• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۷۵۵۱
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۴
سیاسی » عمومی
معاون وزیر کشور:

سفر اربعین باید آسان، ارزان و ایمن برای زائران باشد

رئیس ستاد مرکزی اربعین با اشاره به سفارش‌های رهبر معظم انقلاب درخصوص سفر اربعین گفت: ما باید تلاش کنیم تا سفری آسان، ارزان و ایمن را برای همه زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) فراهم کنیم.

سفر اربعین باید آسان، ارزان و ایمن برای زائرین باشد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علی اکبر پور جمشیدیان در نشست سه جانبه وزیران کشور ایران، عراق و پاکستان در رابطه با موضوع راهپیمایی اربعین، گفت: در ستاد اربعین امام حسین (ع) در کشور جمهوری اسلامی ایران، با همکاری برادران عزیزمان در کشور عراق، در پی ایجاد شرایط خوب و مناسب برای تمام زائران امام حسین (ع) از سراسر دنیا، به ویژه کشور‌های همسایه خود هستیم.

رئیس ستاد مرکزی اربعین افزود: درخصوص زائرانی که از کشور پاکستان برای زیارت عبدالله الحسین (ع) مشرف می‌شوند، طی سال‌های گذشته این موضوع در دستور کار ما بوده است. بر اساس دستورهای وزیر کشور جمهوری اسلامی ایران و مسئولان بلندپایه کشور ما در تلاش هستیم تا شرایطی فراهم کنیم که سایر اتباع کشور‌های همسایه، به ویژه کشور پاکستان، که از مسیر ایران عبور می‌کنند، بتوانند سفری آسان، ارزان و ایمن را تجربه نمایند.

پورجمشیدیان گفت: به طور طبیعی درخصوص موضوعات مربوط به راهپیمایی بزرگ اربعین حسینی، ما مسائل مختلفی را با برادران عزیزمان در کشور عراق مورد بحث قرار داده‌ایم و تجربه خوبی از سال‌های گذشته داریم. با توجه به تجربیات و جلسات مشترک و تفاهماتی که حاصل شده است، با کمترین مشکل مواجه هستیم و برخی مسائل جزئی نیز در جلسه‌ای که خواهیم داشت، مورد بحث قرار خواهد گرفت.

رئیس ستاد مرکزی اربعین در ادامه به موضوع تامین سلامت زائران اربعین اشاره کرد و گفت: ضروری است که کشور‌های دوست و همسایه پاکستان و عراق در کنار جمهوری اسلامی ایران، موضوع بهداشت و درمان زائران را به صورت جدی به دستگاه‌های بهداشت و سلامت کشور‌ها ابلاغ نمایند و تا جایی که ممکن است، موضوع بیمه زائرین عزیز را حل نمایند تا همه آنها از پوشش بیمه برخوردار شوند و سلامت آنان تأمین گردد.

معاون وزیر کشور گفت: موضوعات کنسولی نیز از اهمیت زیادی برخوردار است و انتظار می‌رود وزارت خارجه این سه کشور درخصوص موضوعات کنسولی و روادید اتباع محترم پاکستانی و سایر اتباعی که مشرف خواهند شد، اقدامات لازم را در دستور کار قرار دهند. همچنین، درخصوص انتقال بیماران و در موارد ضروری، مانند فوت افراد، هر سه کشور موارد را حتماً مدنظر قرار دهند.

پورجمشیدیان درباره صدور ویزا هم گفت: آنچه که پیشنهاد می‌شود، این است که صدور ویزای انفرادی را قبول نکنیم و به جای آن، ویزا‌ها به صورت گروهی و کاروانی صادر شود. کاروان‌ها حتماً باید دارای کاروان‌سالار باشند تا مسئولیت کاروان‌ها را بر عهده بگیرد و ما بتوانیم در صورت بروز مشکل، با آنها ارتباط برقرار و مشکلات را برطرف کنیم.

رئیس ستاد مرکزی اربعین افزود: نکته آخری که جمهوری اسلامی ایران پیشنهاد می‌کند، با کسب اجازه از دکتر مومنی، وزیر کشور جمهوری اسلامی ایران، ایجاد یک کارگروه مشترک بین معاونان وزرای کشور سه کشور است. این کارگروه به ما این امکان را می‌دهد که به‌صورت نزدیک‌تر با کمک سفرا، مشکلات را به سرعت شناسایی و در صورت نیاز جلسه‌ای برگزار کنیم تا از بروز مشکلات جلوگیری کنیم. این موضوع هم برای اتباع پاکستانی و هم برای سایر زائرینی که از کشور ایران و دیگر کشور‌ها به زیارت می‌آیند، اهمیت دارد.

معاون وزیر کشور گفت: به طور قطع ملاحظاتی در جمهوری اسلامی ایران برای امنیت و موضوعاتی مانند حمل مواد مخدر وجود دارد که کشور عراق نیز ملاحظات سخت‌گیرانه‌ای در این زمینه دارد. بنابراین، باید به‌طور جدی این ملاحظات را رعایت کنیم. زائران باید قبلاً توجیه شوند تا مشکلات احتمالی به سرعت برطرف شود.

