• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۰۷۳۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۲
بین الملل » آمریکا

استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان

واشنگتن‌پست گزارش داد محمد بن‌سلمان با تشریفاتی کم‌سابقه، از مسیر ویژه نظامی و در میان خیابان‌های آذین‌شده با پرچم‌های دو کشور وارد کاخ سفید شد.

استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان در کاخ سفید

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از نیویورک، به نقل از روزنامه واشنگتن‌پست، محمد بن‌سلمان سه‌شنبه با دونالد ترامپ دیدار کرد؛ دیداری که شامل امضای مجموعه‌ای از توافق‌ها از فروش تسلیحات گرفته تا همکاری در حوزه هوش مصنوعی و مواد معدنی راهبردی خواهد بود.

این گزارش افزود، پیش‌بینی می‌شود ترامپ در جریان این دیدار موضوع عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل را نیز پیگیری کند، اگر چه احتمال اعلام پیشرفت مهمی در این زمینه پایین است.

پیش از این بازدید، چراغ‌های خیابان‌های اطراف میدان لافایت واشنگتن با پرچم سبز عربستان سعودی در کنار پرچم آمریکا مزین شده بودند؛ اقدامی که معمولاً برای مهمانان خارجی انجام نمی‌شود.

در ادامه آمده است، قرار بوده محمد بن‌سلمان از طریق یک پل هوایی نظامی وارد کاخ سفید شود؛ استقبالی باشکوه‌تر و تشریفاتی‌تر از ورود معمولی از مسیر بال غربی که به اکثر رهبران اختصاص می‌یابد، طبق این گزارش، تاکنون در سال جاری تنها رئیس‌جمهور لهستان با چنین تشریفاتی وارد کاخ سفید شده است.

طبق این گزارش، عربستان به دنبال تقویت همکاری‌های دفاعی با آمریکا است؛ اقدامی که برای برنامه‌های اقتصادی گسترده این کشور حیاتی است و ترامپ پیش از این اعلام کرده فروش جنگنده‌های پیشرفته «اف۳۵» به عربستان را تأیید خواهد کرد.

برخی نمایندگان جمهوری‌خواه نسبت به فروش این جنگنده‌ها ابراز نگرانی کرده‌اند، زیرا ممکن است موازنه نظامی در خاورمیانه را برهم بزند یا موجب افزایش دسترسی چین به فناوری‌های حساس شود.

این گزارش افزود: ترامپ روابط نزدیکی با ریاض دارد و سفر‌های متعدد او به عربستان فضای گرم و قابل‌توجهی در روابط دو کشور ایجاد کرده است، تحلیلگران سعودی نزدیک به حکومت گفته‌اند این دیدار «نشان‌دهنده تحکیم رابطه‌ای استراتژیک» است که دهه‌هاست میان دو کشور برقرار است، همچنین دیدار امروز فرصتی برای ترامپ است تا پاسخ استقبال بی‌سابقه‌ای را بدهد که در سفر‌های قبلی خود به ریاض دریافت کرده بود؛ از رژه اسب‌های عربی گرفته تا استقبال رسمی با شمشیر‌های طلایی.

محمد بن‌سلمان طی سال‌های گذشته قدرت خود را در داخل عربستان تقویت کرده و ضمن حذف رقبای داخلی، تلاش کرده با اقداماتی از جمله لغو ممنوعیت رانندگی زنان و افزایش حضور آنان در بازار کار چهره‌ای میانه‌رو از خود در عرصه جهانی ارائه دهد، پس از قتل جمال خاشقجی، بن‌سلمان مدتی منزوی شد، اما این وضعیت دوام نیاورد و دولت بایدن نیز در نهایت به همکاری نزدیک با ریاض بازگشت.

در ادامه آمده است، ترامپ همچنان به‌دنبال دستیابی به توافقی برای پیوستن عربستان به «پیمان ابراهیم» است، اما سعودی‌ها تأکید کرده‌اند پیش از هر توافقی باید مسیر روشنی برای تشکیل کشور فلسطین ترسیم شود.

واشنگتن‌پست در پایان گزارش خود نوشت: بن‌سلمان سه‌شنبه شب در ضیافتی رسمی با حضور مدیران شرکت‌های بزرگ فناوری شرکت خواهد کرد و چهارشنبه نیز نشست بزرگ سرمایه‌گذاری آمریکا–عربستان در مرکز کندی برگزار می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ترامپ قصد دوشیدنش را دارد
نظر شما
آخرین اخبار
تجلیل از مدال‌آور زنجانی در بیست‌ودومین دوره مسابقات ملی مهارت
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
گشایش ششمین نمایشگاه کتاب کیش
تاکید نماینده بروجرد بر ضرورت ساماندهی شبکه توزیع آرد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
تسریع تکمیل مدرسه فاطمه‌الزهرا با مشارکت مردم در طرح مالیاتی
قرار گرفتن نام علامه طباطبایی در فهرست جهانی بزرگداشت‌های یونسکو
هشدار پلیس فتا لرستان درباره پیامک ها و لینک های جعلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
دومین شب عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) با حضور رهبری
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)