• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۳۰۲۱
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۲
لرستان » اجتماعی

تولید و توزیع مرغ در سامانه کابوک لرستان الزامی شد

مدیرکل امور اقتصادی استانداری لرستان گفت: به منظور حفظ آرامش بازار و جلوگیری از سوءاستفاده دلالان و متخلفان، ثبت تمامی مراحل تولید، کشتار و توزیع گوشت مرغ استان از امروز (دوشنبه) در سامانه "کابوک" الزامی است.


 به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان،شجاعی گفت: به منظور حفظ آرامش بازار و جلوگیری از سوءاستفاده دلالان و متخلفان، ثبت تمامی مراحل تولید، کشتار و توزیع گوشت مرغ استان از امروز (دوشنبه) در سامانه "کابوک" الزامی است.

وی افزود: با وجود تولید و کشتار مرغ مازاد بر نیاز مصرف در استان، اما طی روزهای اخیر گزارش هایی از کمبود این کالای اساسی در مناطقی دریافت شد.

 مدیرکل امور اقتصادی استانداری لرستان تصریح کرد: سابقه خروج غیرقانونی گوشت مرغ از استان پیشتر هم وجود داشته است، چراکه عده ای با توجه به قیمت مناسب تر مرغ در لرستان، این ماده پروتئینی را برای فروش گرانتر و سود بیشتر به صورت غیرقانونی از استان خارج می کنند.

مدیرکل امور اقتصادی استانداری لرستان یادآور شد: به همین منظور با توجه به شرایط خاص کنونی، ضرورت تامین اقلام اساسی و حفظ آرامش در بازار، کنترل و نظارت بر تولید و توزیع مرغ در استان تشدید شده است تا نیاز مردم به خوبی برطرف شود.

شجاعی اضافه کرد: در این راستا از امروز دوشنبه مراحل تولید در مرغداری، کشتار، توزیع در سطح عمده و جزئی فروش مرغ باید در سامانه از پیش تعریف شده"کابوک" ثبت تا از خروج غیرقانونی از استان جلوگیری شود و روند عرضه این محصول قابل رهگیری باشد.

وی گفت: میزان تخلفات تولید و عرضه گوشت مرغ با ثبت این مراحل در سامانه "کابوک" به حداقل می رسد، چراکه مبدا جوجه یک روزه، مکان تولید و پرورش، کشتارگاه، عامل توزیع شهرستانی و واحدهای عرضه کننده به مردم به طور کامل مشخص هستند.

مدیرکل امور اقتصادی استانداری لرستان با بیان اینکه این اقدام از قاچاق مرغ، احتکار توسط مرغداری ها و افزایش خودسرانه قیمت ها جلوگیری می کند؛ تاکید کرد: تولید مرغ استان در روز حدود ۳۰۰ و مصرف ۱۵۰ تا ۱۸۰ تن است و هم اکنون قیمت هر کیلوگرم مرغ گرم در واحدهای خرد سطح استان بر اساس مصوبه کارگروه تنظیم بازار، یک میلیون و ۵۰ هزار ریال است.

شجاعی از عموم شهروندان خواست هرگونه تخلفی را در این زمینه با شماره های ۱۲۴ و ۱۲۵ اطلاع رسانی کنند.

لرستان با دارا بودن ۶۳۰ واحد مرغداری و ظرفیت تولید ۱۵ میلیون قطعه مرغ، یکی از قطب‌های مهم تولید گوشت سفید در کشور است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خبرهای گوناگون از بردسکن
کشف روغن موتور قاچاق از یک دستگاه خاور در ابهر
دماسنج‌ها در سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسیدند
خبر‌های ورزشی دوازدهم تیر ماه در سمنان
روزهای پایانی برداشت پیله ابریشم
عزاداری شب هشتم محرم در حسینیه امام خمینی (ره)
«روایت مقاومت تهران» با حضور اصحاب رسانه
بازگشایی فرودگاه‌های کشور برای پرواز‌های داخلی و خارجی
محرم ماه دل سپردن به مکتب آزادگی
نمایشگاه سلاحت را انتخاب کن در حرم حضرت معصومه (س)
نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در اوج آمادگی هستند
تشییع پیکر محافظ شخصی شهید سید حسن نصرالله
درخواست توضیح از وزیر راه برای رهاشدن احداث بخشی از مسکن ملی
ایران به غنی سازی اورانیوم ادامه خواهد داد
نقش پیام رسان واتساپ در مکان‌یابی و ترور فرماندهان حماس
اقامه نماز جمعه در ایلام
تشییع پیکر پاک شهید کرمی مقدم کارمند زندان اوین
یاواره شهدای روستای کرمجگان قم
ایستادگی و مقاومت راه منطقی مقابله با دولت سرکش امریکا
محکومیت درخواست رژیم صهیونی مبنی بر الحاق کرانه باختری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
ابلاغ آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو در سال ۱۴۰۴
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله (ع) در حسینیه امام خمینی
آغاز ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
ابلاغ قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای
کاروان ورزش ایران از حضور در یونیورسیاد بازماند
عملیات وعده صادق ۳ توسط رهبر انقلاب فرماندهی شد
دروازه بان ذوب‌آهن در این تیم ماندنی شد
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها
آغاز تمرینات ملی پوشان جوان تیم پارادو ومیدانی نابینایان و کم بینایان
تعویق انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
رژیم صهیونی در مسیر سقوط
آماده‌باش سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو