• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۲۶۷۰۶
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۲
سیاسی » دولت
پزشکیان در مراسم بزرگداشت روز پزشک و داروساز:

سلامت افراد کمتر برخوردار باید در اولویت باشد

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه افراد کمتر برخوردار جامعه هم از نظر جسمی و هم از نظر روحی بیشتر در خطر هستند، اظهار داشت: اقتضای اورژانس این است که باید کسانی را ببینیم که معمولا دیده نمی‌شوند و بیشتر در معرض خطر هستند؛ باید کاری کنیم که خطر را از این افراد دور کنیم تا سلامت جسم و جان و روح‌شان را از دست ندهند.

به عنوان کسی ایستاده‌ام که تلاش می‌کند، گرهی از کار مردم باز کند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای پزشکیان در مراسم روز بزرگداشت «پزشک و داروساز» با بیان اینکه مسئولیت سنگینی که بر عهده بنده قرار گرفته جز با همراهی و همکاری شما و همه آحاد جامعه به مقصود نخواهد رسید، گفت: مردم به ما امید بسته‌اند و از خدا می‌خواهم به ما کمک کند تا امید آنها را ناامید نکنیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه بنده به عنوان یک عضو جامعه پزشکی کشور آموخته‌ام که سلامت مردم را نسبت به درمان در اولویت قرار دهم، گفت: سلامت مردم ابعاد وسیعی از جمله در حوزه‌های روحی، روانی، اقتصادی و جسمی دارد و مسئولیت آن برای بنده که از یکسو پزشک و از سوی دیگر یک مسئول اجرایی هستم، بسیار سنگین است و نمی‌توانم آن را بدون مشارکت همگانی به سرمنزل مقصود برسانم.

آقای پزشکیان همچنین با بیان اینکه ما باید محیط کار خود را به مثابه بخش اورژانس یک بیمارستان ببینیم که باید در آن رسیدگی به وضعیت کسی را که بیشتر در خطر است، در اولویت قرار دهیم، افزود: امروز در عرصه وسیع و گسترده سلامت جامعه کسانی که در مناطق دوردست‌تر زندگی می‌کنند، افراد فقیرتر جامعه، افراد بی‌سواد، افراد بیکار، افراد بدون سرپرست و زنان سرپرست خانوار بیشتر در خطر هستند و باید اورژانسی‌تر به وضعیت آنها رسیدگی شود.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه افراد کمتر برخوردار جامعه هم از نظر جسمی و هم از نظر روحی بیشتر در خطر هستند، اظهار داشت: اقتضای اورژانس این است که باید کسانی را ببینیم که معمولا دیده نمی‌شوند و بیشتر در معرض خطر هستند؛ باید راهی پیدا کنیم و کاری کنیم که خطر را از این افراد دور کنیم تا سلامت جسم و جان و روح‌شان را از دست ندهند.

آقای پزشکیان با بیان اینکه این کشور متعلق به ماست و ما مسئول سلامت روح و جسم و رفع مشکلات هم‌وطنان‌مان هستیم، تصریح کرد: بنده هرگز به دنبال پست و قدرت نبودم و نیستم؛ در این جایگاه نیز نه به عنوان فردی که کسی شده باشد، بلکه به عنوان کسی ایستاده‌ام که تلاش می‌کند، گرهی از کار مردم باز کند. به هیچ عنوان تصوری نسبت به این جایگاه ندارم که بخواهد تغییری در رفتار بنده ایجاد کند.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه با کمک و همراهی جامعه پزشکی و نظام سلامت و درمان کشور، تلاش خواهد کرد تا همه ظرفیت‌های قانونی را برای ارتقاء شاخص‌های سلامت و درمان مردم به خدمت بگیرد، خاطرنشان کرد: بنده همچنین تلاش خواهم کرد تا همه تلاشگران و زحمت‌کشان نظام سلامت و درمان کشور اعم از پزشکان، داروسازان، پرستاران و دیگر خادمان این عرصه به جایگاه شایسته خود رسیده و حقوق قانونی آنان به طور کامل احصا شود و کسی جرأت نکند به ایثارگران عرصه سلامت و درمان جامعه بی‌احترامی کند.

آقای پزشکیان با بیان اینکه شما و ما می‌توانیم و باید مشکلات سلامت و درمان جامعه را مرتفع کنیم، گفت: قاعده بر آن است که نخبگان و برگزیدگان موفق می‌شوند در رشته پزشکی درس بخوانند، پس شما به عنوان نخبگان جامعه باید در این کشور بمانید تا با هم برای حل مشکلات هم‌وطنان و مردم‌تان تلاش کنیم. شما باید فکر، علم و خلاقیت خود را برای درانداختن طرحی جدید به کار بگیرید، چرا که اگر قرار بود راهی که در گذشته طی شده مشکلات ما را حل کند، این اتفاق تاکنون افتاده بود، اما آن راه به نتیجه نرسیده و باید نگاه و رویکرد جدیدی اتخاذ کنیم.

رئیس جمهور افزود: همانگونه که در جبهه‌های جنگ، عرصه دشوار نبرد با کرونا و دیگر صحنه‌های سخت و حساس حضور داشتید، کمک کنید تا مشکلات را با عزت و قدرت حل کنیم؛ اگر همه با هم باشیم، می‌توانیم بر مشکلات غلبه کنیم. از همه شما قدردانی می‌کنم، دست یاری برای رفع تبعیض و بی‌عدالتی به سوی شما دراز می‌کنم و این روز را به همه شما تبریک می‌گویم. تبعیض و بی‌عدالتی بزرگ ترین ظلم است و اگر برای رفع آن تلاش نکنیم، نمی‌توانیم ادعای انسانیت کنیم.

گفتنی است؛ در این مراسم با حضور رئیس جمهور از ۱۱ تن از پزشکان و داروسازان برگزیده کشور با اهداء لوح تقدیر شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تضاد استقلال طلبی ملت ایران با سیاست‌های سلطه جویانه امریکا
شهر مقدس قم سوگوار ایام شهادت حضرت زهرا (س)
خبر‌هایی از بررسی روند اجرای طرح جی نف در سمنان
انعکاس مشکلات آسفالت معابربرخی مناطق استان کرمان
ششمین نمایشگاه و کنفرانس شهر هوشمند فردا توسط معاون رئیس‌ جمهور افتتاح می‌ شود
تأکید وزیر صمت بر خوداتکایی صنعت فولاد در تأمین انرژی
الگو‌های برتر طرح «اسوه» معرفی شدند
توزیع ۱۰ هزار بسته پوشینه بزرگسال برای مدجویان اصفهان
اعزام ورزشکاران آباده‌ای به مسابقات قهرمانی بوکس آبادان
توزیع بیش از هزار و ۶۰۰ بسته جیره غذایی میان دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی روستایی و عشایری چهارمحال و بختیاری
پیروزی تراکتور مقابل الشرطه عراق
 تبعید امام در ۱۳ آبان ۱۳۴۳ ریشه بیداری ملت ایران و نهضت انقلابی بود
دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای سکه‌های تقلبی در شهرستان ری
واگن سازی زرند ظرفیتی برای توسعه حمل و نقل ریلی استان
تخریب ورودی خانه دکتر نمازی در شیراز
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۲ آبان ۱۴۰۴
شهرستان ری آماده برگزاری راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان
تسریع تحویل واگن‌های متروی قم و آغاز نوسازی صنایع
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
برنامه ریزی برای ساماندهی بازار میوه در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)