• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۸۸۹۹
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۱
خوزستان » اجتماعی

تاکید استاندار خوزستان بر اجرای طرح مدیریت محله‌محور

معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری اهواز گفت: شانزدهمین یادمان شب‌های بین‌الحرمین با شعار «ایران؛ حسین (ع) تا ابد پیروز است» در اهواز برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما استان خوزستان، سید محمدرضا موالی‌زاده در نشست بررسی الگوی مدیریت محله‌محور که با حضور جمعی از مدیران کل ستادی، مسئولان دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های فرهنگی در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: ملت ایران، نیرو‌های مسلح و همه اقشار مردم در مقاطع حساس اخیر با همدلی و وحدت صف واحدی در برابر دشمن تشکیل دادند و توطئه‌ها را با موفقیت خنثی کردند.

وی افزود: آنچه امروز اهمیت بیشتری یافته، ساختارسازی برای مشارکت مؤثر مردم در حل مسائل و مشکلات محله‌ای است و در همین راستا با ابلاغ وزارت کشور، طرح مدیریت محله‌محور با هدف بهره‌گیری از ظرفیت‌های درونی محلات وارد مرحله اجرا شده است.

موالی زاده با اشاره به تشکیل قرارگاه اجرای این طرح به مسئولیت سردار عبدالرضا حاجتی مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خوزستان، بیان کرد: این قرارگاه ظرفیت‌های اقوام، روحانیت، بسیج، گروه‌های جهادی، خیرین، سمن‌ها و نهاد‌های مردمی را در قالب خانه‌های محله سازماندهی خواهد کرد تا فرآیند شناسایی، اولویت‌بندی و حل مسائل محلی به‌طور نظام‌مند پیگیری شود.

استاندار خوزستان اضافه کرد: خانه‌های محله که ترجیحاً در مساجد واجد شرایط مستقر خواهند شد، به عنوان حلقه ارتباطی میان مردم و دستگاه‌های اجرایی عمل می‌کنند و با محوریت ائمه جماعات مساجد و همکاری معتمدین و نیرو‌های داوطلب مردمی در حوزه‌های اجتماعی، آموزشی، بهداشتی، امنیتی و عمرانی فعالیت خواهند داشت.

وی ادامه داد: مساجد و تکایا به عنوان نهاد‌های ریشه‌دار اجتماعی و دینی می‌توانند نقش محوری در تبیین طرح و جلب مشارکت مردمی ایفا کنند و ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) فرصت مناسبی برای آغاز فعالیت‌های اطلاع‌رسانی و هم‌افزایی در این خصوص فراهم کرده است.

موالی زاده از تشکیل کمیته‌های تخصصی در حوزه‌هایی نظیر سلامت، آموزش، امور اجتماعی، خدمات عمرانی، مسکن، ورزش و اطلاع‌رسانی در سطح محلات خبر داد و تأکید کرد: محدوده هر محله با نظر هیئت امنا و بر اساس واقعیات فرهنگی و اجتماعی منطقه تعیین خواهد شد و لزوماً منطبق بر تقسیمات رسمی شهری نیست.

وی با اشاره به اختیارات تفویض‌شده به استانداران طبق اصل ۱۲۷ قانون اساسی خاطرنشان کرد: باید با استفاده از ظرفیت‌های محلی، فرآیند‌های زائد اداری حذف و روند رسیدگی به مطالبات مردم تسریع شود.

استاندار خوزستان مشارکت محله‌محور را راهبردی پایدار در مدیریت استان دانست و یادآور شد: تقویت انسجام اجتماعی، مشارکت مردمی و مرجعیت مساجد از اولویت‌های اصلی در مقابله با تهدیدات و ناآرام‌سازی‌های دشمنان به شمار می‌رود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
احیای آیین کهن پاگلاب روستای چم علیشاه در روز هفتم محرم
لغو دور دوم تمدید گذرنامه‌های توریستی اتباع غیرایرانی
گلوگاه ،مقصد سفر شهرستانی استاندار مازندران؛
برگزاری مراسم عزاداری و اطعام نذری در همدان
شهادت یکی دیگر از مجروحان حمله اسرائیل در اردستان
چو ایران نباشد تن من مباد
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
عزاداری کودکان و نوجوانان اوتیسم در ایام محرم
سوگواری های محرم در استان سمنان
تشییع پیکر شهید وحیدی از نگاه دور بین خبرنگاران
روایت عاشقانه‌های حسینی از زاویه نگاه شما
جمعه، ۱۳ تیر ۱۴۰۴
طرح‌های عمرانی استان اولویت بندی می‌شود
دختران سپاهان قهرمان مسابقات والیبال استانی
صدای شما پیگیرمطالبات مردم چهارمحال و بختیاری
مربی چهارمحال و بختیاری در اردوی تیم ملی
خیز بلند جهادگران زنجانی در پویش ملی همدلی حسینی
هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر
رزم ۱۲ روزه رزمندگان لرستانی در جنگ با رژیم صهیونی تبیین شود
تولید جوهر خودکار توسط شرکت دانش بنیان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
ابلاغ آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو در سال ۱۴۰۴
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله (ع) در حسینیه امام خمینی
آغاز ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
ابلاغ قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد
کاروان ورزش ایران از حضور در یونیورسیاد بازماند
دروازه بان ذوب‌آهن در این تیم ماندنی شد
عملیات وعده صادق ۳ توسط رهبر انقلاب فرماندهی شد
آغاز تمرینات ملی پوشان جوان تیم پارادو ومیدانی نابینایان و کم بینایان
تعویق انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
رژیم صهیونی در مسیر سقوط
آماده‌باش سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو
نشست شورای عالی قضایی