• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۸۹۷۹
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۷
خوزستان » سیاسی

اجرای طرح زوج و فرد در برخی مناطق پر ازدحام کلانشهر اهواز

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اهواز گفت: در صورت موافقت شورای ترافیک، طرح زوج و فرد در مناطق پر ازدحام کلانشهر اهواز اجرا می‌شود.

اجرای طرح زوج و فرد در برخی مناطق پر ازدحام کلانشهر اهواز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حجت الله سلیمانی در برنامه گفت‌و‌گو ویژه خبری شبکه خوزستان با اشاره به مشکلات ترافیکی در کلانشهر اهواز افزود: با استفاده از مدیریت‌های هوشمند، توسعه شبکه معابر و حمل و نقل عمومی در جهت رفع و کاهش این مشکلات در حال تلاش و برنامه ریزی هستیم.
وی با اشاره به اجرای تقاطع‌های غیرهمسطح شهیدان کجباف و قربانی در میدان‌های چهارشیر و دانشگاه شهید چمران و تعریض پل راهنمایی خاطر نشان کرد: پل شهدای غزه در میدان جمهوری اسلامی نیز در جهت توسعه شبکه معابر شهری در مراحل پایانی قرار دارد که نقش اثرگذاری در تسهیل تردد شهروندان خواهد داشت.
وی با اشاره به طرح‌های مدیریت هوشمند در کاهش مشکلات ترافیکی عنوان کرد: یکی از این طرح‌ها اجرای زوج و فرد کردن برخی از معابر پرازدحام از جمله هسته مرکزی شهر و کیانپارس است. در صورت موافقت نهایی شورای ترافیک استان، از محدوده پل هفتم، فلکه دوم و پل شهید صیاد شیرازی در منطقه کیانپارس از ساعت ۱۶ تا ۲۰ طرح زوج و فرد اجرا خواهد شد.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اهواز بیان کرد:، با توجه به تاسیسات زیادی که در چهارراه پهلوان وجود دارد ایجاد تقاطع غیر همسطح در این محدوده در کوتاه مدت امکان پذیر نیست اقداماتی از جمله اصلاح هندسی دوربرگردان خیابان هاب خرداد به پهلوان انجام می‌شود. همچنین در صورت نهایی شدن طرح با مشارکت شرکت راه آهن گذرگاه جدیدی از سمت مهرشهر ایجاد تا قسمتی از ترافیک به آن نقطه نیز انتقال یابد.
سلیمانی همچنین از توسعه اتوبوس‌های درون شهری در کلانشهر اهواز خبر داد و گفت: تعداد اتوبوس‌ها در اهواز از ۷۵ دستگاه به ۳۰۰ دستگاه افزایش یافته است که بزودی از ۵۵ دستگاه جدید نیز رونمایی خواهد شد. 
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان خوزستان نیز در ارتباط تلفنی با برنامه گفت‌و‌گو ویژه خبری ترافیک را یک امر طبیعی در کلانشهر‌هایی از جمله اهواز دانست و گفت: به علت افزایش تعداد خودرو‌ها و تغییر نیافتن معابر و خیابان‌های شلوغ اهواز شاهد ترافیک هستیم. 
سرهنگ رضا دولتشاهی با اشاره به اینکه در شهر‌هایی از جمله اهواز، آبادان و دزفول مشکلات ترافیکی وجود دارد، اظهار کرد: کمبود پارکینگ و توفقگاه‌ها در این شهر‌ها از جمله عوامل ترافیک است و در معابر خودرو‌ها در دو یا سه ردیف پارک می‌کنند. 
وی با اشاره به اینکه طرح زوج و فرد برای مدیریت ترافیک در برخی از مناطق اهواز ضروری است، خاطر نشان کرد: با بهره گیری از دوربین‌های کنترل سرعت، نظارتی و حضور میدانی مأمورین پلیس راهور با متخلفان برخورد جدی خواهد شد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری کلانشهر اهواز با اشاره به برخی اقدامات برای توسعه شبکه معابر شهری گفت : یکی از این طرح ها پل شهدای غزه است و به علت مشکلات زیادی از جمله جابجایی دکل های برق فشار قوی و  کمبود اعتبارات با تاخیر اجرا شده است و هم اکنون با برنامه ریزی و اولویت قرارگرفتن در تلاش هستیم تا به سرعت این طرح به بهره برداری کامل برسد.

مهدی مراد حسینی همچنین با اشاره به طرح جمع آوری آب های سطحی در خیابان ادهم تاکید کرد :این طرح تا قبل از بارش ها به اتمام خواهد رسید. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور مدیران آذربایجان غربی در سامانه سامد برای پاسخگویی به سؤالات مردم
مسابقات کشتی آزاد در شهر اقبالیه
پروژه گازرسانی به دو روستا و چهار واحد تولیدی درکنگاور افتتاح شد
امیر خلیفه اصل: فقط خدا را شاکریم که بازیکنانم مصدوم نشدند
برداشت چغندر قند از ۱۴۰۰ هکتار اراضی کشاورزی
شکست نمایندگان فوتسال استان در لیگ دسته یک باشگاه‌های کشور
واترپلوئیست‌های یزدی در مسیر المپیک ۲۰۳۲
توزیع ۹۵۴ تُن برنج تنظیم بازاری در استان 
تقویت بهداشت عمومی با مسدود سازی چشمه‌های خروجی فاضلاب در دررود
پرداخت ۸۰ درصد مطالبات وزارت بهداشت از طریق نهادهای بیمه ای
علم و توسعه باید در خدمت بشر و رفع گرفتاری انسانها قرار گیرد
برگزاری محفل انس با قرآن در پاتاوه
اوسمار ویه‌را: پرسپولیس تیمی است که همه با هم پیشرفت می‌کنند
جبران ناکامی پلیس انگلیس در بازداشت محکومان با گزارش‌های مردمی
برگزاری محفل انس با قران در گچساران
برگزاری دوره تشکل تراز در دانشگاه یاسوج
اختتامیه جشنواره مالک اشتر با معرفی برترین ها در دهدشت
برگزاری نشست هم اندیشی جوانی جمعیت در لنده
شکست خانگی نماینده بسکتبال استان در لیگ برتر
برگزاری همایش دیار عارفان در بسطام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)