• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۱۵۵۰
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۷
بوشهر » اجتماعی

مردم ایران هیچگاه زیربار صلح تحمیلی نخواهند رفت

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با بیان اینکه مردم ایران اسلامی اهل تسلیم شدن نیستند، گفت: هیچگاه زیر بار صلح تحمیلی نمی‌رویم و در این جنگ تحمیلی شاهد پیروزی عزت‌مندانه مردم ایران خواهیم بود.

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، آیت‌الله صفایی بوشهری در خطبه‌های نماز جمعه بوشهر اظهار کرد: می‌گویند ایران باید در تنگنای دوگانه جنگ تحمیلی یا صلح تحمیلی بپذیرد، اما اینجا منظور صلح با ذلت و هر چه امتیاز خواستن دادن است که ایران هیچ‌گاه این صلح تحمیلی را نمی‌پذیرد و جنگ تحمیلی به پیروزی قطعی ایران تبدیل خواهد شد.
وی تصریح کرد: رییس جمهور آمریکا، چون دیده رژیم صهیونیستی در حال شکست است گفته وارد جنگ می‌شود اگر وارد شود در اثر خطای محاسباتی به طور قطع شکست خواهد خورد.
خطیب نماز جمعه بوشهر ادامه داد: تمام پایگاه‌های آمریکا در کشور‌های اطراف هدف مشخصی برای موشک‌های ایران هستند که در صورت ورود آمریکا به جنگ موشک‌باران و نابود خواهد شد.
وی بیان کرد: کشوری که هنوز ایران اقدام نکرده تمام جنگنده‌ها را از پایگاه‌ها خارج می‌کند باید بداند با این ترس‌شان و اقتدار ایران در صورت اشتباه به عاقبتی سخت گرفتار خواهند شد.
وی گفت: ترامپ بتازگی مقام مرجعیت و رهبریت را تهدید کرده و اینها نهاد مقدسی برای شیعه و سنی است و اگر کوچک‌ترین اشتباهی شود مورد هجمه جدی مسلمانان قرار خواهد گرفت.
آیت‌الله صفایی بوشهری افزود: امریکا و اسراییل فکر می‌کردند تنها راه شکست ایران حمله است و توان لازم در عرصه پدافند ندارد.
وی یادآورشد: سردمداران آمریکا و اسراییل می‌گفتند با هواپیمای فوق پیشرفته و موشک هر نقطه را که قصد کنند می‌توانند مورد حمله قرار می‌دهند.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر ادامه داد: همچنین آنها تصور می‌کردند موشک ایران نمی‌تواند از لایه‌های پدافندی عبور کند و با حمله ترکیبی به ایران و تهاجم گروهی با استفاده از براندازان و جاسوسان و شکستن انسجام اجتماعی و تهاجم رسانه‌ای نرم در کنار تهاجم سخت است که کار ایران تمام می‌کند و نهاد‌های حقوقی جهان مثل شورای امنیت وسازمان ملل ساکت می‌شوند ولی الان متوجه شدند توانایی ایران فوق العاده است و موشک ایران نقطه زن اسراییل را هدف قرار می‌دهند.
وی گفت: شخصیت‌های بزرگی در کشور ترور شد ولی با درایت رهبر معظم انقلاب خیلی سریع جایگزین آنان انتخاب شد و امور را به شایستگی به دست گرفتند.
آیت‌الله صفایی بوشهری با اشاره به ضرورت حمایت جدی از رزمندگان و خانواده‌های آنان، افزود: مراقبت جدی برای تنظیم بازار مورد تاکید است هرچند در این راستا از بازاریان قدردانی می‌شود که بخوبی همکاری دارند.
وی تصریح کرد: مسوولان خدمت رسانی به مردم را برای رفع مسائل و مشکلات بجد مورد توجه قرار دهند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر تاکید کرد: همکاری هوشمندانه با نهاد‌های اطلاعاتی و امنیتی همچنان در دستور کار جدی مردم قرار گیرد.
وی گفت: تاریخ ایران به زنان قهرمان و دلیر افتخار کرده و این برگ زرینی از امید، مقاومت، هوشمندی و ولایت‌پذیری مردم است که با پیروزی همراه خواهد بود.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تداوم گرمای هوا در لرستان
مشکلات کارخانه آجر دهدشت رفع می‌شود
آغاز عملیات اجرایی کارخانه فرآوری سیلیس در شاهیندژ
تولد چندقلوها در بیمارستان شهید بهشتی اصفهان
آیت الله سیدمحمدباقر حجتی استاد و خادم قرآنی درگذشت
قرارداد سه بازیکن تیم صنعت نفت آبادان تمدید شد
آسمان چهارمحال و بختیاری صاف همراه با وزش باد
آمادگی ۵۰۰ دانشجوی دانشگاه امیرکبیر برای جنگ با آمریکا و رژیم صهیونی
یک بام و دو هوای حقوق بشری ترامپ و آمریکا
ترامپ: به زودی با پوتین گفت‌و‌گو خواهم کرد
یادواره شهدای وطن در الیگودرز
ناترازی برق در مسیر کاهش ۳۰ درصدی
اختصاص 140 میلیارد تومان اعتباربرای آسفالت و روکش 60 کیلومتر از راههای روستایی مهاباد
اجرای پویش نذر حسینی در چهارمحال و بختیاری
افتتاح کانون دانش آموزی شمشیر بازی در یزد 
اقامه نماز جمعه این هفته قم به امامت آیت الله حسینی بوشهری
۲۰۰ هزار دینار ارز برای هر زائر اربعین
دستگیری ۱۰۷ متخلف شکار و صید در کردستان 
برگزاری مراسم بزرگداشت سرلشکر شهید محرابی در اهواز
کاهش دمای هوای استان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
ابلاغ آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو در سال ۱۴۰۴
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله (ع) در حسینیه امام خمینی
آغاز ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
ابلاغ قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای
کاروان ورزش ایران از حضور در یونیورسیاد بازماند
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد
دروازه بان ذوب‌آهن در این تیم ماندنی شد
عملیات وعده صادق ۳ توسط رهبر انقلاب فرماندهی شد
آغاز تمرینات ملی پوشان جوان تیم پارادو ومیدانی نابینایان و کم بینایان
تعویق انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
رژیم صهیونی در مسیر سقوط
آماده‌باش سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو
نشست شورای عالی قضایی