• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۴۷۳۳
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۵
اصفهان » اجتماعی
وزارت صمت پشتیبان پایداری تولید درکشور

ابلاغ بسته حمایت از تولید برای پیشتیابی از پایداری تولید در کشور

بسته حمایت از تولید را وزارت صمت برای پیشتیابی از پایداری تولید در کشور ابلاغ کرده است.

ابلاغ بسته حمایت از تولید برای پیشتیابی از پایداری تولید در کشوربه گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ وزیر صنعت معدن و تجارت در جمع فعالان اقتصادی استان گفت: دولت در این ۱۲ روز جنگ تحمیلی، اقدامات جبرانی را برای حمایت از تولید بر اساس طرح ارائه شده از سوی وزارت صمت و با مشارکت اعضای کارگروه زیر‌بنایی با مسئولیت وزارت صنعت، معدن و تجارت در ۵ حوزه تصویب و ابلاغ کرده است.

سید محمد اتابک به جزئیات این بسته اشاره کرد و افزود: این بسته برای تاب‌آوری صنایع و استمرار تولید با اولویت صنایع مرتبط با معیشت مردم، تدوین و ابلاغ شده است.

وی با اشاره به کلیات این طرح تاکید کرد: بسته حمایت از کسب و کار‌ها در کارگروه زیر‌بنایی و در ۵ بخش؛ مالی (مالیات و تامین اجتماعی)، تامین مالی (تسهیلات، دیون بانکی و ...)، ارز (تامین ارزو تعهدات ارز صادراتی)، زیرساخت (حمل و نقل و انرژی) و بازرگانی (امور گمرکی و ثبت سفارش) با تاکید بر پشتیبانی از استمرار تولید و رفع موانع احتمالی واحد‌های تولیدی و خدماتی با تمرکز بر سیاست‌های ارزآوری در شرایط ویژه، تامین نیاز‌های اساسی و حفظ معیشت خانوار تهیه و تدوین شده است.

وزیر صمت، ویژگی تسهیلات رفع موانع پولی و بانکی را در این بسته کارآمد دانست و افزود: همچنین در این مصوبه، اعمال تنفس، تمدید تسهیلات قبلی، رفع موقت آثار محدودیت‌های ناشی از برگشت چک، تمدید دو ماهه مصوبات اعتباری و لحاظ بدهی مربوط به اعتبارات اسنادی و ضمانت‌نامه‌های بانکی در طبقه مشکوک‌الوصول، حداکثر پس از گذشت سه ماه از نبود وصول مطالبات موسسه اعتباری از حمایت‌های پیش‌بینی شده در بخش تامین مالی کسب و کار‌ها است.

سید محمد اتابک در بخش حمایت ارزی از تولید، صادرات و بازرگانی، یادآور شد: تمدید یک‌ماهه مهلت رفع تعهد ارزی واردات و صادرات برای واردکنندگان و صادرکنندگانی که مهلت آنها تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ خاتمه می‌یابد و تعلیق سه ماهه محدودیت‌های بانکی موضوع بند ۵ مصوبات سی‌امین جلسه کارگروه بازگشت ارز حاصل از صادرات را از حمایت‌های پیش‌بینی شده در حوزه ارزی است.

وی، مشارکت فعال همه اعضای کارگروه زیر‌بنایی را از مختصات مهم اجرای این بسته بر‌شمرد و تاکید کرد: در بسته حمایتی به منظور پایداری تولید و زیرساخت‌های آن، تامین برق، سوخت، گاز و فراورد‌های نفتی واحد‌های با ملاحظات حفظ شبکه، در اولویت وزارتخانه‌های نیرو و نفت قرار داده شده است.

وزیر صمت، در ادامه به تسهیلات گمرکی این بسته نیز پرداخت و گفت: امکان ترخیص صد در صدی کالا‌های موجود در گمرکات و ثبت سفارش بدون انتقال ارز برای واردات کالا‌های اولویت‌دار، از دیگر حمایت‌های مد نظر در این حوزه است.

مهدی جمالی نژاد استاندار اصفهان هم دراین نشست با بیان اینکه یک دهم صنایع کشور در استان اصفهان فعال است، گفت در حال حاضر این استان با مشکلات زیادی در حوزه صنعت رو‌به‌رو است و امید داریم وزارت صمت نگاه ویژه‌ای به این حوزه داشته باشد.

بسته حمایت از کسب و کار‌ها در کارگروه زیر‌بنایی با مسئولیت وزارت صنعت، معدن و تجارت و عضویت وزارتخانه‌های امور اقتصادی و دارایی، جهاد کشاورزی، دادگستری، نفت، نیرو، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، سازمان برنامه و بودجه کشور و معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری برای رفع موانع پیش روی واحد‌های تولیدی وخدماتی و گذار از تبعات ناشی از جنگ ۱۲ روزه تدوین، تصویب و ابلاغ شده است.

