• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۰۸۴۴
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۴۰۴ - ۰۰:۳۰
بین الملل » اروپا

طنین تکبیر مسلمانان مسکو در ستایش توان رزمی و اتحاد ایران

نمازگزاران مسجد جامع مسکو ضمن ادای احترام به شهدای جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه کشورمان، با سر دادن تکبیرهایی، توانمندی رزمی و اتحاد ملت ایران در مقابل دشمن را ستودند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، از مسکو، این آیین روز جمعه بنا به دعوت اداره امور دینی مسلمانان و شورای مفتیان روسیه با حضور سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسکو، برخی سفرا و دیپلمات‌ها از کشور‌های اسلامی برگزار شد.  

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

کاظم جلالی سفیر کشورمان در مسکو در این مراسم با بیان اینکه ایران با اتکا به خداوند بر رژیم صهیونیستی که آمریکا و کشور‌های اروپایی را پشتوانه دارد، پیروز شد، از مواضع دولت و شخصیت‌های سیاسی، مذهبی روسیه به ویژه جامعه مسلمانان در محکومیت جنایات اسرائیل قدردانی کرد.

جلالی با اشاره به مواضع حمایتی بیشتر کشور‌های اسلامی از کشورمان در زمان وقوع جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی افزود: از همه مسلمانان جهان به خاطر پشتیبانی از برادرانشان در ایران تشکر می‌کنیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

سفیر ایران در روسیه در ادامه به تبیین اهداف رژیم صهیونیستی و آمریکا از حمله جنایتکارانه به کشورمان پرداخت و یادآور شد: آنها با هدف براندازی نظام اسلامی در ایران، حمله خود را آغاز کردند و پس از آن، نخست‌وزیر رژیم اشغالگر قدس در سخنانی بی‌شرمانه خطاب به مردم ایران گفت که ما به کشور شما حمله کردیم و اینک نوبت شما است که به خیابان بیایید و حکومت را تغییر دهید.

وی تصریح کرد:‌این سخنان نتانیاهو باری دیگر اوج بی‌شرمی و وقاحت را نشان داد؛ اینکه او پس از حمله به ایران و هدف قراردادن مردم، انتظار داشت که مردم ما به استقبال کسانی بیایند که قاتل مردم، نه تنها در ایران، بلکه در مناطق مختلف جهان هستند.

جلالی ادامه داد: توطئه‌های رژیم صهونیستی با کمک خداوند و با هوشیاری مردم ایران خنثی شد و روند تحولات به زیان این رژیم متجاوز تغییر کرد.

سفیر ایران در روسیه خاطرنشان کرد: حضرت آیت الله خامنه‌ای فرمانده معظم کل قوا و رهبر معظم انقلاب اسلامی با سرعت فرماندهان جایگزین سرداران ما که توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده بودند را منصوب کردند و نیرو‌های مسلح ما در کوتاه‌ترین زمان، توان رزمی و عملیاتی خود را بازیابی کردند و عملیات موشکی و پهپادی در پاسخ به این تجاوز را آغاز کردند.

جلالی افزود: با عنایت خداوند، برای نخستین بار، گنبد آهنین بر اثر عملکرد موفق نیرو‌های مسلح ایران، بر سر سرزمین‌های اشغالی فرو ریخت و موشک‌های ایرانی به اهداف تعیین شده اصابت کردند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

این دیپلمات کشورمان در ادامه گفت: صحنه مهم دیگر، افتخارآفرینی ملت ایران بود که در مقابل تهاجم رژیم صهیونیستی، انسجام کاملی پیدا کرد و اگر اختلافاتی داشتیم و جدایی‌هایی هم ایجاد شده بود، حمله متجاوزان، ملت را در کنار هم قرار داد و اتحادی مستحکم بین مردم شکل گرفت.

وی افزود: مردم ایران صحنه‌های بسیار زیبایی از همدلی را در دوران تجاوز دشمن خلق کردند، همچنانکه در پمپ‌بنزین‌ها برخی از شهروندان به برادران و خواهران خود شربت خنک در هوای گرم این روز‌ها توزیع کردند.

جلالی خطاب به نمازگزاران مسجد جامع مسکو گفت: بر خلاف تلاطمات اقتصادی و تنش بازار که در غرب و در پی کوچکترین بحران‌ها رخ می‌دهد، هیچ کس در ایران به فروشگاه‌ها هجوم نبُرد و همه مردم کشور ما به شکل اخلاق‌مدار در کنار یکدیگر زندگی کردند که این موضوع قطعا افتخاری برای جهان اسلام است.

سفیر ایران در روسیه با تأکید بر اینکه ما از دشمنان و سلاح‌های پیشرفته آنها هراسی نداریم، گفت: دل‌های ما به وعده پیروزی الهی گرم است و با اتکا به خداوند، هرگونه متجاوزی را از کرده خود پشیمان می‌کنیم.

سخنان جلالی در این آیین با سر دادن فریاد تکبیر از سوی هزاران نمازگزار حاضر در صحن بزرگ مسجد جامع مسکو و نیز محوطه اطراف آن تأیید شد و مورد حمایت قرار گرفت.

