ها و توزیع عدالت فردی و اجتماعی زنان بعد از انقلاب اتفاق افتاده است.


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام کمال خداداده رئیس کمیته مساجد ستاد مرکزی دهه فجر امروز (۱۰ بهمن) در نشست خبری با تشریح برنامه‌های این کمیته در ایام دهه فجر اظهار کرد: کمیته مساجد پس از ابلاغ رئیس شورای تبلیغات اسلامی، کار خود را آغاز کرد و اعضای این کمیته مسئولان و مدیران نهاد‌های تاثیرگذار در اداره مساجد هستند.

وی از شورای سیاست گذاری ائمه جمعه، مرکز رسیدگی به امور مساجد، سازمان تبلیغات اسلامی، ستاد امر به معروف و نهی از منکر، سازمان اوقاف و امور خیریه، سازمان بسیج محلات و مساجد، سازمان دارالقرآن کریم، ستاد اقامه نماز، مرکز بین‌المللی گفتگوی ادیان، مجمع جهانی تقریب مذاهب، مجمع بین‌المللی اهل بیت، صدا و سیما و شهرداری تهران به عنوان ارگان‌ها و نهاد‌هایی نام برد که امسال در برنامه‌ریزی کمیته مساجد دهه فجر نقش داشتند.

رئیس کمیته مساجد ستاد مرکزی دهه فجر با بیان اینکه در همه استان‌ها کمیته مساجد دهه فجر تشکیل شده است، گفت: ویژه برنامه‌های خاصی در دوره جدید شورای تبلیغات اسلامی با توجه به نیاز‌های نسل جوان و نوجوان در نظر گرفته شده است تا روایت‌های درست از وقایع و وضعیت کشور و انقلاب به گوش همگان برسد. متأسفانه امروز با هجمه ناجوانمردانه تبلیغاتی مواجه هستیم که بسیاری از اصول و مسائل پذیرفته شده در تاریخ را وارونه جلوه داده و با گزاره سازی آنها را تبدیل به باور می‌کنند.

حجت الاسلام والمسلمین خداداده ادامه داد: سال گذشته گفته شد جامعه ما جامعه‌ای است که عدالت را در دستور کار قرار نداده و در حق بانوان و دختران ظلم می‌کند. این در حالی است که طبق آمار رسمی مراکز بین‌المللی، بسیاری از پیشرفت‌ها و توزیع عدالت فردی و اجتماعی زنان بعد از انقلاب اتفاق افتاده است. تکریم و احترام انسان در ساحت‌های مختلف حقوق انسانی و شهروندی بعد از انقلاب اسلامی رخ داده در حالی که دشمن این مهم را به جای نقطه قوت به نقطه ضعف مبدل کرده و در انظار نقطه ضعف جلوه می‌دهد.

مساجد بهترین پایگاه‌های «جهاد تبیین» هستند
وی با تاکید بر اینکه یکی از اولویت‌های کانون مساجد موضوع جهاد تبیین است گفت: مساجد پایگاه جهاد تبیین هستند و می‌توانند در دهه فجر کرسی‌های «جهاد تبیین» را برگزار و مدیریت کنند.

رئیس کمیته مساجد ستاد مرکزی دهه فجر اظهار کرد: اگر بتوانیم برای این تعداد مسجد و بقاع متبرکه یک کارویژه در این حوزه تعریف کنیم، می‌توانیم در برابر روایت وارونه دشمنان بایستیم و با القائات کاذب آنان مقابله کنیم.

روایات درست و صحیح رویدادها، سبب مشارکت بیشتر در انتخابات می‌شود
حجت الاسلام و المسلمین خداداده تصریح کرد: کمیته مساجد می‌خواهد مسجد محل گفتگوی جوانان و نوجوانان باشد و روایات درست و صحیح رویداد‌ها از طریق مسجد برای مردم بیان شود. چرا که این مهم سبب مشارکت بیشتر در انتخابات و برگزاری راهپیمایی با شکوه در ۲۲ بهمن می‌شود.

وی به برنامه‌های دهه فجر مساجد اشاره کرد و گفت: نشست‌های تخصصی نماز، مهدویت و انقلاب در مساجد، برپایی نماز‌های جماعت ظهر و عصر در مسیر راهپیمایی، نشست‌های خبری، تدوین و معرفی گزارش از مساجد و دستاوردهایش با سخنران‌های انقلاب، تدوین کتاب و مقالات، مراسم‌های جشن تکلیف دختران در ایام دهه فجر، مسابقات ورزشی اهالی مسجدی، غرفه‌های مسیر راهپیمانی با تدارک بقاع متبرکه، برپایی میز خدمت در مساجد، استفاده از ظرفیت کم نظیر بسیج، مراسم نورافشانی و بزرگداشت یاد امام و شهدا در پایگاه‌های بسیج، جشن‌های محوری و راه اندازی کاروان‌های شادی در هزار روستای کشور در محلات کم برخوردار و روستا‌ها از جمله برنامه‌های این ایام خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
غارت منابع ایران؛ هدف همیشگی قدرت‌های استکباری
گشایش نمایشگاه دائمی بیت الاحزان در بناب مرند
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)