• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۹۳۷۶
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۶
علمی و فرهنگی » معارف

حفظ وحدت و انسجام ملی رسالت امروز ائمه جمعه

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه گفت: رسالت امروز نمایندگان ولی فقیه و ائمه جمعه، حفظ وحدت و انسجام ملی حاصل از دفاع مقدس اخیر، به عنوان یک عطیه الهی است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از مرکز ارتباطات و رسانه نهاد نمازجمعه، حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری، امروز یازدهم تیر در گردهمایی مجازی نمایندگان ولی فقیه، با گرامیداشت یاد و نام شهدای دفاع مقدس اخیر از سرداران، دانشمندان و رزمندگان تا آحاد هموطنان، بانوان و کودکان مظلوم؛ بر لزوم اغتنام فرصت توقف جنگ برای بازشناسی، بازآرایی، سازماندهی مجدد، کشف نقاط قوت و ضعف و کسب آمادگی‌های لازم برای تکرار محتمل جنگ افروزی دشمن تأکید کرد.

حجت‌الاسلام حاج علی اکبری گفت: حفظ سرمایه اجتماعی حیرت انگیزی که با دست عنایت الهی، تصرف حضرت حجت عجل الله تعالی فرجه الشریف و تدابیر داهیانه رهبر معظم انقلاب، در جریان دفاع مقدس اخیر حاصل شد و دل‌هایی که بیدار و آرام شد و وحدت و انسجامی که در کشور شکل گرفته است، یکی از رسالت‌های بزرگ نمایندگان ولی فقیه و ائمه جمعه محسوب می‌شود.

وی اظهار امیدواری کرد به برکت خون ۱۰۰۰ شهید گرانقدری که ملت سرافراز ایران تقدیم کرده‌اند، کید و مکر دشمنان به خودشان برگردد و زیر سایه رهبر عظیم الشأن، فتح و پیروزی نهایی حاصل شود.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با اظهار تاسف به دلیل هم زمانی واقعه شهادت چهره‌های برجسته عرصه جهاد نظامی و علمی گفت: امکان قدرشناسی و تبیین ابعاد شخصیتی و سیره و سلوک الگوساز این ستارگان تابناک فراهم نشده است، آقای سلامی عزیزمان از نظر جامعیت فکری و برخورداری از ابعاد معنوی و شخصیت قرآنی که آیات از سینه‌اش می‌جوشید و بر زبانش جاری می‌شد و دانش و مهارت سرآمدش، تا اخلاق حسنه و بردباری و حلمی که داشت و آن سوابق درخشانی که در دفاع مقدس داشت، یک نمونه از شهدای اخیر بود که به جلسات مفصل تجلیل و بزرگداشت نیاز داشت و ما در این زمینه وظیفه داریم تا اوصاف و مقامات حمیده این عزیزان را به مردم شریف در شبکه امامت جمعه شرح دهیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری تصریح کرد: در ارتباط با این موقف تمدنی که شاهدش هستیم، باید عنایت داشته باشیم که پس از دفاع مقدس اخیر، وارد عالم جدیدی شده‌ایم و به فضل الهی، ملت، این دور از جنگ را با پیروزی پشت سر گذاشت و با دریافت سه تبریک امیدبخش از مقام معظم رهبری به پایان برد.

امام جمعه موقت تهران ادامه داد: در مسیر پیش رو، طبق قاعده و به اقتضای تجربه و شناختی که از دشمن داریم و بر اساس اصل درایت، باید خود را برای سخت‌ترین حوادث آماده کنیم و به نظر می‌رسد دشمن هجمه مجددی خواهد داشت که با هدف تشدید و گسترش التهاب در منطقه و برای تضعیف روحیه مردم و تغییر آرایش جبهه مقاومت، طراحی شده است.

وی با تأکید بر اینکه دشمن در صدد تخریب روحیه ملی و ایجاد انشقاق در سطح جامعه است، گفت: حق غافلگیر شدن نداریم و هر بخش باید سهم خود را با دقت و با روحیه جهادی انجام دهد و همه ما باید در موضع بیداری و اشراف، مشغول رفع نواقص و سازماندهی میدان باشیم. از این رو، باید روحیه خوب مردم و فضای حماسی که در جامعه ایجاد شده، را حفظ کنیم و همه را در وضعیت بیداری نگه داریم.

حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری ادامه داد: در شبکه امامت جمعه، باید آرایش قرارگاهی را حفظ کنیم و ساعتی و لحظه‌ای را نباید از دست بدهیم و در ادامه اقداماتی که از قبل برای فعال سازی مساجد در عملیات امداد اجتماعی انجام شده است، با کمک دیگر نهاد‌ها و دستگاه‌های عضو قرارگاه ملی مسجد، حداقل ۱۰ تا ۱۵ هزار مسجد منتخب را به عنوان اولویت اول، برای نقش آفرینی در امر سازماندهی محلات در شرایط جنگی مهیا و آماده کنیم.

وی با قدردانی از اقدامات میدانی، تدابیر و ابتکارات قابل تحسین برخی نمایندگان ولی فقیه و ائمه جمعه مناطق آسیب دیده در دفاع مقدس اخیر، از جمله به تشکیل ستاد پشتیبانی جنگ در مصلا‌های نمازجمعه به عنوان یک تشخیص صحیح و بهنگام اشاره کرد و افزود: تعدادی از مساجد، خودشان را برای ارائه خدمات پناهگاهی و خدمات امدادی آماده کرده‌اند.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه از ائمه جمعه خواست، همچون گذشته در میدان حمایت از مجاهدت نیرو‌های نظامی، انتظامی، امدادی، جهاد تبیین را در اولویت قرار دهند و در راستای سیاست و مشی رهبر انقلاب، به پشتیبانی از دولت ادامه دهند و در راستای تقویت وحدت و انسجام در میان نخبگان و اقشار مختلف جامعه، به مخاطبان توجه دهند که وزیر امور خارجه، مرد میدان دیپلماسی در زمان جنگ است و تحت امر فرمانده کل قوا  انجام وظیفه می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جذب ۶۹ نیرو در ۹ دستگاه اجرایی خراسان جنوبی
واژگونی خودروی در جاده سپیدان - شیراز با سه مصدوم
آمادگی پایانه مرزی تمرچین برای میزبانی از زائران اربعین حسینی
نجات فرد گرفتار در ارتفاعات سپیدان
معترضان اسرائیلی خواستار آتش‌بس با حماس شدند
آغاز واکسیناسیون رایگان بیش از ۲ میلیون راس دام در کهگیلویه و بویراحمد
شهادت ۳۰۰ فلسطینی در نوار غزه طی ۴۸ ساعت گذشته
توسعه مهارت آموزی در خراسان شمالی
دعوت به همراهی در پویش ۲۵ درجه برای عبور از روز‌های گرم
برگزاری نشست «متون سینمایی و دیپلماسی فرهنگی در تعامل جهانی»
پرداخت یارانه کتابفروشان در طرح پیوست نمایشگاه کتاب
چهار قرن عاشقی برای امام حسین (ع) در تعزیه ارمغانخانه زنجان
گشایش دفتریادبود شهدا در ماداگاسکار
کشف ۲۵ تن آرد خارج از شبکه توزیع در مراغه
ذبح دام در معابر عمومی ممنوع است
روایتی از جنایت آمریکا در سرنگونی هواپیمای مسافربری ایران
تلاش مسئولان برای عملیاتی شدن دو طرح مهم پتروپالایش درکهگیلویه و بویراحمد
آماده باش ۲۴ گروه واکنش سریع منابع طبیعی در تعطیلات پیش رو
بررسی مشکلات ۵ طرح در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (دوازدهم تیرماه ۱۴۰۴)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ابلاغ آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو در سال ۱۴۰۴
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد
آغاز ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
ابلاغ قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای
کاروان ورزش ایران از حضور در یونیورسیاد بازماند
دروازه بان ذوب‌آهن در این تیم ماندنی شد
نشست شورای عالی قضایی
برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله (ع) در حسینیه امام خمینی
آغاز تمرینات ملی پوشان جوان تیم پارادو ومیدانی نابینایان و کم بینایان
تعویق انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
عملیات وعده صادق ۳ توسط رهبر انقلاب فرماندهی شد
آماده‌باش سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو
رژیم صهیونی در مسیر سقوط
فرار پسر نتانیاهو از ترس مخالفان پدرش
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد  (۱ نظر)
۱۸۹ هزار خانوار مشمول دریافت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی  (۱ نظر)