پخش زنده
امروز: -
جشن گلریزان برای آزادی زندانیان جرائم غیر عمد برگزارشد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان ؛ استاندار همدان در جشن گلریزان آزادی زندانیان جرائم غیر عمد در استان ۲۰۰ میلیون تومان اهدا کرد.
حمید رضا جاجی بابایی نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی ۱۰۰ میلیون تومان، ستاد اجرایی فرمان امام در استان ۴۰۰ میلیون تومان و زائران خانه خدا هم بیش از ۲۶۰ میلیون تومان هزینه ولیمه خود را برای این امر خداپسندانه اهدا کردند.
جشنی که خیران استان را گرد هم آورد تا با کمکهای خود در آستانه سال نو، زندانیان در بند را به آغوش خانوادههای خود بازگردانند.
مدیر عامل ستاد دیه استان در این مراسم گفت: از ابتدای امسال ۳۰۱ زندانی جرائم غیر عمد با ۴۵۱ میلیارد تومان بدهی / با کمکهای خیران و پیگیریهای ستاد دیه استان از زندان آزاد شدهاند.
یداله روحانی منش با بیان اینکه ۳۰۰ نفر با جرائم غیر عمد در زندانهای استان هستند افزود: برنامه ریزی شده تا پایان سال زمینه آزادی ۵۰ زندانی فراهم شود.