«مفتی حضرت روشن آبیاسف» معاون اول اداره امور دینی مسلمانان روسیه نیز در سخنانی اقدام رژیم صهیونیستی و آمریکا در تجاوز به جمهوری اسلامی ایران را محکوم کرد.

روشن آبیاسف با اشاره به مواضع رسمی مسکو در حمایت از جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد: مسلمانان روسیه قاطعانه اقدامات تجاوزکارانه‌ای را که منجر به جان باختن شهروندان ایرانی شد و همه مقررات بین‌المللی و اصول انسانی را نقض کرد، به شدت محکوم می‌کنند.

وی افزود: مردم همه کشور‌های اسلامی نیز به نوبه خود این تجاوز رژیم صهیونیستی را محکوم کردند و پشتیبانی خود را از ایران اعلام کردند.

در پایان این مراسم، جمع زیادی از نمازگزاران مسجد جامع مسکو در حرکتی خودجوش با حضور در محل حضور سفیر کشورمان، شهادت جمعی از شهروندان و فرماندهان کشورمان را به وی تسلیت گفتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گلستان در اشک و ماتم؛ طنین نوای یا حسین در شب عاشورا
روایت ۶۰ سال دلدادگی پیرغلام حسینی در الشتر
واکنش مردم کیش به حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی در مراسم شب عاشورا
واکنش مردم به حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا
اتباع دستفروش از مترو و شهر طرد می شوند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ تیر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
خوزستان، سوگوار شهید دشت کربلا در شب عاشورا
تاسوعا روز بزرگداشت شهادت اسوه ولایتمداری و ادب
مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (علیه‌السلام) با حضور رهبر انقلاب
برپایی مراسم تعزیه‌خوانی با حضور جمعی از هنرمندان آیینی در شهر سوق
جای جای کهگیلویه و بویراحمد غرق در ماتم عزای حسین(ع)
جدول قطعی برق ۱۶ تیر ۱۴۰۴ در چهارمحال و بختیاری
دلجویی فرمانده سپاه لرستان از خانواده های شهدای حمله رژیم صهیونی در لرستان
فردا، تشییع شهید مدافع امنیت فرهاد خادمی در باغملک
برگزاری مراسم تاسوعای حسینی در شهرهای آذربایجان‌غربی
مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی با حضور رهبر انقلاب
پبچش عطر معنویت نذری شب عاشورای حسینی در کهگیلویه و بویراحمد
خبر‌هایی از ارائه خدمات به مناسبت ماه محرم به مردم استان سمنان
سوگواری کهگیلویه و بویراحمدی‌ها در روز تاسوعای حسینی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
کسب دو نشان طلا و برنز نمایندگان ایران در روز نخست
مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی با حضور رهبر انقلاب
ربایش دیپلمات‌های ایرانی در بیروت مصداق عمل تروریستی است
گلایه پزشکیان از فضاسازی‌ها درباره سفر به جمهوری آذربایجان
حضور قلعه‌نویی در اردوی تیم امید فوتبال ایران
هر تجاوزی فروپاشی رژیم صهیونیستی را شتاب می‌دهد
علت حمله به اماکن پلیس، همکاری شدید مردم در معرفی مظنونان جاسوسی بود
برگزاری آخرین تمرین تیم ملی بانوان پیش از اعزام به مشهد
تخت‌روانچی: آماده هر احتمالی هستیم
عزاداری شب تاسوعا در حسینیه امام خمینی (ره)
سانسور اصابت موشک‌های ایران به ۵ پایگاه نظامی «اسرائیل»
عهد خون مردم تهران در روز تاسوعا با مقام معظم رهبری
حضور قالیباف و مخبر در عزاداری روز تاسوعا
انهدام لانچر‌های «پاتریوت» توسط روسیه
زمین‌لرزه ۳.۵ ریشتری حوالی کیاکلا را لرزاند
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد  (۴ نظر)
هشدار سپاه به اسرائیل: دیگر خط قرمزی نخواهیم داشت  (۳ نظر)
در صورت تکرار خطای صهیون‌ها، طرح بیچاره‌کننده اجرا می‌شود  (۳ نظر)
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه  (۲ نظر)
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند  (۲ نظر)
شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله سلاح خود را تحویل نمی‌دهد  (۲ نظر)
تیم بازرسان آژانس ایران را ترک کرد  (۲ نظر)
اتحادیه اروپا تحریم «اسرائیل» را بررسی می‌کند  (۲ نظر)
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح هیچگاه دچار از هم پاشیدگی نخواهند شد  (۱ نظر)
پاسخ ایران به تعرض دوباره، «سخت‌تر از دوره قبل» خواهد بود  (۱ نظر)
توهم‌های دشمن با مجاهدت‌های فرماندهان نقش برآب شد  (۱ نظر)
تأکید مسکو و پاریس بر احترام به حقوق هسته‌ای ایران  (۱ نظر)
برگزاری آیین بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی دشمن صهیونی  (۱ نظر)
کاظمی: در هر شرایطی آموزش را ادامه خواهیم داد  (۱ نظر)