پخش زنده
امروز: -
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در سفر یکروزه به قزوین از برنامه ریزی های صورت گرفته برای احداث اولین شهرک فناوری صنعتی کشور در قزوین خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، معاون وزیر صمت در سفر یک روزه خود به قزوین در دیدار با استاندار گفت: با راه اندازی شهرک فناوری با محور صنعت حلقه مفقوده برای شناسایی نیازهای صنعت شکل میگیرد. قزوین به لحاظ موقعیت جغرافیایی دارای صنایع خوبی است و جایگاه مناسبی در کشور دارد و در تشکیل زنجیره ارزش رویکرد ما این است که از حوزه فناوری و دانش بنیان بهتر استفاده شود.
انصاری تصریح کرد: زمانی دانش و فناوری برای ما ارزش آفرین است که در حوزه صنعت و زیرمجموعه آن شکل بگیرد و موضوع شهرک فناوری استان از مصوبات سابقه دار استان است که بایستی مورد تاکید و اجرا قرار گیرد و در صورت اختصاص حدود ۲۰ تا ۳۰ هکتار زمین آمادگی داریم واحدهای فناور را در شهرک فناوری مستقر کنیم.
وی در ادامه گفت: توسعه شهرکهای انرژی برای ما ارزشمند است و توانایی داریم تا ۳۰ هزار مگاوات انرژی خورشیدی در کنار شهرکهای صنعتی احداث کنیم و بسیاری از شرکتها میتوانند در کنار نیروگاههای خورشیدی مستقر شوند و تولید کنند و، چون پاک هستند ارزش افزوده بالایی دارند و بهره وری آنها بالاست و قطعا به دستاوردهای خوبی میرسیم.
انصاری خاطرنشان کرد: نگاه ما این است شهرک فناوری شکل بگیرد و مجموعههای صنعتی باید حلقه مفقوده صنایع با محور صنعت را این شهرکهای فناوری پر کنند و شناسایی نیازهای صنعت شکل بگیرد و تعهداتی که با ما باشد انجام میدهیم و استان هم کمک کنند و ما بتوانیم تعداد متقاضیان شهرک انرژی در استان قزوین را از ۳۲ واحد که عقد قرارداد شده به چند برابر برسانیم.
معاون وزیر صمت در ادامه دیدار خود با استاندار قزوین اظهار کرد: از منظر اقتصاد کارگاهی میتوانیم با احداث شهرک فناوری به نتایج خوبی برسیم و در صورت دادن معافیت مالیاتی و زمین ارزان و تامین زیرساخت شاهد حضور سرمایه گذاران خواهیم بود.
وی گفت: شهرک انرژی شال را میتوانیم به یک شهرک نمونه کشور تبدیل کنیم و در این مسیر آماده حمایت و همکاری بیشتر هستیم. از طریق شرکتهای سهامی عام میتوانیم به سمتی برویم که اگر جایی نتوانند نیروگاه خورشیدی احداث کنند ما به سمت احداث برویم و مشکلات را حل کنیم.
انصاری یادآور شد: ما نمادی از حاکمیت هستیم و شرکتی با سود صفر درصد و روش درآمد و هزینهای هستیم و هر درآمدی داشته باشیم در زیرساختها و آموزش هزینه کرده و به فروش و بازاریابی و انتقال تکنولوزی و شرکتهای نوپا کمکمی کنیم. از طرفی ۸۰ درصد منابع مالی شرکتها برای زیرساخت را پرداخت و زمینها با قیمت منطقهای واگذار میکنیم و در صورت حمایت استانداران ما هم کمکهای بیشتری لحاظ میکنیم.