• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۷۲۵۹
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۹
بین الملل » مقاومت
حزب‌الله:

اسرائیل فهمید سرنگونی نظام ایران، توهمی بیش نیست

رئیس شورای اجرایی جنبش حزب الله لبنان با اشاره به شکست رژیم صهیونیستی در برابر جمهوری اسلامی ایران، گفت که هرگز اجازه نخواهند داد روابط بیروت با تل‌آویو عادی شود.

اسرائیل فهمید سرنگونی نظام ایران، توهمی بیش نیست

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «علی دعموش» امروز یکشنبه تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران در جریان جنگ با رژیم صهیونیستی، تجاوز این رژیم به خاک خود را به یک جنگ فرسایشی تبدیل کرد.

وی با اشاره به اینکه موشک‌های ایران به اهداف خود در عمق اسرائیل اصابت کردند، گفت: این اصابت‌ها باعث شد صهیونیست‌ها صحنه هاییی را در داخل رژیم خود مشاهده کنند که تاکنون به آن عادت نداشته‌اند.

دعموش با تاکید بر اینکه توانمندی‌ها و برنامه هسته‌ای کشورمان در این حمله، آسیب چندانی ندیده، تصریح کرد: دشمن نتوانست نظام جمهوری اسلامی را متزلزل کند و ایران از این جنگ خصمانه، منسجم‌تر خارج شد.

وی با تاکید بر اینکه همه جهان شاهد همبستگی ملت ایران بود، گفت: اسرائیل نیز به این نتیجه رسید که هدف سرنگونی نظام اسلامی در ایران، غیر قابل تحقق و صرفاً یک توهم است.

اجازه عادی‌سازی روابط لبنان و اسرائیل را نمی‌دهیم

رئیس شورای اجرایی حزب الله گفت: ایران محاصره، فشار و بحران‌ها را پشت سر گذاشت و در زمینه تکنولوژی و مسائل دفاعی به شکوفایی رسید. ایران با وجود تمامی توطئه‌های پلید، همچنان در نهایت اقتدار به مسیر خود ادامه می‌دهد.

دعموش در خصوص تحولات لبنان نیز تأکید کرد: افزایش حملات به لبنان، با هدف فشار به پایگاه مردمی مقاومت صورت می‌گیرد؛ مقاومتی که فرماندهان و مجاهدان دارای روحیه و عزم استشهادی دارد، قطعا به هیچ عنوان تسلیم نمی‌شود. حزب الله در این راه، شهید داده و نمی‌تواند تسلیم شود.

وی با بیان اینکه حزب الله نابود شدنی نیست و باقی خواهد ماند، افزود: راهبرد صبر حزب الله بدین معنا نیست که ما ضعیف هستیم. در سایه زورگویی‌های آمریکا و اسرائیل، مقاومت یک نیاز موجودیتی است.

دعموش با اشاره به اینکه مقاومت به این معناست که لبنان تمامی مؤلفه‌های قدرت را دارد تا اینکه به مدل غزه و سوریه بدل نشود، تصریح کرد: برخی، از ما می‌خواهند که در برابر اشغال بخشی از خاک لبنان و حتی عادی سازی روابط با این رژیم تسلیم شویم، ولی این تا زمانی که مقاومت شرافتمندانه ادامه دارد و نیرو‌های مقاومت، کرامت میهن را حفظ کنند، این مسئله غیر ممکن است.

سازشکاران با اسرائیل، در پی فتنه‌افروزی در لبنان هستند

دعموش در ادامه گفت: کسانی که به شروط آمریکا و اسرائیل تن دادند، دستاورد چندانی نداشته‌اند. کسانی که می‌خواهند لبنان را به سوی عادی سازی روابط با اسرائیل سوق دهند، قصد دارند مدل جدیدی از فتنه افروزی را در کشور کلید بزنند که فقط به سود رژیم صهیونیستی است.

این مقام حزب الله خاطرنشان کرد: هدف دشمن اعمال فشار است تا اینکه لبنان هم وارد مسیر عادیسازی شود؛ مسیری که جز نابودی کشور چیز دیگری ندارد.

وی گریزی هم به اقدامات حزب الله در زمینه بازسازی در لبنان و گفت: مسئولیت بازسازی بر عهده دولت لبنان است ولی حزب الله نیز این کار را انجام می‌دهد. دولت تا کنون با مسئله بازسازی به صورت جدی برخورد نکرده، اهتمام لازم را نداشته و برنامه‌ریزی برای این منظور انجام نداده است.

