• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۶۳۳۸
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۷
آذربایجان غربی » اقتصادی

تکمیل گذرگاه ریلی شرق به غرب با اتصال سرخس به چشمه ثریا

معاون وزیر راه و‌شهرسازی و مدیر راه آهن کشور گفت: با اتصال مرند به چشمه ثریا در آذربایجان غربی، سرخس در شرق به ترکیه متصل و یک مسیر ریلی ترانزیتی جدید با اروپا ایجاد می‌شود.

تکمیل گذرگاه ریلی شرق به غرب با اتصال سرخس به چشمه ثریا

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛  جبار علی ذاکری در جلسه شورای حمل و‌نقل آذربایجان غربی در ارومیه گفت: با ایجاد این گذر گاه که طبق تفاهم وزرای راه ایران و ترکیه کار عملیاتی آن بزودی آغاز خواهد شد سالانه ۲۰ میلیون تن بار ترانزیتی بین چین و اروپا را جابجا خواهیم کرد و از مزایای اقتصادی آن بهره‌مند خواهیم شد .

وی افزود: از ایواوغلی تا چشمه ثریا در محدوده آذربایجان غربی است و این خط ریلی جدید نقش این استان را در حمل و‌نقل ریلی بین المللی پر رنگ‌تر میکند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تکمیل طرح‌های راه سازی در آذربایجان غربی در مسیر کریدور جنوب به شمال از بندر امام خمینی تا پایانه مرزی بازرگان از اولویت‌های کاری وزارت راه و شهرسازی است تصریح کرد: از طریق راهکار‌های جدید مالی از جمله مولد سازی تلاش میکنیم مشکل اعتباری این طرح‌ها را رفع کنیم .

جبار علی ذاکری از تشکیل دو‌کارگروه تخصصی توسط وزارت راه و شهرسازی در استان‌های مختلف کشور هم خبرداد و‌گفت:شناسایی ساختمان‌ها و زیر ساخت‌های آسیب دیده در تجاوز رژیم صهیونی به کشورمان و ارزیابی خسارت‌ها از مهمترین وظایف این کارگروه‌ها است .

وی با قدردانی از صبر و‌استقامت مردم ایران در جنگ ۱۲ روزه افزود: مردم نگران خسارت‌های پیش آمده نباشند چرا که دولت برای بازسازی ساختمان‌های خسارت دیده نهایت تلاش خود را انجام خواهد داد.

مدیر راه آهن کشور در ادامه از راه اندازی اداره کل راه آهن آذربایجان غربی با هدف افزایش کیفیت خدمات ریلی خبر داد و گفت: برنامه داریم با توجه به پیگیری شخص استاندار شرایط مستقل شدن راه آهن آذربایجان غربی را ایجاد کنیم .

استاندار آذربایجان غربی هم با بیان اینکه استان آماده اجرای خط ریلی جدید از مرند تا چشمه ثریا است گفت: مقدمات کار فراهم شده است و بزودی اجرای این طرح در دستور کار قرار خواهد گرفت .

رضا رحمانی از اتصال راه آهن ارومیه به تبریز از محل پل میانگذر دریاچه ارومیه و اتصال ارومیه به ایستگاه قره تپه سلماس به عنوان طرح‌های جدید ریلی در استان نام برد و افزود: با اجرای این طرح شبکه ریلی استان به شبکه ملی و بین المللی متصل خواهد شد.

وی راه اندازی بخش باری خط راه آهن ارومیه به مراغه تهران را از دیگر برنامه‌های ریلی دانست و‌گفت: بزودی با حضور سرمایه گذاران داخلی و‌خارجی بارانداز در ایستگاه‌های ارومیه و‌نقده اجرایی می شود .

استاندار آذربایجان غربی با انتقاد از وضعیت واگن‌های مسافری خط ارومیه تهران و‌ارومیه مشهد خاطرنشان کرد: با قولی که امروز از مدیر راه آهن کشور گرفتیم واگن‌های مسافری وی آی پی چهار ستاره و پنج ستاره جایگزین واگن‌های فعلی خواهند شد .

رضا رحمانی با اشاره به آغاز طرح‌های راه سازی در استان از طرح‌های نقده پیرانشهر تمرچین، سردشت به پایانه کیله، سفز بوکان میاندوآب، میاندوآب به سرچم، میاندوآب شاهیندژ تکاب، سه راه ایواوغلی به گیت ورودی منطقه آزاد ماکو و خوی به پایانه مرزی به عنوان مهمترین طرح‌های راه سازی نام بردو تصریح کرد: تلاش میکنیم برای تسریع در عملیات اجرایی این طرح‌ها اعتبارات مورد نیاز را از محل مولدسازی، ماده۵۸ و ردیف بودجه تامین کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شهرکردخنک‌ترین مرکزاستان کشور
بازگشت به کار ۴۵ نفر با رفع موانع تولید در شهرستان شوط
اعلام محدودیتهای ترافیکی تاسوعا و عاشورا در بیرجند
استاد خلیلی، صدای وجدان تاریخ بود
اسرائیل یک منطقه غیرنظامی و کاملا مسکونی در آستانه اشرفیه را با وحشیگری نابود کرده است.
کم‌آبی، تهدیدی جدی برای پرندگان مهاجر تالاب کانی‌برازان
ظرفیت۷۵۰ «سمن» در خراسان‌رضوی برای پیشبرد خدمات بهزیستی
سیاوش اکبرپور هدایت بعثت کرمانشاه را برعهده گرفت
برگزاری نشست کارگروه سرمایه گذاری استان برای اجرای طرح پتروپالایشگاه گچساران
نگاهی به فیلم‌های سینمایی تلویزیون در تاسوعای حسینی
ضرورت تکمیل تصفیه‌خانه‌های همدان
کشور‌های عربی هم مسئول اتفاقات غزه هستند
اعلام برنامه‌های حرم مطهر شاهچراغ (ع) در تاسوعا‌ و عاشورای حسینی
زیارت تیم ملی بسکتبال بانوان از حرم مطهر امام رضا (ع)
ساخت نیروگاه خورشیدی در شهرستان چرام
انباشت زباله در فیلادلفیا در پی اعتصاب هزاران کارگر شهرداری
عزاداری محرم در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
تأکید استاندار بر تسهیل ضوابط شهرسازی در لرستان
تحول در حمایت از صنعت کرمانشاه با تشکیل جلسات در قلب تولید
میدان دواب بوکان به مدت سه هفته تعطیل شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها
انسجام ملت ایران؛ علت ناکامی طراحی دشمن
امیر حاتمی: با تمام توان از میهن اسلامی مان دفاع می‌کنیم
برگزاری اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان ایران
اسامی بانوان ملی‌پوش اعزامی به بسکتبال جام آسیا
روسای گروه‌ APA جنایات رژیم صهیونی را محکوم کنند
راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر این هفته هم برپا می‌شود
روایت‌هایی از سردار حاجی زاده در کتاب «مرد ابدی»
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند
جذب ۶۹ نیرو در ۹ دستگاه اجرایی خراسان جنوبی
اتباع غیرمجاز باید با احترام به کشورشان برگردند
عزاداری شب هشتم محرم در حسینیه امام خمینی (ره)
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت سالگرد فاجعه دوازدهم تیر