• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۳۸۹۴
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۱
سیاسی » مجلس
در نشست فوق‌العاده کمیسیون امنیت ملی مجلس؛

قطعنامه ضدایرانی آژانس بررسی شد

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: قطعنامه اخیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه جمهوری اسلامی ایران، با حضور معاونان وزارت امور خارجه و سازمان انرژی اتمی بررسی شد.

قطعنامه ضدایرانی آژانس بررسی شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از خانه ملت، ابراهیم رضایی در تشریح نشست فوق العاده کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، گفت: این نشست برای بررسی قطعنامه اخیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه جمهوری اسلامی ایران و با حضور معاونان وزارت امور خارجه و سازمان انرژی اتمی در کمیسیون برگزار شد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: غریب آبادی، معاون وزیر امور خارجه در این نشست گزارشی از فرآیند تصویب قطعنامه اخیر به اعضای کمیسیون ارائه و تاکید کرد که این قطعنامه غیرحقوقی و غیرقانونی بوده و بر ضرورت واکنش متناسب جمهوری اسلامی ایران به این قطعنامه تاکید کرد. همچنین وی در ارتباط با تفاهم یا توافق قاهره نیز عنوان کرد که وزارت امورخارجه رسما لغو این توافق را به مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی اعلام کرده است.

وی افزود: کمالوندی، معاون سازمان انرژی اتمی نیز در ادامه این نشست، گزارش مشابهی ناظر به قطعنامه اخیر آژانس در حوزه هسته‌ای به اعضاء ارائه کردند و پیشنهاد‌های خودشان برای واکنش مطرح کردند.

نماینده مردم دشتستان در قوه مقننه تصریح کرد: اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز در این نشست، نسبت به قطعنامه آژانس بین المللی انرژی اتمی علیه جمهوری اسلامی ایران به شدت انتقاد و اعتراض کردند و آن را غیرقانونی و سیاسی دانستند؛ همچنین نمایندگان عنوان بر واکنش قاطع نسبت به این قطعنامه ظالمانه تاکید کردند.

رضایی بیان کرد: رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز در جمع بندی جلسه تاکید کرد که نباید در برابر دشمن منفعل باشیم و از شکل گیری برخی مباحث در ارتباط با مذاکره با آمریکا نیز انتقاد کرد؛ عزیزی در ادامه گفت مذاکره با آمریکا برای منافع ملی و ملت ایران ضرر دارد و خواستار پاسخ قاطع نسبت به زیاده خواهی و قطعنامه ظالمانه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در بخشی از این نشست، پیش نویس طرح اقدام متقابل در برابر تصمیمات خصمانه علیه ملت ایران مطرح شد؛ با توجه به نقض فاحش تعهدات از سوی برخی اعضای برجام و سوءاستفاده ابزاری و غیرقانونی از سازوکار اسنپ بک یا ماشه جهت اعمال فشار بر ملت ایران و همچنین با توجه به اینکه اقدامات خصمانه مذکور غیرقانونی و بر علیه امنیت ملی ایران تلقی می‌شود، طرح مذکور با هدف ایجاد بازدارندگی ارائه شده است.

وی گفت: پیش نویس این طرح مشتمل بر ۶ ماده بوده و وظایف و تکالیفی برای دستگاه‌های مختلف و دولت در زمینه اقدام متقابل هسته‌ای، تحریمی، جهش در توانمندی‌های راهبردی، دفاعی، قضایی، امنیتی و حقوقی برشمرده است.

نماینده مردم دشتستان در قوه مقننه خاطرنشان کرد: طرح مذکور در مرحله پیشنویس بوده و در این نشست، بررسی اولیه صورت گرفت لذا مقرر شد دستگاه‌های مختلف روی آن کار کنند و انشاالله در جلسات آینده کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، مورد بررسی دقیق‌تر و جدی‌تر قرار خواهد گرفت. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتخاب برترین‌های مسابقات دوی صحرانوردی چهارمحال و بختیاری
هشدار نارنجی آلودگی هوا در خراسان رضوی
ابلاغ قانون اصلاح یکی از قوانین بانک مرکزی
کشف ۲۳ دستگاه ماینر غیرمجاز در آمل
تأکید معاون استاندار یزد بر جلوگیری از فعالیت واحد‌های آلاینده بدون ضابطه
«بیستا برمه» (گریه بی صدا) و «باغ رز»، از قاب تلویزیون
قطعی گاز فردا در برخی مناطق الیگودرز
هفته نخست لیگ برتر والیبال ساحلی؛ پیکان بندر دیر قهرمان گروه دوم
­صعود گل‌گهر به مرحله یک هشتم پایانی جام حذفی
شاخص کیفیت هوا در ۱۷ ایستگاه هواشناسی در وضع قرمز
تعطیلی مدارس ابتدایی تکذیب شد
بازار تاریخی را حفظ کنیم
ضرورت همراهی همه دستگاه‌ها و مردم در اجرای برنامه‌های عفاف و حجاب
تأمین ۶۰ هزار دوز واکسن تب برفکی در چهارمحال و بختیاری
هشدار کم‌آبی در استان همدان؛ صرفه‌ جویی تنها راه عبور از بحران
دستاوردهای پژوهشی اولویت های استان و جنبه کاربردی داشته باشند
شهید طالب ابراهیمی الگوی دانش‌آموزان در حوزه‌های مختلف است
پایداری جوی در استان تا ۱۰ روز آینده
وصول ۳۶ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی با گزارش‌های مردمی
فرصت‌های جدید برای سرمایه‌گذاران در حال شکل‌گیری است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۳۰ آبان
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)