• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۸۸۴۶۰
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۳
بین الملل » غرب آسیا
مکالمه رؤسای جمهور ایران و روسیه؛

دخالت آمریکا و رژیم صهیونی در حوادث اخیر ایران مشهود است

رئیس‌جمهور با اشاره به نقش و دخالت مستقیم آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی کشور‌های اروپایی در حوادث اخیر در ایران، تصریح کرد: رویکرد ما در سیاست داخلی مردم‌محور و همه تلاش ما شنیدن مطالبات به حق مردم و کاستن از مشکلات ناشی از تحریم ظالمانه است.

مکالمه رؤسای جمهور ایران و روسیه؛

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مسعود پزشکیان و ولادیمیر پوتین رؤسای جمهوری اسلامی ایران و روسیه، ظهر امروز جمعه ۲۶ دی‌ماه ۱۴۰۴، در گفت‌وگویی تلفنی در خصوص تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌ویژه حوادث اخیر در ایران و همچنین آخرین وضع روابط دوجانبه در بخش‌های مختلف به تبادل نظر و رایزنی پرداختند.

پزشکیان در این گفت‌وگوی تلفنی با قدردانی از موضع حمایتی روسیه از حقانیت جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل و دیگر مجامع بین‌المللی، به مروری کلی از حوادث چند روز گذشته در کشورمان و نقش و دخالت مستقیم آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی کشور‌های اروپایی در این حوادث پرداخت و تصریح کرد: رویکرد ما در سیاست داخلی مردم‌محور و همه تلاش ما شنیدن مطالبات به حق مردم و کاستن از مشکلات ناشی از تحریم ظالمانه است و از سوی دیگر ملت بزرگ ایران نیز با حضور حماسی و میلیونی خود به فاصله کوتاهی از این حوادث، بساط آشوبگران و اغتشاشگران را برچیدند.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از این گفت‌و‌گو به تعاملات و همکاری‌های بسیار خوب دو کشور در بخش‌های مختلف تجاری، سرمایه‌گذاری، حمل‌ونقل، نیروگاهی و انرژی پرداخت و گفت: طرح های مشترک همکاری ایران و روسیه در سطح بسیار خوبی در حال اجرا است، روند اجرای طرح ها به‌صورت هفتگی در حال پیگیری است و هیچ مشکلی در این زمینه گزارش نشده است.

آقای ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه نیز با ابراز خرسندی از گفت‌و‌گو با آقای پزشکیان و ابلاغ سلام‌های گرم خود به رهبری معظم انقلاب و ملت ایران، با بیان اینکه روسیه تحولات ایران را بادقت و حساسیت پیگیری می‌کند، آنچه را در روز‌های گذشته در ایران رخ داد، مشابه سناریو‌های انقلاب رنگی توصیف کرد و افزود: ما کاملاً درک می‌کنیم که به دلیل تأثیر تحریم‌های بلندمدت ظالمانه مشکلات اقتصادی و اجتماعی در ایران رخ دهد، اما آشوب و اغتشاش هیچ تطابقی با اعتراض صلح‌آمیز و مدنی ندارد.

رئیس‌جمهور روسیه با تقبیح اقدامات آشوبگران در حمله به امکان دولتی، عمومی، مذهبی و حملات خشونت‌بار به نیرو‌های امنیتی و انتظامی با حمایت خارجی تصریح کرد: راهپیمایی میلیون‌ها ایرانی پس از این حوادث در حمایت از نظام و رهبری معظم ایران و دولت خود به‌خوبی نشان از وضع واقعی شرایط در ایران دارد، امیدواریم با اقدامات دولت ایران در زمینه اقتصادی شاهد بهبود و تقویت مسائل اقتصادی باشیم و در عین حال تلاش‌های دیپلماتیک ما برای تبیین شرایط و مواضع ایران و جلوگیری از تشدید تنش‌ها در مجامع بین‌المللی در حال جریان است.

ولادیمیر پوتین در ادامه به آخرین وضعیت روابط دوجانبه میان ایران و روسیه نیز اشاره کرد و گفت: ما همیشه از گسترش بیش از پیش روابط با جمهوری اسلامی ایران استقبال می‌کنیم، روند اجرای طرح ها مشترک همکاری رضایت‌بخش است، اینکه رؤسای جمهور دو کشور در عالی‌ترین سطح و به‌صورت مستمر پیگیر اجرای توافقات هستند، نشان از عمق و استمرار روابط صادقانه میان ایران و روسیه دارد و به‌زودی در کمیسیون مشترک تجاری دو کشور زمینه‌های گسترش همکاری‌های بیشتر بررسی خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت سرمایه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۲ اسفند
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
دعای هر روز و روز سوم ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۲ اسفند ۱۴۰۴
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
قدردانی اداره کل ارزیابی و نظارت خبر رسانه ملی از صدا و سیمای آذربایجان شرقی
اهدای ۲۱ قلم لوازم ضروری زندگی به مددجویان کمیته امداد هشترود
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای ایجاد پایگاه نوروزی در گرمسار
بازدید معاون توسعه روستایی ریاست جمهوری از طرح‌های اشتغال‌زا در رفسنجان
هنگام استفاده از اینترنت هرگز اطلاعات شخصی را به دیگران ندهید
بالگرد اورژانس هوایی برای تسریع درمان جوان ۲۱ ساله به پرواز در آمد
دزفول، قطب تولید مرکبات سالم 
دستگیری سارقان اماکن خصوصی در چاراویماق
پیشرفت گسترده در توسعه ۳۲۹ هکتاری بندر امام خمینی (ره)
بیش از یکهزار متر مربع اراضی ملی در اهواز به بیت المال بازگشت
افزایش تراز دریاچه ارومیه
پیشرفت مطلوب اجرای طرح چهارخطه شوشتر-صالح شهر-دزفول
ماندگاری هوای گرم در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
دعای روز دوم ماه مبارک رمضان
تاکایچی به چین هشدار داد
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان
توقیف ۸۵۰ کیلوگرم زغال و چوب از قاچاقچیان در کهگیلویه و بویراحمد
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق
اعلام نتایج صلاحیت داوطلبان؛ اولویت با شهرهای پرجمعیت
فشار مذاکراتی و جنگ روانی؛ دو دلیل تحرکات نظامی آمریکاست
پهلوگیری ناوشکن دنا در بندر ویشاخاپاتنام هند
پیش‌بینی بارندگی پراکنده در شمال کشور
اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورا‌های شهر
ثبت‌نام بیش از ۵ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)