• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۶۶۹۱۵
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۴
بین الملل » غرب آسیا

وزیر کشور ترکیه: جعبه سیاه هواپیما پیدا شد

وزیر کشور ترکیه گفت: «ضبط صدای متعلق به هواپیما ساعت ۰۲:۴۵ و جعبه سیاه ساعت ۰۳:۲۰ بامداد امروز چهارشنبه پیدا شد. مراحل بررسی و ارزیابی این موارد از سوی نهاد‌های مربوطه آغاز شده است.

وزیر کشور ترکیه: جعبه سیاه هواپیما پیدا شد

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از آنکارا، یرلی کایا که از مرکز هماهنگی سیار سازمان مبارزه با آفات طبیعی و حوادث غیر مترقبۀ ترکیه موسوم به آفاد بازدید کرد در گفت‌و‌گو با خبرنگاران گفت: جت شخصی از نوع فالکون-۵۰، حامل ۸ نفر از جمله ژنرال محمد علی الحداد، رئیس ستاد کل ارتش لیبی، ۵ عضو هیئت لیبیایی و ۳ خدمه، که ساعت ۸:۱۰ شب گذشته از فرودگاه اسنبوغای آنکارا به مقصد طرابلس پرواز کرده بود، ساعت ۸:۳۲ اعلام کرد: به دلیل نقص فنی قصد بازگشت به فرودگاه را دارد.

وی با بیان اینکه تماس با هواپیما ساعت ۸:۵۲ در نزدیکی منطقه هایمانا قطع شد گفت: پس از دریافت گزارش از سوی مرکز تماس اضطراری ۱۱۲، تیم‌های ژاندارمری، آفاد، پلیس، بهداشت و بلافاصله به منطقه اعزام شدند و عملیات جست‌و‌جو و نجات با هماهنگی وزارت حمل و نقل و زیرساخت‌ها و فرماندهی نیروی هوایی آغاز شد.

یرلی کایا با بیان اینکه در نتیجه تلاش‌های مداوم جست‌و‌جو، لاشه هواپیما تقریباً در ۲ کیلومتری جنوب روستای کسیک‌کاواک در شهرستان هایمانا پیدا شد گفت: پس از کشف لاشه هواپیما، یک مرکز هماهنگی سیار  از سوی AFAD برای مدیریت مؤثر صحنه و هماهنگی با سایر نهاد‌ها در منطقه مستقر شد و عملیات میدانی از طریق این مرکز آغاز و سپس فرآیند‌های قضایی و جنایی، تحت هماهنگی فرماندهی کل ژاندارمری شروع شد. در مجموع ۴۰۸ پرسنل، ۱۰۳ وسیله نقلیه زمینی و ۷ هواپیما از آفاد، ژاندارمری، پلیس، خدمات درمانی، فرماندهی نیرو‌های زمینی، فرماندهی نیرو‌های هوایی، وزارت حمل و نقل و زیرساخت مرکز تحقیقات ایمنی حمل و نقل، آتش نشانی و واحد‌های اداره فرودگاه‌های دولتی در حال انجام وظیفه هستند. "انتقال تصاویر به صورت زنده از منطقه از طریق پهپاد‌ها انجام می‌شود. تمام عناصر هوایی و زمینی، از جمله پهپاد‌های حرارتی و نوری، خودرو‌های جست‌و‌جو و نجات، عملیات خود را با هماهنگی از طریق مرکز هماهنگی سیار ادامه دادند.

وزیر یرلی‌کایا با بیان اینکه منطقه لاشه هواپیما تقریباً ۳ کیلومتر مربع را پوشش می‌دهد، افزود: در نتیجه کار انجام شده در محل از سوی تیم‌های مرکز تحقیقات ایمنی حمل و نقل وزارت حمل و نقل و زیرساخت، دستگاه ضبط صدای هواپیما ساعت ۰۲:۴۵ و جعبه سیاه ساعت ۰۳:۲۰ پیدا شد. فرآیند‌های بررسی و ارزیابی این موارد توسط نهاد‌های مربوطه آغاز شده است. 

یرلی کایا اعلام کرد که یک هیئت ۲۲ نفره لیبیایی، متشکل از ۱۴ نفر منصوب شده توسط وزارت دفاع لیبی (که ۵ نفر از آنها از بستگان جان باختگان بودند) و ۸ نفر منصوب شده از سوی وزارت کشور لیبی، وارد آنکارا شده‌اند. وی اظهار داشت: «به خانواده‌های جان باختگان این حادثه غم‌انگیز، به مردم لیبی، دولت لیبی، ستاد کل لیبی و کشور دوست و برادرمان لیبی تسلیت می‌گویم. همچنین به خانواده‌های خدمه‌ای که در این حادثه جان خود را از دست دادند، تسلیت می‌گویم.»

یرلی کایا یادآوری کرد که دفتر دادستانی کل آنکارا تحقیقاتی را در مورد این حادثه آغاز کرده است و ۴ دادستان کل، با هماهنگی ۱ معاون دادستان کل، برای این تحقیقات منصوب شده‌اند.

وی افزود: مهمترین وظیفه ما روشن کردن و شفاف‌سازی این موضوع است. به عنوان یک دولت، ما مصمم به انجام این کار هستیم. علت این امر در اسرع وقت آشکار خواهد شد و ما این موضوع را با شما، ملت محترم و تمام جهان به اشتراک خواهیم گذاشت.

وزیر کشور ترکیه اعلام کرد به محض دریافت اطلاعات جدید، آن را با عموم به اشتراک خواهد گذاشت و هیئت لیبیایی که وارد آنکارا شده است نیز در تحقیقات شرکت خواهد کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی فعالان بازار با مدیرعامل منطقه آزاد ماکو برای عبور از موانع
احداث بیمارستان تخصصی و جراحی سرطان در ماکو
افزایش ۵ میلیون متر مکعبی مخزن سد مهاباد 
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم عملیات عمرانی با بتن‌ریزی عرشه پل B۵ تقاطع غیرهمسطح آذربایجان
بهره‌مندی ۹۰۹ خانوار عشایری خوی از آب شرب پایدار
انباشت ۵ هزار خودروی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی
رازی، رکوردار تردد مسافر در بین پایانه‌های مرزی آذربایجان غربی
سنجش سلامت ۱۶ هزار نوآموز در مراکز جامع آذربایجان‌غربی
فرماندار ماکو: با جدیت از بروز تخلفات در بازار جلوگیری شود
محکومیت ۲۰ هزار میلیارد ریالی متخلفان اقتصادی در آذربایجان‌غربی
برنامه‌های هفته فرهنگی ارومیه غنی‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود
کشف ۶ کیلوگرم نقره قاچاق در مرز بازرگان 
حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند عزم همگانی است
لینک‌های کالابرگ الکترونیک، طعمه جدید کلاهبرداران سایبری
اتمام ۲۹.۵ کیلومتر از طرح راهسازی محور نقده – پیرانشهر - تمرچین
۴۰۰ هزار هکتار از دیم زار‌های آذربایجان‌غربی در قالب طرح پایداری تولید کشت می‌شود
همایش ملی مدیریت ضایعات کشاورزی و غذایی بهمن ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
 همکاری بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی برای تأمین مسکن
افزایش روستا بازار‌های آذربایجان غربی به ۲۷ مورد در چارچوب طرح معیشتی دولت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)