• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۶۲۶۸۹
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۶
بین الملل » اروپا

نشست بین المللی برای فلسطین

حامیان حقوق فلسطینیان با حضور در همایشی در لندن خواستار اجرای عدالت و مجازات نسل کشی فلسطینیان شدند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، طیف گسترده‌ای از حامیان حقوق فلسطینیان از کشور‌های مختلف جهان در همایشی با عنوان «نامگذاری نسل کشی، مسئولیت جهانی برای غزه» در لندن، گرد هم آمدند تا با آخرین داده‌ها و در ادامه همفکری‌ها، راهبرد عملی اجرای عدالت و مجازات نقش آفرینان در نسل کشی فلسطینیان را تدوین کنند.

پروفسور ریچارد فالک استاد حقوق بین‌الملل و لارا البورنو وکیل بین المللی از آمریکا آمدند تا در کنار پروفسور پنی گرین استاد دانشگاه در انگلیس که تحقیقات گسترده‌ای درباره نسل کشی دارد، تجربیات خود را صرف تامین حقوق فلسطینیان و مجازات جنایتکاران جنگی در غزه کنند.

پرفسور پنی گرین مدیر یکی از نشست‌های این همایش گفت: دولت‌های غربی در ادامه طرح استعماری که اسرائیل را ایجاد و سرزمین فلسطینیان را به صهیونیست‌ها هدیه دادند با نشان دادن چراغ سبز و حمایت همه جانبه از اسرائیل، در واقع شرکای نسل کشی فلسطینیان‌اند. جلوگیری از نسل کشی فلسطینیان و مجازات افرادی که مبادرت به این کار کردند باید به مطالبه همگانی آزادی‌خواهان و عدالت طلبان در سراسر جهان مبدل شود.

سخنرانان در این نشست گفتند زمان برای تحمل منفعلانه به پایان رسیده و اکنون زمان شکستن چرخه معافیت اسرائیل از مجازات و اجرای عدالت برای فلسطین است.

پرفسور گوردون از سخنرانان این نشست گفت: دیوان بین‌المللی دادگستری پیش‌تر حکم داده بود که اشغال سرزمین فلسطینیان غیر قانونی است یعنی کل اسرائیل نه بخش‌هایی از آن، اما برای اجرای این حکم هیچ سازوکار‌ی تعریف نشد. ما باید درک کنیم که قوانین بین‌المللی از سوی دولت‌های قدرتمند ایجاد شده‌اند و تقریباً همیشه به نفع آنهاست، نه به نفع دولت‌های ضعیف. به‌ندرت پیش می‌آید که ضعیفان بتوانند از قانون برای پیشبرد عدالت استفاده کنند. این مسئله را در حکم بازداشت دیوان کیفری بین‌المللی علیه نخست‌وزیر نتانیاهو و وزیر دفاع سابق اسراییل گالانت می‌بینیم.

این استاد دانشگاه در لندن افزود: بنا بر این، این قوانین به تنهایی فلسطینیان را آزاد نخواهد کرد، برای آنها کشوری فراهم نخواهد ساخت و حق تعیین سرنوشت را به آنها نخواهد داد. این هدف تنها در عرصه سیاسی، از طریق بسیج گسترده و فشار بر دولت‌های خودمان برای اعمال فشار بر اسرائیل جهت توقف حکومت استعماری بر فلسطین محقق خواهد شد.

صاحب نظران و فعالان مدنی گفتند نسل کشی فلسطینیان دیگر با سکوت مواجه نخواهد شد و جامعه جهانی با بهره‌گیری از همه ابزار‌ها باید جنایتکاران جنگی در غزه و همدستانشان را با پیامد‌های سیاسی اقتصادی و اجتماعی ملموس مواجه و پاسخگو کند.

الیان گرین فعال مدنی حاضر در این نشست گفت: من فکر می‌کنم مهم‌ترین کاری که در حمایت از حقوق فلسطینیان باید انجام دهیم آگاه‌سازی و مطالبه‌گری است. رسانه‌ها در غرب طرف اسرائیل هستند و بیان جنایات علیه فلسطینیان خط قرمز آنهاست، اما من و دیگر فعالان مدنی اعم از مسلمان مسیحی و یهودی در نشست‌های مختلف و شبکه‌های اجتماعی افکار عمومی را برای احقاق حقوق فلسطینیان بسیج می‌کنیم هرچند در این راه بسیار آزار و اذیت هم می‌شویم، من عضو حزب کارگر بودم که به خاطر حمایت از حقوق فلسطینیان اخراجم کردند، اما اینها باعث نمی‌شود از حمایت فلسطین دست برداریم.

در حالی که دولت‌ها و رسانه‌های غربی تلاش می‌کنند جنایات رژیم اسراییل و حامیان این رژیم به فراموشی سپرده شود، سخنرانان در این نشست مسئولیت‌های همگانی را برای اجرای عدالت درباره جنایتکاران جنگی در فلسطین یاد آوری و پیگیری می‌کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیش‌بینی تردد سه میلیون و ۷۰۰ هزار زائر از مرز‌های زمینی در ایام اربعین
تاکید بر رعایت الزامات زیست‌محیطی در آبگیری سد ژاوه
برنامه خاموشی برق در یزد کاملاً فنی و بر اساس ضوابط تدوین شده است
محرومیت یک ساله داور وی‌ای آر فینال جام حذفی فوتبال کشور
زائرسرای امام رضا (ع) در ریمدان ساخته می‌شود
 برپایی ۱۰ غرفه صنایع‌دستی در اسلام آباد غرب
پیش بینی برداشت ۱۵۰ تن فلفل در اصلاندوز
بازدید هنرمندان از ساختمان شیشه‌ای خبر
برداشت زغال اخته از باغات خداآفرین
دستگیری کلاهبردار حرفه ای در مریوان
آلودگی هوا در خرمشهر
ترکیب تیم‌ملی تنیس روی میز مردان ایران مشخص شد
قطع برق بیش از ۱۰۰ اداره پرمصرف در کلانشهر تهران
جوان مرگ مغزی به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید
مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها تهدیدی برای سلامت عمومی
اقدامات صندوق نوآوری برای رفع تنگنا‌های مالی دانش‌بنیان‌ها
لزوم صرفه جویی در مصرف برق در روز‌های گرم تابستان
خرمدره میزبان مسابقات تکواندو خردسالان در استان زنجان
استراحت دو هفته‌ای پیاتزا به ملی‌پوشان والیبال
کلید سوالات آزمون سراسری فعال شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
رئیس جمهور واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی نیروگاه نکا را افتتاح کرد
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
خلع سلاح یمن غیرممکن است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)
حمله پلیس کانادا به تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در شهر تورنتو  (۱ نظر)