پخش زنده
امروز: -
شمار قربانیان نسل کشی اسراییل در غزه به حدود ۵۳ هزار نفر رسیده، صدای لالایی مادران و کودکان در آغوش آنان یکجا خاموش میشود، اما این شرایط سبب نشده است اصلیترین حامیان تسلیحاتی اسراییل یعنی آمریکا، آلمان و انگلیس از ارسال بمب و جنگ افرار به اسراییل خودداری کنند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، بمباران، قتل، آوارگی و گرسنگی دادن مردم فلسطین به ویژه کودکان در غزه در حالی ادامه دارد که رسانههای غربی چشم ها، گوشها و زبانشان را به روی نسل کشی فلسطینیان بستهاند. اما حامیان حقوق فلسطینیان آنان را فراموش نکردهاند و با شیوههای مختلف و روشنگری به دفاع از آنان مشغولند.
پیتر استفانی فعال مدنی حامی حقوق فلسطینیان در انگلیس گفت: ما حمایت بسیاری از انجمنهای دانشجویی، حقوقدانان و پزشکان را کسب کردیم تا در شرایط سانسوررِ رسانههای غربی و حمایت اغلب ِ سیاستمداران در غرب از نسل کشی فلسطینیان، افکار عمومی رو از واقعیتها در سرزمینهای اشغالی آگاه کنیم تا بتوانیم منسجمتر و موثرتر از حقوق فلسطینیان دفاع کنیم.
در حالیکه دولت و اغلب سیاستمداران در غرب برخلاف خواست اکثریت مردم حتی حاضر به توقف ارسال بمب و جنگ افزار برای اسراییل نشدهاند، قشرهای مختلف مردم در انگلیس بر خلاف رویه دولت با شیوههای مختلف به دفاع از آرمان فلسطین مشغولند.
فرانک جلی کشیش انگلیسی در این باره گفت: مشکل این است که در جامعه بین الملل انتقاد از صهیونیزم در نقطه کور قرار گرفته است. دولتها هیچ میلی به صحبت درباره آن ندارند. اما خدا را شکر حد اقل دادگاه کیفری بین المللی، نتانیاهو قصاب غزه را برغم حمایت آمریکا به عنوان جنایتکار جنگی تحت تعقیب قرار داده است.
وی افزود: ما همزمان باید با جدیت و با هر شیوه ممکن به حمایت از فلسطینیان و مبارزه با رژیم اسراییل ادامه دهیم.
حامیان فلسطین معتقدند احقاق حقوق فلسطینیان در سایه مقاومت و همبستگی جهانی و نیز تعهد واقعی به عدالت میسر است و این موضوع بشری نباید قربانی سیاست بازیهای جهانی شود.