این مقام حزب الله با اشاره به اینکه عراق مکانیزم رسمی از سوی لبنان نمی‌بیند که بخواهد برای تامین مالی بازسازی پیش قدم شود، افزود: آیا دولت لبنان نمی‌تواند تامین مالی بازسازی را انجام دهد؟. ما سیاست تعلل در بازسازی را نمی‌پذیریم و مخالف پیوند زدن آن با سایر پرونده‌ها هستیم؛ لذا دولت را مسئول هرگونه پیامد اجتماعی در این زمینه می‌دانیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیمان با شهدای اقتدار ایران در ایلام
تعزیه خوانی در کرمان
خبر‌های ورزشی دهم تیر ماه در سمنان
شور و شعور حسینی در پایتخت مقاومت
آغاز واکسیناسیون رایگان دام‌ها علیه بیماری تب برفکی در استان
سوگواره دانش‌آموزی احلی من العسل فردا در سراسر استان
بزرگداشت شهید وطن شهید عباس اسحاقی در جیرفت وبم
تولید محتوای رسانه‌ای برای ارائه فرصت‌ها و جذب سرمایه گذاران در کرمان
شلیک موشک از یمن به‌ سوی اراضی اشغالی
وقتی که دانشمندان شهید به تعداد هر ایرانی منتشر شدند
بیرق حضرت ابوالفضل العباس، بیرقی برافراشته برای حق مظلوم
عزاداری مردم هرمزگان در شب ششم محرم
آغاز طرح آسفالت معابر شهر پاتاوه در شهرستان دنا
روشن شدن مشعل گاز 15 روستای بخش خلیفان شهرستان مهاباد
جدول قطعی برق ۱۱ تیر ۱۴۰۴ در چهارمحال و بختیاری
پذیرش درخواست توقف جنگ فرصتی دوباره برای دیپلماسی
نصب پرچم «یا حسین» از بندرعباس تا مرز شلمچه
ایران به تقویت رشته‌های حساس علمی ادامه خواهد داد
حفاظت از اراضی ملی خط قرمز دستگاه قضا
پیش بینی کاهش میدان دید و کیفیت هوا در استان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رژیم صهیونیستی در آستانه حمله دوباره؛ هشدار درباره فریب آتش‌بس
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه
آتش‌بس ممکن است فریب باشد
آغاز مراسم تشییع پیکر خانواده ۷ نفره دانشمند شهید هسته‌ای
دلایل اصلی کاهش شاخص بورس در دو روز اخیر
تامین خودرو ویژه جانبازان در اولویت تخصیص ارز قرا دارد
آغاز فروش محصولات ایران خودرو از امروز
مرگ رژیم صهیونیستی و نتانیاهو نزدیک شده است
تعلیق همکاری با آژانس، واکنشی طبیعی به رفتار گروسی است
دعوت ۲۰ بازیکن به اردوی ششم تیم والیبال جوانان
ضرورت حفظ قدرت خرید طبقات کم برخوردار جامعه
باید از انسجام ملی ایجاد شده در حوادث اخیر صیانت کرد
ایران برای پاسخ به هر تجاوز جدید آمادگی دارد
مردم پادزهر جنگ ترکیبی رژیم صهیونیستی بودند
زائرین اربعین بیمه می‌شوند
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم  (۳ نظر)
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان  (۱ نظر)
ظریف: آژانس خود را از ننگ جنایات جنگی گروسی پاک کند  (۱ نظر)
پیام آیت الله نوری همدانی در پی شهادت سردار شادمانی  (۱ نظر)
یاوه‌گویی ترامپ نتیجه شکست سنگین در برابر ایران است  (۱ نظر)
تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران چهارمین بار قهرمان جهان شد  (۱ نظر)
لیگ والیبال ملت ها؛ برتری بلند قامتان ایران مقابل آرژانتین  (۱ نظر)
برانکو: ایران به جرات یکی از امن‌ترین کشور‌های جهان است  (۱ نظر)
اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده بی‌معناست  (۱ نظر)
ادای احترام هند به ملتی که ایستاد  (۱ نظر)
پوشش حفاظتی ۹۷ ذخیره گاه جنگلی در لرستان  (۱ نظر)
عراقچی: ایران با واژه تسلیم بیگانه است  (۱ نظر)
حملهٔ وحشیانهٔ اسرائیل به ایران بی‌پاسخ نخواهد ماند  (۱ نظر)
دستگیری عامل خرابکاری در بندرانزلی  (۱ نظر)
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد  (۱ نظر)