• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۶۰۷۴۵
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۱
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه

کباب پزی استرالیایی‌های ضد سلطنت با سوزاندن کله مجسمه شاه اسبق انگلیس

مخالفان نظام سلطنت انگلیس در استرالیا، در اعتراض به مراسم «روز استرالیا»، کله مجسمه جورج پنجم، شاه اسبق انگلیس را در منقل آتش زدند تا کباب بپزند.

کباب پزی استرالیایی‌های ضد سلطنت با سوزاندن کله مجسمه شاه اسبق انگلیس

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، مخالفان نظام سلطنت انگلیس در استرالیا، روز دهم ماه ژوئن پارسال که همزمان با تولد چارلز سوم، شاه فعلی انگلیس بود، به مجسمه جورج پنجم در یکی از خیابان‌های شهر ملبورن استرالیا حمله و سر تندیس را جدا کرده بودند.

به نوشته رسانه‌های انگلیسی کله مجسمه جورج پنجم از آن زمان تاکنون پیدا نشده بود و اکنون ویدئویی از سوزاندن آن، در منقل کباب پزی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است.

نشریه انگلیسی دیلی میل در این باره نوشت گروه مسوول این کله پزی نوشت تا زمانی که استرالیا، زیر یوغ سلطنت پادشاهی انگلیس باشد، هر سال کله یک شاه در روز ۲۶ ژانویه، بار گذاشته خواهد شد تا استعمار انگلیس در استرالیا پایان یابد.

دیلی میل افزود شهردار ملبورن می‌گوید با همکاری پلیس استرالیا در پی یافتن کله مجسمه جورج پنجم است و تلاش برای ترمیم این مجسمه ادامه دارد.

به نوشته این روزنامه، در میان ۲۰ مجسمه‌ای که در شهر‌های استرالیا مورد حمله مخالفان سلطنت انگلیس قرار گرفته‌اند، مجسمه دو نخست وزیر از حزب کارگر نیز دیده می‌شود. مخالفان سلطنت انگلیس در استرالیا، با حمله به مجسمه‌های شاهان و نخست وزیران انگلیس، ۱۴۰ هزار دلار خسارات به این مجسمه‌ها وارد کرده‌اند. براورد می‌شود کله دو مجسمه متعلق به دو نخست وزیر اسبق انگلیس، هریک حدود ۵۰ هزار دلار ارزش داشته باشند.

اتحادیه کشور‌های مشترک‌المنافع Commonwealth of Nations)) یا اتحادیه کشور‌های همسود، مجموعه‌ای از ۵۶ کشور مستقل است که همه آنها به جز موزامبیک و کامرون قبلاً مستعمره امپراتوری بریتانیا بوده‌اند که اکنون چارلز سوم، شاه انگلیس، نماد همبستگی این کشورهاست. عضویت در این سازمان، به عنوان اتحاد سیاسی تلقی نمی‌شود و پذیرش چارلز سوم به عنوان نماد این اتحادیه، به معنای پیروی سیاسی کشور‌های عضو از انگلیس نیست. به جز انگلیس که چارلز سوم خود در آن حضور دارد، در ۱۴ کشور دیگر عضو قلمرو‌های مشترک‌المنافع "فرماندار کل" معمولاً به پیشنهاد نخست وزیر آن کشور و دستور چارلز شاه انگلیس انتخاب می‌شود. بالاترین مقام تشریفاتی دربار انگلیس (چارلز سوم) است و او به عنوان "رئیس کشور" در ۱۵ عضو کشورمشترک‌المنافع است. مقام ریاست کشور، مقامی تشریفاتی است و در عمل کار‌های روزمره کشور‌های قلمرو را دولت انتخابی به ریاست نخست‌وزیر انجام می‌دهد. این کشور‌ها شامل استرالیا، نیوزیلند، پاپوآ گینه نو، جزایر سلیمان، تووالو (در اقیانوسیه)، کانادا (در آمریکای شمالی)، بلیز (در آمریکای جنوبی)، آنتیگوآ و باربودا، باهاما، گرنادا، جامائیکا، سنت کیتس و نویس، سنت لوسیا، سنت وینسنت و گرنادین‌هایند.

مهر پارسال چارلز، شاه انگلیس که در سفری ۵ روزه به استرالیا رفته بود، در جریان سخنرانی در مجلس استرالیا، اینچنین با انتقاد شدید یک سناتور بومی این کشور مواجه شد که در جهان خبر ساز شد.

"لیدیا ثورپ" (Lidia Thorpe)، خطاب به شاه انگلیس گفت::"این جا کشور تو نیست"، شما علیه مردم ما نسل کشی راه انداختید"، "کشور ما را پس بدهید".

این سناتور استرالیایی با فریاد «لعنت بر استعمارگری» انگلیس را به دزدیدن زمین‌های بومیان استرالیا متهم کردو گفت:" آنچه را از ما دزدیده‌اید، به ما پس بدهد، استخوان هایمان، جمجمه هایمان، نوزادانمان، مردممان". خانم "لیدیا ثورپ" که مدافع حقوق بومیان استرالیاست افزود:" شما سرزمین‌های ما را نابود کردید. شما نسل کشی راه انداختید".

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سه شنبه‌های هر هفته یک کتاب
دستگیری ۱۵ سارق حرفه‌ای و مال‌خر در سلماس
افزایش ساعات خاموشی‌ها در یزد به دلیل ناترازی برق ناشی از گرمای شدید
گرمای هوا و تعطیلی شرکت ها، موسسه‌ها و بانک‌ها در کیش
معرفی مدیرکل زندان های کهگیلویه و بویراحمد
قطع برق ۱۲ اداره پر مصرف در لرستان
رفع مشکل چندین‌ساله افت فشار و قطعی آب در مجتمع ۵ روستایی خوی
رشد ۴۱ درصدی صادرات از مرز کیله سردشت
مخزن آب شرب اشنویه بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
اعزام نخستین گروه خادمان موکب حرم حضرت معصومه (س) به عراق از سوم ماه صفر
هزینه صدور گذرنامه زیارتی اربعین ۵۰ درصدکاهش یافت
منطقه آزاد انزلی تعطیل شده است؛مردم به منطقه آزاد مراجعه نکنند
توسعه بوم‌گردی در روستا‌های هدف گردشگری آذربایجان غربی شتاب می‌گیرد
راه اندازی قرارگاه زیست عفیفانه در کهگیلویه و بویراحمد
رئیس فدراسیون فوتبال: چالش تیم امید را به وزیر گفتم
دعوت ورزشکاران خراسان رضوی به اردوی تیم ملی بوچیا
توزیع ۱۸ پنل خورشیدی در مناطق عشایری ارومیه با همکاری شرکت توزیع برق و امور عشایر
موفقیت دو دانشجوی ایرانی در عرصه‌های علمی بین‌المللی
اعطای تسهیلات ویژه اربعین به مددجویان لرستانی
امسال ۹ میلیون نوبت راس دام در آذربایجان‌غربی مایه‌کوبی شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
رئیس جمهور واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی نیروگاه نکا را افتتاح کرد
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۲ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
خلع سلاح یمن غیرممکن است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)
حمله پلیس کانادا به تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در شهر تورنتو  (۱ نظر)