آغاز طرح ایمنسازی و روکش آسفالت جاده عدور - گردنه لرکش
عملیات اجرایی طرح ایمن سازی و روکش آسفالت جاده "عدور_ گردنه لرکش" دهستان محروم سیلاب و کلوار شهرستان مارگون آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، استاندار در این مراسم با حضور نماینده مردم شهرستانهای بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت با افزایش ۲۶۰ درصدی اعتبارات راهداری استان، اجرای طرحهای زیرساختی مانند راه روستای "عدور" (به طول ۴ کیلومتر) را در دستور کار دارد تا با رفع بنبستهای ارتباطی، جهشی در تولید، توسعه، سرمایهگذاری اقتصاد و درآمد مردم ایجاد شود.
یدالله رحمانی، با اشاره به کلنگزنی راه روستای «عدور» عنوان کرد: یکی از نقاط عطف این سفر، آغاز عملیات اجرایی طرح راه روستای عدور بود، این طرح با طول چهار کیلومتر و اعتبار اولیه ۵۷ میلیارد تومان، یکی از طرح های کلیدی برای رفع محرومیت این منطقه محسوب میشود.
وی تاکید کرد: احداث این مسیر چهار کیلومتر به سمت استان چهارمحال و بختیاری نهتنها بنبست ارتباطی این منطقه را برطرف میکند، بلکه گشایشی در مسیر تولید، سرمایهگذاری و بهبود معیشت مردم ایجاد خواهد کرد.
وی ادامه داد: سال گذشته، اعتبار اولیه حوزه راهداری استان ۵۴۰ میلیارد تومان بود، اما با همت دولت و نگاه محرومیتزدایی، این رقم به بیش از هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت که رشد قابلتوجه ۲۶۰ درصدی داشته است.
رحمانی با بیان اینکه برای سال جاری نیز برنامهریزی کردهایم تا با جذب حداقل سه هزار میلیارد تومان اعتبار، گامهای بلندتری در توسعه راههای استان برداریم، عنوان کرد: از پیمانکار میخواهم که با جدیت، اجرای این طرح را تا قبل از فرارسیدن فصل سرما و بارندگیها به پایان برساند تا مردم عزیز منطقه در ترددهای خود با مشکل مواجه نشوند.
محمد بهرامی نماینده مردم شهرستانهای بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه شرایط کار از لحاظ دسترسی و هزینهها در منطقه محروم «سیلاب و کلوار» سخت است، گفت: از اداره کل راهداری و پیمانکار انتظار داریم که طرح «عدور به گردنه لرکش» طبق برنامه زمانبندی شده افتتاح و بهرهبرداری برسد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان هم گفت: طرح ایمن سازی و روکش آسفالت جاده «عدور به گردنه لرکش» دهستان سیلاب و کلوار شهرستان مارگون قرار است ۱۲ ماهه از محل اعتبارات ملی سازمان راهداری و سایر ردیفها تکمیل و بهرهبرداری برسد.
حمیدرضا پیمانجو، افزود: این جاده به لحاظ ارتباطات و مراوداتی که بین استان کهگیلویه و بویراحمد و شهرستان لرگان استان چهارمحال و بختیاری وجود داشته در فصل پاییز و زمستان و بارشها باعث مشکلاتی برای مردم این منطقه میشد که با بهرهبرداری از آن منطقه سیلاب کلوار و شاه غالب در این استان به شهرستان لردگان متصل میشوند.
عیسی شهامت، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: چنین طرح هایی با همت دسته جمعی و هم افزایی مدیریت استان و نمایندگان اجرا میشود.