• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۸۱۵۹
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۱
آذربایجان غربی » اقتصادی

فعال سازی مرز‌ها در راس برنامه‌های توسعه‌ای آذربایجان غربی

استاندار آذربایجان غربی در جلسه شورای اداری استان به تشریح برنامه‌های توسعه‌ای استان در حوزه‌های مختلف سرمایه گذاری، صنعتی، فعال سازی مرز‌ها و احیای دریاچه ارومیه پرداخت.

  به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی؛ نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه در جلسه شورای اداری استان با اشاره به این که مسئله معیشت در اولویت نخست برنامه‌های دولتمردان باید قرار گیرد چرا که موضوع بسیار مهمی بوده و همواره مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است گفت: رخنه فرهنگی دومین مسئله‌ای است که باید مدیران مورد توجه قرار دهند که در این موضوع مد نظر قرار دادن پیوست‌های فرهنگی در طرح‌های مختلف بسیار مهم است.
حجت‌الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی مسئله فرهنگ را در کنار کار‌های مدیریتی مورد اهمیت قرار داد و افزود: به کارگیری نیرو‌های انقلابی یکی دیگر از دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب در حوزه مدیریتی است که باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

استاندار آذربایجان غربی نیز در این جلسه با تأکید بر اینکه مرز‌ها ظرفیت ارزشمندی برای توسعه اقتصادی و اجتماعی استان محسوب می‌شوند، گفت: فعال‌سازی ظرفیت مرز‌ها و تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام در اولویت برنامه‌های مدیریتی آذربایجان‌غربی قرار دارد.
رضا رحمانی با اشاره به واگذاری مدیریت مرز‌ها به استانداران، افزود: فرمانداران مسئول مستقیم امور مرزی در شهرستان‌ها هستند و در چارچوب رویه کولبری، امکان واردات انواع ماشین‌آلات و تجهیزات فراهم شده که شرکت‌ها باید از این ظرفیت برای رونق تولید و اشتغال بهره ببرند.
او به اجرای برنامه‌های احیای دریاچه ارومیه نیز اشاره و خاطرنشان کرد: تفاهم‌نامه‌هایی با سازمان فائو و دانشگاه‌های ارومیه و تبریز منعقد شده و طرح‌هایی همچون لایروبی رودخانه‌ها، اصلاح الگوی کشت، انسداد انهار و هدایت آب به دریاچه در دست اجراست.
استاندار همچنین با اشاره به اجرای طرح مدیریت محله‌محور در استان، اضافه کرد: این طرح با هدف توزیع هدفمند خدمات اجتماعی و حل مسائل امنیتی، اشتغال، عمرانی، آموزشی و فرهنگی اجرا می‌شود.
رضا رحمانی در پایان، با اشاره به اجرای نهضت مدرسه‌سازی، تکمیل طرح نیمه‌تمام عمرانی، به‌ویژه طرح‌های آبرسانی، آزادراه ارومیه–تبریز و پروژه‌های بیمارستانی و ورزشی، افزود: با آماده‌سازی بسته‌های سرمایه‌گذاری، آذربایجان‌غربی در مسیر افزایش سهم خود از تولید ناخالص داخلی کشور گام برمی‌دارد.

فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا علیه السلام نیز در این جلسه با اشاره به این که وحدت و آرامش موجود در آذربایجان غربی موجب شد تا نیرو‌های مسلح مستقر در استان در دفاع مقدس ۱۲ روزه بهترین عملکرد را از خود داشته باشند گفت: از زمان پیروزی انقلاب اسلامی شاهد توطئه‌های مختلف دشمنان بر علیه انقلاب اسلامی هستیم.
سردار سرتیپ امان ا... گشتاسپی افزود: در دفاع مقدس ۱۲ روزه همه قدرت‌های جهان پشت رژیم صهیونسیتی ایستادند تا کار انقلاب اسلامی را تمام کنند، اما به حول و قوه الهی نتوانستند.
او ایجاد اختلافات داخلی را از دیگر برنامه‌های دشمنان در جنگ ۱۲ روزه دانست و افزود: هیمنه استکبار در طول این دفاع مقدس ۱۲ روزه در هم شکسته شد.
فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا با بیان این که امروز رسیدگی به معیشت مردم راه نجات کشور است خاطرنشان کرد: دشمنان با شکست در دفاع مقدس ۱۲ روزه سعی در فرسایشی کردن مسایل اقتصادی و معیشتی کشور دارند و در صدد رسیدن به اهداف شوم خود هستند.

همچنین در این آیین از خانواده معظم شهیدان اکبر فطین، رضا خلف خانی، رضا علیزاده حصار، میثم خلیلی، بهنام صالحی، یاسر قلی‌زاده، جواد نارنجی و هادی سیاوش از شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه آذربایجان غربی نیز تجلیل شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کمینه و بیشینه دمای هرمزگان ۱۷ آبان ماه
درخشش بانوی بسیجی کهگیلویه و بویراحمدی در رقابت های جهانی
آغاز ثبت نام وام دانشجویی از امروز
کرمان میزبان سی و هفتمین جشنواره تئاتر
آغاز دومین جشنواره بین‌المللی عکس «ایران جوان» در چهارمحال و بختیاری
هوای آبادان و خرمشهر در وضع ناسالم
لزوم همراهی همه نهاد‌ها و بویژه خانواده‌ها برای تربیت نسل انقلابی
هشدار سازمان بازرسی به شرکت‌های بیمه
تقویم روز و اوقات شرعی هفدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نوزاد ارسنجانی در اورژانس به دنیا آمد
رویداد ملی ایران جان در ایستگاه پنجم خود به خراسان جنوبی رسید
غوغای شگفت انگیز رنگ‌ها در دره اسپیران مراغه
۱۳ اصفهانی در جمع کاروان اعزامی ایران به ریاض
یادی از شهدای دانش آموز در راهپیمایی ۱۳ آبان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
واکنش سفارت ایران در مکزیک به اتهام جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم پاداشی به صهیونیست‌ها برای جنایاتشان است
پیش‌بینی افزیش غلظت آلاینده در شهر‌های صنعتی
مکزیک ادعای طرح حمله به سفیر رژیم اسرائیل را تکذیب کرد
مخالفت باشگاه پیکان با استعفای سعید دقیقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)