پخش زنده
امروز: ۲ دی ۱۴۰۳ - ١٠:١١:٥٧
مدیرکل دوره دوم آموزش متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش گفت: قبولی دانش آموزان خوزستانی از دل مدارس روستایی در رشتههای پزشکی نشان از تاثیر مثبت معدل و ضریب آزمونهای هماهنگ کشوری است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، نادر کریمی بیرانوند در نشست شورای معاونین آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به فرمایشات آیت الله مطهری، بر رشد متوازن متربی، اظهار داشت: برای تربیت باید به سمت تربیت چند ساحتی و متوازن حرکت کنیم.
وی با اشاره به ساحتهای پنجگانه تربیت افزود: برای اینکه نسلی پویا و مومن تربیت کنیم میبایست در اصول تربیتی دانش آموزان، به شکل کامل و تمام ساحتی تربیت را پیاده سازی کنیم.
کریمی بر اهمیت توجه به آسیبهای اجتماعی و نقش معلمان در پیشگیری از آنها اشاره و گفت: در تربیت دانش آموز میبایست نقش همه عناصر را به سهم خود ببینیم.
این مقام مسئول گفت: اثر تربیتی معلمان غیر مرتب با مقوله پرورش، بیشتر از مربیان پرورشی و فرهنگی است و این نیاز به همراهی فرهنگی همه عناصر بویژه والدین در سیر تربیتی است.
مدیرکل دوره دوم آموزش متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت طراحی سوالات استاندارد، گفت: ما الگویی برای طراحی سوالات تحت عنوان سوالات استاندارد ایجاد کردهایم که باید تا کف مدارس برای طراحی سوالات استاندارد از این الگو بهره گرفت.
کریمی در ادامه به نتایج مثبت تاکید بر معدل و ضریب آزمونهای هماهنگ اشاره و گفت: وقتی شما در استان خوزستان در روستاهایی که برای اولین بار قبولی پزشکی دارید، نشان از این دارد که تاثیر معدل و ضریب آزمونهای هماهنگ تاثیر مثبتی است.
وی همچنین بر نقش گروههای آموزشی در بهبود کیفیت آموزش تاکید و گفت: هرکاری میخواهید در آموزش و پرورش اتفاق بیافتد، آن کار را باید از گروههای آموزشی بخواهیم.
کریمی گفت: خط مقدم تعلیم و تربیت گروههای آموزشی است. حرف گروههای آموزشی را باید شنید و با آنها در زمینههای مختلف نشست متعدد برگزار کنیم.
در ابتدای این نشست، اردشیر شریف زاده، معاون سوادآموزی آموزش و پرورش خوزستان، نکاتی را در مورد هفته سوادآموزی مطرح کرد و بر لزوم همکاری بین بخشی دستگاههای مختلف برای ارتقای سوادآموزی تاکید کرد.
بعضی جاها واقعا جلسه امتحانی جوابارا میگن بچه ها هم مینویسن
دوربین واین چیزا کلا نمایشه