• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۳۶۴۴۵
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۰
آذربایجان شرقی » سیاسی

غنی‌سازی هسته‌ای در داخل کشور هرگز تعطیل نخواهد شد

امام جمعه تبریز تاکید کرد: ایران هیچ اعتمادی به آمریکا ندارد و به همین دلیل غنی‌سازی هسته‌ای در داخل کشورمان به هیچ عنوان تعطیل نخواهد شد.

غنی‌سازی هسته‌ای به هیچ عنوان تعطیل نخواهد شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مطهری اصل در خطبه‌های نماز جمعه تبریز در خصوص مذاکرات غیر مستقیم هسته‌ای با تاکید بر بی‌اعتمادی به طرف آمریکایی اظهار کرد: دشمن هر روز خواسته جدیدی در این خصوص مطرح می‌کند و ما اعتمادی به آنها نداریم.

وی افزود: ما سه بار خواسته‌های خود را به صورت مکتوب به طرف مقابل داده‌ایم، اما هنوز پاسخی دریافت نکرده‌ایم. در تمام این مدت حتی یک بار هم سخنی از برداشتن تحریم‌ها به میان نیاورده‌اند، در حالی که خواستار کاهش یا برچیده شدن فعالیت‌های هسته‌ای ما هستند.

خطیب نماز جمعه تبریز با اشاره به غنی‌سازی ۶۰ درصدی در ایران گفت: این موضوع که دشمنان نگران غنی‌سازی ۶۰ درصدی ما هستند، جای تعجب ندارد. چرا که خود آنان باعث این وضعیت شدند؛ وقتی برجام را زیر پا گذاشتند، ما نیز از تعهدات خارج شدیم؛ بنابراین مسئولیت آن بر عهده خودشان است.

وی تأکید کرد: غنی‌سازی به هیچ عنوان متوقف نخواهد شد. ما این فناوری را در دوران سخت تحریم و با نثار خون شهدای دانشمندمان به دست آوردیم. عزت ملت ایران در گرو تداوم غنی‌سازی است چرا که این فناوری در حوزه‌هایی مانند کشاورزی، پزشکی، صنعت و دهها عرصه دیگر حیاتی است.

امام جمعه تبریز گفت: مذاکرات غیرمستقیم صرفا درباره بحث هسته‌ای خواهد بود و در خصوص مسائل دفاعی و منطقه‌ای مذاکره‌ای انجام نخواهد شد. مردم ایران در کنار رهبر معظم انقلاب، راه غنی‌سازی را ادامه داده و از کیان انقلاب و کشور خود دفاع خواهند کرد.

حجت الاسلام والمسلمین مطهری اصل در بخش دیگری از خطبه ها بر لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب با توجه به کاهش بارندگی تاکید کرد و مدیریت مصرف انرژی برق را برای جلوگیری از قطعی‌های مکرر در فصل تابستان خواستار شد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی همچنین با اشاره به سالروز شهادت امام باقر (علیه السلام) ایشان را امامی جهادگر و مبارز خواند و گفت: شناخت صفات ائمه اطهار (علیهم السلام) و الگوبرداری از راه و مرام آنها ضروری است.

وی با گرامیداشت سالروز رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی امام خمینی (ره) ایشان را احیاگر دین اسلام و تشیّع در عصر حاضر خواند و یادآور شد: امام خمینی با قیام خود، قدرت اسلام ناب محمدی(صلی الله علیه و آله) را به دنیا نشان داد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در بخش دیگری از خطبه ها با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص لزوم خدمت به مردم، از مسئولان خواست تا زمان خدمت خود را صرف خدمت به مردم و کشور کنند.

وی با اشاره به ماه ذی الحجه اظهار کرد: ذی الحجه ماه امامت و ولایت اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام) است و در بسیاری از احادیث برفضیلتهای این ماه تأکید بسیار شده است.

خطیب نماز جمعه تبریز با تاکید بر اهمیت قرائت دعای عرفه و آشنایی با مضامین آن ادامه داد: در شب و روز عرفه در‌های رحمت الهی بر روی بندگان گشوده شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مطهری اصل با اشاره به اینکه ایام عید سعید غدیرخم فرصت مغتنمی برای تببین مسئله ولایت و امامت است بیان کرد: امامت یک منصب الهی و آسمانی است، امام مانند پیامبر از سوی خداوند منصوب می‌شود تا هدایتگر و نجات بخش انسانها باشد.

 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
مرسون: ایران از فرصت‌هایش به‌خوبی استفاده کرد
به‌کارگیری فناوری نوین راهکار کاهش چالش‌های تولید 
شعبان‌خمسه: استرالیا نسبت به بازی‌های قبل بهتر ظاهر شد
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
حمایت از بنگاه‌های خرد ایلام با طرح «طاها»
چاپ مقاله (ISI) سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در مجله معتبر علمی
قطع گاز ویلا‌های خالی از آذرماه
تلف شدن یک قلاده خرس قهوه ای در تنگه مرصاد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
فردا ، آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری است
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)