پورجمشیدیان اظهار کرد: امیدوارم با همتی که در همه شما عزیزان مشاهده می‌کنم و به‌ویژه همت بزرگ مردم سخاوتمند و دولتمردان عزیز کشور عراق، این جمعیتی که امروز از مسئولان کشور عراق در اینجا حضور دارند، نشان‌دهنده علاقه آنها به حل مشکلات و حمایت از زوار عزیز از تمامی کشور‌های دنیا، به‌ویژه جمهوری اسلامی ایران و کشور پاکستان باشد. من امیدوارم با تلاش‌های همه عزیزان، بتوانیم خادمان خوبی برایزائران اربعین حسینی باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صدور ۷۳ پروانه استاندارد در سه‌ماهه نخست ۱۴۰۴
انگلیس، هدف نخست حملات سایبری روسیه
کاشت ۳ هزار اصله درخت توسط بانوی همیار منابع طبیعی در فسا
فراخوان بکارگیری نیروی انسانی در جمعیت هلال احمر چهارمحال و بختیاری
اولین تمرین استقلال اولین زیر نظر ساپینتو در ترکیه
خبر خوش صندوق بیمه برای کشاورزان
کلافگی صاحبان مشاغل از اختلال دستگاه‌های کارت خوان
گردهمایی توسعه عدالت در فضاهای آموزشی شاهرود
پایان عملیات مرمت و لایروبی قنوات توفیق‌آباد و آب‌منگو در کازرون
کشت ذرت علوفه‌ای در بیش از ۵ هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع کوار
گرامیداشت یاد شهدای اقتدار و امنیت در حرم بانوی کرامت
تأکید برحفظ و ارتقای سلامت در نشست کارگروه اجتماعی، فرهنگی و سلامت زنان و خانواده مهاباد
روایت نخست‌وزیر عراق از تماس‌های بغداد با تهران و واشنگتن
مودریچ به میلان پیوست
مدنی‌زاده: به‌دنبال خصوصی‌سازی واقعی هستیم
پیش فروش بلیت قطار‌های اربعین از فردا
شهرک‌نشینان اسرائیلی جلوی ورود کمک‌ها به غزه را گرفتند
مسکو: آلمان بار دیگر به کشوری خطرناک تبدیل شده است
جنایت های آمریکا، رویه‌ای تغییرناپذیر
کشته شدن ۱۰۰ نفر در درگیری‌های مرگبار السویداء
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سردار رادان: پیروز قطعی دفاع مقدس ۱۲ روزه ملت ایران بود
بهره برداری دو روستا بازار در هرمزگان
نتانیاهو مسئولیت ترور دانشمندان ایرانی را برعهده گرفت
دو غافلگیری بزرگ، آمریکا را در نبرد اخیر شکست داد
رژیم صهیونی به دنبال تجزیه ایران بود
پاکستان قاطعانه نشان داد با ایران، برادر است
واکنش وزیر خارجه به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونی
دفاع مردم از تمامیت ارضی، ضربه به نقشه صهیونیست‌ها بود
خریداری برق سامانه‌های خورشیدی خانگی با قیمت‌های جذاب
پیگیری حقوقی جنایت دشمن صهیونی
امنیت خلیج‌فارس مستلزم مشارکت کشور‌های منطقه است
کارگروه تخصصی مقابله با گرد و غبار تشکیل می شود
توانمندی نیرو‌های مسلح دشمن صهیونی را درهم شکست
بررسی پرونده جاسوسان و عناصر خودفروخته
روایتی از اصابت موفق موشک‌های ایران به پایگاه العُدید
شرایط پیش‌فروش خودرو‌های کوئیک و ساینا S اعلام شد  (۵ نظر)
سفر جولانی به جمهوری آذربایجان  (۵ نظر)
امکان نصب پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مجتمع‌های مسکونی  (۳ نظر)
نتانیاهو مسئولیت ترور دانشمندان ایرانی را برعهده گرفت  (۳ نظر)
سردار رادان: پیروز قطعی دفاع مقدس ۱۲ روزه ملت ایران بود  (۲ نظر)
سرلشکر موسوی: روحیه نیرو‌های مسلح عالی است  (۲ نظر)
پاکستان قاطعانه نشان داد با ایران، برادر است  (۲ نظر)
همکاری با آژانس از طریق شورای عالی امنیت ملی انجام می‌شود  (۲ نظر)
غبار کارخانه نسوز در گلوی مردم دهاقان  (۲ نظر)
بقایی: «مذاکره» ابزار احقاق حق است  (۲ نظر)
ترامپ: از پوتین بسیار ناامید شده‌ام  (۲ نظر)
خروج اتباع افغانستانی غیرمجاز از مرز دوغارون  (۱ نظر)
اجازه نخواهیم داد یک وجب از خاک ایران جدا شود  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام تسهیلات ساخت برای تکمیل واحد‌های مسکونی نیمه‌تمام  (۱ نظر)
هشدار مقام قطری درباره طرح تجزیه برخی کشور‌ها  (۱ نظر)