در ابتدای این نشست برخی از نمایندگان و فعالان اقتصادی استان موضوعاتی، چون تجدیدنظر در سهمیه بندی شرکت‌های بازرگانی، حل مشکلان ناشی از ناترازی مصرف انرژی، افزایش اختیارات مسوولان اجرایی استان در حوزه صنعت، تسریع در تبلیغ بسته حمایتی به صنعتگران، برطرف کردن مشکلات سامانه جامع تجارت و مشخص کردن تکلیف محصولاتی که در گمرک باقی مانده است را مطرح کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واکسیناسیون یک میلیون و ۱۰۰ راس دام سبک و سنگین در گلستان علیه بیماری‌ها
تخصیص بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار به طرح‌های گلستان
آغاز ثبت‌نام تسهیلات ساخت برای تکمیل واحد‌های مسکونی نیمه‌تمام
رکورد تاریخی پیوند کبد در بیمارستان امام خمینی (ره) تهران
مرهم دولت بر زخم دانش‌بنیان‌ها
انسجام ملی مهم‌ترین دستاورد جنگ بود
پیروزی تیم فوتبال آلومینیوم مقابل داماش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ تیر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۰ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
روند استانداردسازی ورزشگاه تختی مطلوب است
اختصاص ۵۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای شهرستان میانه
تداوم بارندگی های رگباری در شمال سمنان
همت شالیکاران گیلانی برای افزایش تولید محصول برنج
خریداری ۹ هزار تن بذر کشاورزی در لرستان
پرستاری که پس از مرگ نیز نجات‌بخش جان بیماران شد
بازگشایی محور ایرانشهر - خاش
بیانیه جمعی از متفکر اهل سنت ایران برای مقابله با آمریکا و اسرائیل
ارونوف به جمع پرسپولیسی‌ها پیوست
برپایی غرفه فرهنگی معرفتی به همت هیئت نوجوانان پرچم مقاومه قم
دستگیری سارقان منازل در گیلان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سفیر کره شمالی: در صورت نقض آتش‌بس، در کنار ایران هستیم
اصفهان در وضعیت خطرناک آلودگی هوا
دروغ مدیر کل آژانس؛ بهانه تجاوز به ایران
پاری‌سن‌ژرمن حریف چلسی در دیدار پایانی شد
خون پاک شهدا، شکست را به دشمن تحمیل کرد
تیم فوتبال استقلال راهی ترکیه می‌شود
سفر سخنگوی دولت به بوسنی و انتقال پیام پزشکیان
تکرار تجاوز به کشور با پاسخی پشیمان‌کننده‌تر مواجه خواهد شد
معارفه وحید هاشمیان در جمع سرخپوشان
تاب آوری بخش معدن در طوفان تهدیدات فرصت راهبردی برای اقتصاد
مصطفی لشگری، سخنگوی باشگاه پرسپولیس شد
برگزاری نخستین جلسه کمیته رسانه باشگاه پرسپولیس
درخشش کاروان اسکیت ایران با کسب ۷ نشان رنگارنگ
دیدار رئیس فدراسیون با اعضای تیم فوتبال امید کشورمان
خانه آسیب دیدگان از جنگ، نوسازی می شود
فعالیت پدافند هوایی تبریز برای انهدام ریزپرنده ها  (۴ نظر)
ترامپ ادعا کرد: زمان مذاکرات بعدی با ایران مشخص شده است  (۴ نظر)
اعتماد به روند گفت‌وگو، شرط بازگشت به مذاکره  (۳ نظر)
اغلب جاسوسان رژیم صهیونیستی با کمک مردم شناسایی شدند  (۳ نظر)
ترامپ: کشور‌های همسو با بریکس جریمه خواهند شد  (۳ نظر)
سردار صفوی: هزاران موشک و پهپاد در جای مطمئن داریم  (۲ نظر)
کاهش بیش از ۵۱ هزار واحدی شاخص بورس  (۲ نظر)
عیادت نماینده ولی فقیه در گیلان از جانشین پلیس راه رشت - لاهیجان  (۲ نظر)
آمریکا بداند تنها راه صلح پایدار گفت‌وگوی محترمانه است  (۲ نظر)
سفیر کره شمالی: در صورت نقض آتش‌بس، در کنار ایران هستیم  (۱ نظر)
ساماندهی خوبی برای خروج اتباع انجام شده است  (۱ نظر)
شبکه تروریستی اینترنشنال به طور کامل هک شد  (۱ نظر)
شهروندان تخلف نانوایی‌ها را از طریق سامانه‌های ارتباطی گزارش دهند  (۱ نظر)
اسرائیل باید به حضور در سرزمین‌های اشغالی پایان دهد  (۱ نظر)
ضربه کاری نیرو‌های مسلح منجر به درخواست آتش بس شد  (۱ نظر)