پخش زنده
امروز: -
دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان علوم و فناوریهای گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری گفت: از ایجاد دبیرخانه دائمی جشنواره ملی از ایده تا ثروت در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی حمایت میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ دکتر دامون رزمجویی در اختتامیه جشنواره از ایده تا ثروت در خراسان شمالی گفت: با حمایت از دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تلاش میکنیم تا بتواند به نگاه نو و ویژهای که در حوزه دانشبنیان و فناوری آغاز کرده است، ادامه و در کشور اشاعه دهد.
وی افزود: با تحقق اهداف در حوزه دانش بنیان و تحقیقات محصول محور، دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اقدام به برگزاری جشنواره ملی ایده تا ثروت کرده که فرصتی منحصربهفرد برای ارائه ایدههای نوآورانه، آشنایی با سرمایهگذاران، بهرهمندی از مشاوره تخصصی و ورود به دنیای کارآفرینی است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی هم گفت: جشنواره از ایده تا ثروت فرصتی برای فناوران در راستای انجام تحقیقات کاربردی و حل مشکلات جامعه در حوزههای مرتبط با سلامت است.
دکتر سید احمد هاشمی با تاکید بر اهمیت رویاپردازی و ایدهپردازی افزود: جشنواره «از ایده تا ثروت» بستری است برای حمایت از ایدههای نو و تبدیل آنها به محصولاتی که بتوانند در اقتصاد دانشبنیان کشور نقشآفرین باشند.
وی گفت: ایدههای برتر این جشنواره امروز در بجنورد شناسایی، تقدیر و تحت حمایتهای لازم برای تجاریسازی قرار خواهند گرفت.
رییس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: تحقق اهداف در حوزه دانش بنیان و تحقیقات محصول محور، دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اقدام به برگزاری جشنواره ملی ایده تا ثروت کرده که فرصتی منحصربهفرد برای ارائه ایدههای نوآورانه، آشنایی با سرمایهگذاران، بهرهمندی از مشاوره تخصصی و ورود به دنیای کارآفرینی است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی هم گفت:۵۳۱ اثر از ۲۸ استان کشور در دبیرخانه این جشنواره رسید که پس از انجام چند مرحله داوری، ۷۴ ایده محصول برای ارائه نهایی در این جشنواره انتخاب شدهاند.
امید توپچیان افزود: در شرایطی قرار داریم که باید از پژوهشهای صرفا نظری و بیثمر فاصله بگیریم و به سمت «علم نافع» گام برداریم؛ علمی که بتواند منجر به تولید محصول و خلق ثروت شود.
وی با بیان اینکه پژوهشهای روز دنیا به سوی کاربردی شدن و تولید محور بودن سوق پیدا کردهاند، اضافه کرد: در کشور ما نیز باید این تغییر رویکرد اتفاق بیفتد و تحقیقات دانشگاهی و فناورانه به سمت بازار و نیازهای واقعی جامعه هدایت شوند.
توپچیان با اشاره به تاکید گسترده نهادهای مختلف بر فناوری و شرکتهای دانشبنیان، گفت: در این مسیر، تقویت روحیه ایدهپردازی بهویژه در بین دانشجویان از اهمیت زیادی برخوردار است و باید بستری برای رشد خلاقیت آنان فراهم شود.
دبیر این رویداد ملی یکی از اهداف اصلی آن را ایجاد ارتباط موثر بین صاحبان ایده و سرمایهگذاران عنوان کرد و گفت: برخی از ایدهها نیازمند حمایتهای اولیه هستند که از سوی مجموعههای مربوطه مورد پشتیبانی قرار خواهند گرفت.
این جشنواره هم اکنون در محل تالار اجتماعات ایثار بجنورد با حضور میهنانانی از سراسر کشور در حال برگزاری است.