• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۹۲۳۶
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۵
خراسان رضوی » اجتماعی
در خراسان رضوی

اعلام آمادگی داوطلبان همکاری با ستاد مردمی جنگ جامعه پزشکی

از زمان شروع جنگ با صهیونیست‌ها تاکنون، حدود ۳ هزار داوطلب همکاری با ستاد مردمی جنگ جامعه پزشکی خراسان رضوی اعلام آمادگی کرده‌اند.

اعلام آمادگی داوطلبان همکاری با ستاد مردمی جنگ جامعه پزشکی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی ستاد مردمی جنگ جامعه پزشکی خراسان رضوی به خبرنگاران گفت: بیشتر این داوطلبان، نیروی تخصصی درمانی بودند و ۷۰۰ نفر از آنها در قالب موارد تخصصی پزشکی، ژنتیک و انتقال خون و ۵۰۰ نفر هم در قالب تیم‌های امدادی محلات تقسیم شده‌اند.

دکتر محسن ذاکریان افزود: شش ساعت پس از شروع این جنگ در ۲۳ خرداد امسال، ستاد مردمی جنگ جامعه پزشکی خراسان رضوی تشکیل شد و در این ستاد، دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان متولی حوزه سلامت، کمک حال بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی بود.

وی ادامه داد: در این ستاد کمیته‌های آموزشی، فرهنگی، پشتیبانی، مالی، روابط عمومی، سرمایه انسانی، امدادونجات، پیشگیری، سلامت روان، درمان و دارو تشکیل شد.

رئیس ستاد مردمی جنگ جامعه پزشکی خراسان رضوی افزود: با همکاری بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، سازمان‌های نظام پزشکی و نظام پرستاری، پزشکی قانونی، هلال احمر، اداره کل انتقال خون و دیگر مجموعه‌های فعال در حوزه سلامت، تا کنون سه هزار داوطلب که اکثر آنها نیرو‌های تخصصی هستند، ثبت نام کرده‌اند.

او با بیان اینکه در حوزه فرهنگی، کارگروه تولید محتوا تشکیل و جلسات متعدد برگزار شد، افزود: همچنین در کمیته آموزش بالغ بر ۲۵۰۰ نفر در وبینار‌های آموزشی شرکت کردند و برنامه‌هایی در قالب هشت دوره آموزشی برگزار شد که در هر دوره ۶۰۰ نفر حضور داشتند.

دکتر ذاکریان گفت: در این مدت ۸۰ نفر با همکاری اداره کل انتقال خون استان آماده خونگیری بودند و حتی برای فعالیت پایگاه‌های شبانه‌روزی انتقال خون هم برنامه‌ریزی شده بود.

به گفته وی، در این برنامه چهار بیمارستان شهید کامیاب، ولایت، طالقانی و شهید هاشمی‌نژاد به عنوان مراکز درمانی اصلی تروما و دو بیمارستان امام رضا (ع) و حضرت قائم (عج) به عنوان مراکز درمانی جنرال و پشتیبان آماده سازی شدند.

این مسئول اعلام کرد: در این برنامه از ظرفیت مردم‌یاران سلامت هم استفاده شد و تا این لحظه تعداد ۱۴۰ داوطلب ثبت نام کرده‌اند و فراخوان نوبت دوم نیز به تازگی منتشر شده است.

رئیس بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی ادامه داد: در کمیته درمان ستاد مردمی جنگ جامعه پزشکی خراسان رضوی، سامانه پزشکی از راه دور از دو طریق سامانه تلفنی و پیام‌رسان بله برای ارائه خدمات و مشاوره‌های پزشکی ایجاد شده است تا اگر با وضعیتی بحرانی مواجه شدیم، بتوانیم اقدامی مؤثر و اثربخش داشته باشیم.

دکتر ذاکریان تصریح کرد: در کمیته سلامت روان بیش از ۷۰ روانپزشک و روانشناس برای همکاری با ستاد مردمی جنگ جامعه پزشکی خراسان رضوی اعلام آمادگی کرده‌اند تا با ارائه آموزش‌ها و مشاوره‌ها نقش‌آفرینی مطلوب خود را داشته باشند.

او گفت: ما در این ستاد ۱۲ تیم ۳۰ نفره آماده واکنش سریع داریم تا در صورت نیاز و انجام هرگونه اقدام ناجوانمردانه و نقض آتش بس توسط صهیونیست‌های غاصب، یاری رسانی و اقدام درمانی به‌موقع داشته باشیم و در این حوزه، حداقل ۷۰۰ نیروی آماده داریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نظارت دامپزشکی آذربایجان شرقی بر ذبح دام‌های قربانی
رفع بحران کم آبی در شهرستان کهگیلویه
مخزن ۲۰ هزار متر مکعبی آب چهار شهر کهگیلویه آماده آبگیری
قرار بود سکوت تحمیل کنند، اما ایستادگی تکثیر شد
آغاز پویش "همدلی حسینی" و فعالیت ۳۰ قرارگاه جهادی در خوزستان
اقدامات فوری و میان مدت برای حل معضل آب در خوزستان در حال انجام است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی یوم‌العباس در شهر زنجان
بیانیه دبیرخانه اقوام و طوایف استان و مجمع مشورتی متنفذین، معتمدین و سران طوایف تشیع و تسن استان سیستان و بلوچستان
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و وزیر امور خارجه نروژ
بقائی: آمریکا همچنان در مسیر جنایت وینسنس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، 13 تیر 1404
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۳ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
مسابقه ملی کتاب‌خوانی «انسان بر سر دو راهی» در لرستان
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند
پیش بینی بارش های پراکنده در سمنان
قدردانی از فوتسالیست قمی تیم ملی ناشنوایان ایران
استخدام سالانه ۷۰۰ نیرو در دستور کار سازمان محیط‌زیست
مساجد و تکایای کیش میعادگاه عزاداران اباعبدالله الحسین (ع)
خبرهای گوناگون از بردسکن
کشف روغن موتور قاچاق از یک دستگاه خاور در ابهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها
انسجام ملت ایران؛ علت ناکامی طراحی دشمن
برگزاری اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان ایران
امیر حاتمی: با تمام توان از میهن اسلامی مان دفاع می‌کنیم
اسامی بانوان ملی‌پوش اعزامی به بسکتبال جام آسیا
روسای گروه‌ APA جنایات رژیم صهیونی را محکوم کنند
روایت‌هایی از سردار حاجی زاده در کتاب «مرد ابدی»
جذب ۶۹ نیرو در ۹ دستگاه اجرایی خراسان جنوبی
راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر این هفته هم برپا می‌شود
درخواست پایان برنامه هسته‌ای ایران بی معنی است
ترافیک سنگین در محور‌های شمالی
ناترازی برق در مسیر کاهش ۳۰ درصدی
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت سالگرد فاجعه دوازدهم تیر