پخش زنده
امروز: -
رئیس جمهور نیجریه هزاران پزشک را که در اعتصاب های سراسری چند هفته ای شرکت کرده بودند، از کار برکنار کرد.
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری آلمان، در بحبوحه هشدارهای سازمان جهانی بهداشت که اعلام کرده است شیوع بیماری ابولا در غرب آفریقا تشدید شده است، این پزشکان در نیجریه از کار برکنار شدند.
گودلاک جاناتان رییس جمهور نیجریه در یادداشتی به وزارت بهداشت این کشور، دستور برکناری حدود 16 هزار پزشک را صادر کرد.
وزیر بهداشت نیجریه نیز دستور داد حکم اخراج این پزشکان به بیمارستان های سراسر کشور اعلام شود.
پزشکان و پرستاران بیمارستان های دولتی نیجریه از اول ماه ژوئیه در اعتراض به کاهش دستمزدها اعلام کردند تا زمانی که شرایط کاری و حقوق آنها بهبود پیدا نکند، به سر کار خود باز نخواهند گشت.
نیجریه روز جمعه مورد جدیدی از ابتلا به ویروس ابولا را تایید کرد و در مجموع تعداد مبتلایان به این بیماری به یازده نفر افزایش یافته است.