• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۵۶۵۴
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۱
البرز » سیاسی

اقدامات رسانه ملی در برگزاری انتخابات قابل قدردانی است

رئیس ستاد انتخابات استان البرز از نقش رسانه‌ها به‌ویژه صدا و سیمای مرکز البرز در ایجاد فضای مناسب انتخاباتی و اطلاع‌رسانی مؤثر فرآیند انتخابات قدردانی کرد.

اقدامات رسانه ملی در برگزاری انتخابات قابل قدردانی است
 به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز البرز،  قدرت‌الله سیف در سیزدهمین نشست هماهنگی ستاد انتخابات استان البرز گفت: اطلاع‌رسانی دقیق و به‌موقع، نقش مهمی در افزایش آگاهی عمومی و مشارکت مردم دارد.
 
 
وی با اشاره به اهمیت انسجام و هم‌افزایی پس از انتخابات ریاست‌جمهوری، اظهار کرد: هر فردی که برای این نظام قدم برمی‌دارد، در مسیر اعتلای دولت و برافراشته ماندن پرچم جمهوری اسلامی ایران حرکت می‌کند و در این مسیر، قانون فصل‌الخطاب همه تصمیم‌ها و اقدامات خواهد بود.
 
وی با تأکید بر اینکه همه دستگاه‌ها و دست‌اندرکاران انتخابات باید در کنار یکدیگر برای موفقیت فرآیند انتخابات تلاش کنند، افزود: جمهوری اسلامی متعهدانه نسبت به وظایف خود عمل کرده و زمینه تحقق حقوق مردم را فراهم می‌سازد؛ از این‌رو، رعایت دقیق قوانین و آیین‌نامه‌های اجرایی انتخابات ضروری است.
 
رئیس ستاد انتخابات استان البرز با اشاره به بررسی موضوعات حقوقی مرتبط با آیین‌نامه اجرایی انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا در این نشست، گفت: موضوع مشارکت، به‌ویژه در روستاها، به‌طور ویژه مورد بررسی قرار گرفت و لازم است با رویکردی عمل‌گرا، زمینه حضور گسترده مردم فراهم شود.
 
سیف با تأکید مجدد بر «وفاق عملی» برای دعوت مردم به مشارکت، تصریح کرد: دوری از مباحث جنجالی، جناحی و گروهی در گفتار و مواضع، پایبندی به شفافیت، صداقت، عدم جانب‌داری و رعایت اصل بی‌طرفی، از الزامات اساسی برای جلب اعتماد عمومی و تحقق مشارکت حداکثری است.
 
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار البرز همچنین بر لزوم پرهیز از هرگونه تلاش برای ایجاد تفرقه و طرح مباحث حاشیه‌ساز تأکید کرد و گفت: فضای انتخابات باید آرام، اخلاقی و مبتنی بر رقابت سالم باشد.
 
سیف در ادامه، از نقش رسانه‌ها به‌ویژه صدا و سیمای مرکز البرز در ایجاد فضای مناسب انتخاباتی و اطلاع‌رسانی مؤثر فرآیند انتخابات قدردانی کرد و افزود: اطلاع‌رسانی دقیق و به‌موقع، نقش مهمی در افزایش آگاهی عمومی و مشارکت مردم دارد.
 
وی با اشاره به اهمیت فضای مجازی و تأثیرگذاری آن بر افکار عمومی، خاطرنشان کرد: تولید محتوای مؤثر و هدفمند در فضای مجازی ضروری است و باید با تبیین نکات مثبت شورا‌های اسلامی شهر و روستا و ارزش این نهاد مردمی، اهمیت مشارکت در انتخابات برای مردم تشریح شود.
 
رئیس ستاد انتخابات استاندار البرز بر استفاده از راهکار‌های بومی و استانی برای جلب مشارکت تأکید کرد و گفت: باید از همه ظرفیت‌ها، به‌ویژه ظرفیت‌های درون استان شامل جوانان، بانوان، اقوام و تمامی اقشار جامعه بهره گرفت.
 
سیف همچنین بر ضرورت تبیین شاخص‌های «عضو شورای شهر اصلح» بر اساس بیانات مقام معظم رهبری تأکید کرد و افزود: آموزش شهروندان در این زمینه نباید فراموش شود و استفاده از ظرفیت افراد مرجع، سازمان‌های مردم‌نهاد، بانوان فعال و گروه‌های اجتماعی برای ایجاد شور و نشاط انتخاباتی، اهمیت ویژه‌ای دارد.
 
وی با تأکید بر استقلال در تصمیم‌گیری‌ها، خاطرنشان کرد: تصمیمات انتخاباتی باید بدون پذیرش فشار‌ها و با رعایت کامل قانون و بی‌طرفی اتخاذ شود و این رویکرد تا پایان فرآیند انتخابات با جدیت ادامه یابد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روحیه استکبارستیزی امام (ره) جذابیت در عرصه بین الملل دارد
استقبال از نایب قهرمان بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۵ دبی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۶ آذر ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۶ آذر ۱۴۰۴
مهار آتش در منزل سرایداری یکی از مدارس شوش
تشدید نظارت ها بر مراکز عرضه فرآورده‌های دامی در زنجان
اولویت مخابرات زنجان: جایگزینی کابل مسی با فیبر نوری
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
برگزاری همایش با محوریت اتصال پژوهش به صنعت در ماهشهر
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی منطقه آزاد ارس
برگزاری نشست تخصصی ارتقای کیفیت آموزشی با حضور رئیس جمهور
تداوم بارش برف و باران در سمنان
نقره ارمغان ورزشکار چهارمحال و بختیاری در رقابت‌های جودو
زیباسازی و تجهیز مدارس شهرستان صومعه سرا
لبخند مردم به بارش نعمت خداوند در کیش
برخورد قاطع با متخلفان منابع طبیعی در دستور کار دستگاه قضائی
تکلیف سازمان تأمین اجتماعی در پاسخ‌دهی آنی به استعلامات دفاتر اسناد رسمی
جشنواره نور پایتخت در بوستان ملت
آبگرفتگی معابر در برخی شهر‌های استان هرمزگان و قشم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
معرفی نامزد‌های نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت»
جایگاه کمدی در پرده نقره ای کجاست؟
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۳۸ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)