• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۲۴۷۱
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۶
بوشهر » اجتماعی

آماربرداری از پرندگان مهاجر جوجه آور تابستان گذران در بوشهر

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان بوشهر از عملیات آماربرداری از پرندگان مهاجر زادآور تابستان در منطقه حفاظت شده پارک ملی دیر - نخیلو خبر داد.

آماربرداری از پرندگان مهاجر جوجه آور تابستان گذران در بوشهر
به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، عبدالرحمن مرادزاده افزود: در این عملیات دو روزه پایش و سرشماری پرندگان، ماموران محیط زیست بصورت بی وقفه و با بیتوته در جزایر پارک ملی دیر - نخیلو و همچنین با استفاده از روش‌های متعارف و استاندارد آماربرداری پرندگان، تخمین‌های جمعیتی برای پرندگان زادآور مهاجر به جزایر نخیلو و‌ام الگرم که از کانون‌های اصلی جوجه آوری پرندگان در استان بوشهر هستند، صورت پذیرفت.
عبدالرحمن مرادزاده در ادامه گفت: با استناد به تجارب چند سال أخیر، دهه آخر خرداد با کاملتر شدن کلونی‌های پرندگان زمان بهینه آماربرداری از پرندگان در این دو جزیره مهم بوده و شاخص‌ترین گونه‌های سرشماری شده شامل پرستو‌های دریایی کاکلی بزرگ و کوچک، پرستو دریایی پشت تیره، سلیم خرچنگ خوار و اگرت ساحلی بوده است.
وی یادآور شد: عملیات آماربرداری از جزایر استان در چند مرحله با توجه به شرایط و اوج جمعیتی در هر یک از زیستگاه‌ها انجام می‌شود که از جمله حدود یک ماه قبل این سرشماری در منطقه حفاظت شده‌مند و جزیره خان اجرایی شده بود. 
مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان بوشهر ادامه داد: این پرندگان از اوایل بهار به جزایر استان مهاجرت کرده و پس از لانه گزینی و زادآوری در جزایر، در اواخر تابستان و با پروازی شدن جوجه‌ها به سرزمین‌های مبدأ خود مهاجرت می‌کنند.
وی اضافه کرد: نتایج نهایی این آماربرداری پس از جمع بندی پلات گذاری‌ها و داده‌های هر یک از کلونی‌ها و تجزیه و تحلیل‌های آماری مرتبط برای هر یک از گونه ها، مشخص خواهد شد.
مرادزاده اظهار کرد: با توجه به مشاهدات کنونی خوشبختانه در سال جاری در مجموع شرایط خوبی را برای حضور پرندگان بخصوص برای گونه‌های لانه گزین بر روی سطح و یا حفار در بستر جزایر داشته‌ایم؛ هر چند باید اشاره کرد بواسطه بروز و تداوم خشکسالی‌ها شرایط برای پرندگان جوجه آور وابسته به پوشش‌های گیاهی در جزایر، سخت‌تر می‌شود.
مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان بوشهر گفت: در جزیره‌ام‌الگرم نیز با تداوم امنیت حاصل از حضور نیافتن طعمه خواران بخصوص گونه شغال، شاهد حضور جمعیت بیشتری از پرندگان کاکلی بزرگ و کوچک در این جزیره بودیم و امید است با همراهی همه دوستداران محیط زیست بخصوص صیادان و گردشگران وضعیت زیستگاهی این جزایر بمنظور زادآوری بهینه گونه‌های حیات وحش در این جزایر در شرایط بهینه‌ای باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم عزاداری و گلریزان آزادی زندانیان در مشهد
ریتم آرام بازار همدان
لزوم ارتقاء خدمت رسانی به زائران و توسعه عتبات عالیات
اعتراض گسترده چهره‌های رسانه‌ای به جانبداری بی‌بی‌سی از اسرائیل
متلاشی شدن باند سارقان فرا استاني طلاجات
«منم بچه مسلمان» در اخبار رسانه
گستره وسیع اهداف موشک‌های ایران در سرزمین‌های اشغالی
از پویش های ضد اسرائیلی تا رسوایی حقوق بشر آمریکایی
شوک به دنیای فوتبال؛ بازیکن پرتغالی تیم لیورپول درگذشت
پرداخت ۴۰ درصدی مطالبات گندمکاران خراسان جنوبی
رگبار باران،رعدوبرق و تندبادهای لحظه ای دراستان
مراسم عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) در شهرگلسار
حمله ناو آمریکایی به هواپیمای ایران‌ایر نمونه تروریسم دولتی است
فیلم‌های سینمایی از قاب سیما
اجتماع باشکوه حسینیان در ارومیه برگزار می‌شود
لغو مرخصی مدیران چهارمحال وبختیاری
سلاح مقاومت موضوع ملی و داخلی است
ضرورت وجود واحد‌های فرآوری سنگ گرانیت در تویسرکان
رفع قطعی برق در تقاطع های چراغدار
شهادت شهدای اقتدار، نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
ابلاغ آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو در سال ۱۴۰۴
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد
برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله (ع) در حسینیه امام خمینی
آغاز ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
ابلاغ قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای
کاروان ورزش ایران از حضور در یونیورسیاد بازماند
دروازه بان ذوب‌آهن در این تیم ماندنی شد
عملیات وعده صادق ۳ توسط رهبر انقلاب فرماندهی شد
آغاز تمرینات ملی پوشان جوان تیم پارادو ومیدانی نابینایان و کم بینایان
تعویق انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
نشست شورای عالی قضایی
رژیم صهیونی در مسیر سقوط
آماده‌باش سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو
تصویب هزار میلیارد تومان برای کمک به آسیب‌دیدگان تجاوز رژیم صهیونی