• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۲۳۳۹
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۳
آذربایجان شرقی » اقتصادی
وزیر امور اقتصادی و دارایی:

روح قانون مناطق آزاد با بخشنامه‌ها از بین رفته است

وزیر امور اقتصادی و دارایی با اعلام اینکه روح قانون مناطق آزاد به دلیل برخی بخشنامه‌ها و آیین‌نامه‌ها عملاً از بین رفته گفت: این بخشنامه‌ها لغو می‌شود تا قانون به شکل واقعی اجرا شود.

روح قانون مناطق آزاد با بخشنامه‌ها از بین رفته است
 
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی،سیدعلی مدنی‌زاده در حاشیه مراسم بازگشایی کارخانه فولاد در جمع خبرنگاران پس از بازدید از منطقه آزاد ارس در استان آذربایجان شرقی همراه با استاندار و مدیران منطقه اظهار داشت: ابتدا لازم می‌دانم از سرمایه‌گذاران، فعالان اقتصادی استان، استاندار محترم و همکارانم در سازمان منطقه آزاد ارس تشکر کنم که تلاش کردند زمینه سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های اقتصادی بیشتری فراهم شود.
 
وی با اشاره به جلسه با فعالان اقتصادی منطقه تصریح کرد: دوستان ضمن تشکر از اقداماتی که انجام شده و کمک کرده موانع پیش روی‌ برداشته شود، دغدغه‌هایی مانند مسائلی مربوط به تخصیص ارز، مسائل بانکی و مسائل مالیاتی مطرح شد که در آنجا چند مصوبه داشتیم که پیگیری خواهیم کرد.
 
وزیر اقتصاد گفت:قانون اداره مناطق آزاد به دلیل یکسری بخشنامه‌ها و آیین‌نامه‌ها عملاً به یک روح مرده تبدیل شده و این قوانین در عمل اجرا نمی‌شود.
 
وی افزود:مقرر شد تا بخشنامه‌ها و آیین‌نامه‌های مشکل‌ساز لغو شود تا روح قانون دوباره احیا و اجرا شود.
 
وی گفت: دو اصلاحیه قانون مناطق آزاد در مسیر تصویب در دولت است بر اساس بازخورد‌های امروز این اصلاحیه‌ها بازنگری می‌شود.
 
وی ادامه داد: پیگیر هستیم تا هر منطقه آزاد روی دو تا سه حوزه خاص متمرکز و قطب آن حوزه شود عمده مشوق‌ها و معافیت‌های مالیاتی به فعالانی اختصاص یابد که در همان حوزه‌های اولویت‌دار سرمایه‌گذاری کنند و موانع مالیاتی موجود بررسی و حذف شود.
 
وی از تعامل ویژه‌ای با بانک مرکزی در حوزه تخصیص ارز و رفع تعهدات ارزی خبر داد و تصریح کرد: هدف این است که محدودیت‌های ارزی برای فعالان مناطق آزاد کاهش یابد و موانع تجاری به‌ویژه در واردات مواد اولیه داخل منطقه به حداقل برسد.
 
مدنی‌زاده با اشاره به زحمات واحد‌های تولیدی تازه افتتاح‌ شده بیان کرد: آنچه در این منطقه بیشتر مشاهده کردم ذوق و شوق فوق‌العاده‌ای برای کار و فعالیت بود علی‌رغم شرایط سخت اقتصادی که همه مردم با آن درگیرند حس امید در فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران واقعاً برای خود من هم امیدبخش بود.
 
وزیر اقتصاد در پایان به دو مگاپروژه جدید در حوزه سرمایه‌گذاری اشاره کرد و افزود: در وزارت اقتصاد طرحی به نام «طرح ۲۰» را تعریف کردیم که جذب سرمایه‌گذاری‌های بزرگ برای حداقل ۲۰ پروژه اولویت‌دار و بزرگ کشور است.
 
همچنین طرح دیگری به نام «طرح رویش» برای جذب مستقیم منابع مردمی و هدایت آن به سهم سرمایه‌گذاری‌هایی که فعالان اقتصادی به آن نیاز دارند که جزئیات این دو طرح به‌زودی از طریق رسانه‌ها اعلام می‌شود. این اقدامات کلی برای تسهیل جذب سرمایه‌گذاری است که ان‌شاءالله به نتیجه خواهد رسید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف هشت تُن آرد قاچاق در شهرستان مراغه
تجهیز بیش از هزار هکتار از اراضی خراسان جنوبی به سامانه‌های نوین آبیاری
آغاز بکار آزمایشی سامانه ثبت ادعا‌های مالکیت در کهگیلویه و بویراحمد
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ شعبانی برنز گرفت
تجلیل از کتابداران در یاسوج
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ بخشی نایب قهرمان شد
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
پلمب واحد صنعتی حادثه‌خیز در زرند
بهبود روند ترانزیت کالا و خدمات بندری در بوشهر
دو کشته در برخورد موتورسیکلت با کامیون
مهریه در طرح جدید مجلس
سه روز در حاج عمران
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دومین مدال طلا برای ایران
پیش‌بینی بارش‌ها از نیمه آذر در خراسان جنوبی
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد
اصفهان ظرفیت تبدیل شدن به پایتخت تئاتر ایران را دارد
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی یک آذر
برگزاری یادواره ۱۵ شهید در گلپایگان
جوی پایدار تا روز سه شنبه در کشور
رایزنی با ترکیه برای اطفای حریق جنگل‌های مازندران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن وزارت صمت
پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۳۰ آبان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)