• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۳۴۹۶۴
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۶
سیاسی » دولت
عارف:

رژیم صهیونیستی در غزه روی همه سفاکان را سفید کرده است

معاون اول رئیس‌جمهور در نشست هیئت دولت با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه گفت: رژیم صهیونیستی در غزه روی همه سفاکان و خونخواران را سفید کرده است که باید دنیای اسلام با جدیت بیشتر به میدان بیاید.

جنایات رژیم صهیونیستی در غزه روی همه سفاکان و خونخواران را سفید کرده است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، محمدرضا عارف در نشست هیئت دولت گفت: همه دولت‌های منطقه متوجه هستند که نظر یک فرد ربطی به دولت ندارد و باید موضع‌گیری‌ها بر اساس مبادی رسمی انجام شود تا به این مسیر خوب و رو به گسترش همکاری با کشور‌های منطقه، همسایه و اسلامی آسیب وارد نشود و این روابط با قوت ادامه یابد.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به دستاورد‌های ارزشمند دولت چهاردهم در سفر‌ها و رفت و آمد‌های دیپلماتیک افزود: سفر‌های موفق رئیس‌جمهور به کشور‌های منطقه و جهان و همچنین مقامات خارجی به ایران دستاورد‌های ارزشمندی داشته است که یکی از نمونه‌های آن سفر آقای پزشکیان به کشور عمان است که در توسعه روابط همه‌جانبه با این کشور بسیار ارزشمند است.

آقای عارف همچنین با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه افزود: رژیم صهیونیستی در غزه روی همه سفاکان و خونخواران را سفید کرده است که باید دنیای اسلام با جدیت بیشتر به میدان بیاید و احساس می‌شود که بعضی از کشور‌های اسلامی و منطقه حساسیت‌های لازم را متوجه نشده‌اند و اگر بناست که این رژیم مجعول موفق شود که حتماً موفق نخواهد شد باید بدانند که روزی نوبت آنها نیز خواهد رسید و باید کشور‌های اسلامی بتوانند با هم‌صدایی در محکومیت رژیم غاصب جدی‌تر برخورد کنند.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه با تاکید بر اینکه پاسخ به مطالبات به حق مردم وظیفه دولت است، تصریح کرد: کوچکترین نظر و نقدی که در رسانه‌ها مطرح می‌شود، مورد توجه دولت قرار می‌گیرد و تلاش می‌کنیم آن نقد و تذکر را بررسی و حتی‌الامکان اقدام لازم را انجام دهیم.

آقای عارف همچنین با تاکید بر ضرورت اطلاع‌رسانی به موقع اقدامات دولت از سوی شورای اطلاع‌رسانی دولت به مردم از وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های دولتی خواست که جدی‌تر با مردم و جامعه در تعامل باشند.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه تامین منافع مردم مبنای تصمیمات دولت است، گفت: گاهی مردم و بخش‌هایی از جامعه نسبت به اقدامات و تصمیمات دولت توجیه نمی‌شوند و تذکراتی می‌دهند که البته می‌پذیریم. باید مردم با اطلاع‌رسانی بیشتر و دقیق‌تر نسبت به اقدامات دولت توجیه شوند و از مردم و تشکل‌ها می‌خواهیم تا از طریق نهاد‌های قانونی و ذی‌ربط مطالبات خود را پیگیری کنند و مطمئن باشند که دولت به نقد‌ها و تذکرات دلسوزانه توجه می‌کند تا حرکاتی را که موجب سوء استفاده دشمنان و مخالفان باشد  شاهد نباشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مراسم گرامیداشت سرلشکر شهید غلامحسین غیب‌پرور
نصب پنل خورشیدی بر پشت بام های خانه های روستایی
پرچم متبرک حرم مطهر درمنزل شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
کشف و جمع آوری ۹۱۶ دستگاه ماینر غیر مجاز در تبریز
اعزام هواپیمای آبپاش برای مهار حریق در بخش عراقی تالاب هورالعظیم
وزش باد تهدیدی بر جان جنگل های ابر شاهرود
پبش بینی تداوم هوای گرم و وزش باد در سمنان
کاشت کنجد در مزارع جنوب فارس
میزبانی کیش از اردوی پیش‌فصل تیم فوتبال سایپا
تغییر ساعات کاری ادارات کردستان در روزهای سه شنبه و چهارشنبه
انفجار کنترل‌ شده در تبریز حین عملیات خنثی‌سازی مهمات
اخبارنقاط مختلف چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
استقبال خانواده‌ها از کلاس‌های تابستانی فرهنگسرا‌های کیش
اجرای انفجار کنترل‌شده در محدوده شرق اصفهان
انتصاب علی مرادی به عنوان قائم مقام معاونت سیاسی سازمان صداوسیما
نجات جان ۱۱۹ نفر در دریای خزر
یک تیم قطری دومین حریف تدارکاتی سپاهان شد
مرمت مسجد جامع نوبندگان و جداره‌های تاریخی فسا آغاز شد
یادواره شهدای گیلانی حملات رژیم صهیونیستی با حضور رئیس جمهور _ تهران
حمله خرس به یک چوپان در کجور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
تامین کالا‌های اساسی در دوران دفاع مقدس ۱۲ روزه
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)