• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۷۷۴۳
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۰
بین الملل » غرب آسیا
در تجمع بزرگ مردمی در مجتمع سیدالشهدا:

شیخ نعیم قاسم: جنگ علیه ایران کل منطقه را شعله‌ور می کند

دبیرکل حزب‌الله لبنان در سخنرانی خود در تجمعات گسترده همبستگی با جمهوری اسلامی ایران، گفت: گرد هم آمده‌ایم تا بر همبستگی و حمایت از جمهوری اسلامی ایران و رهبر الهام بخش آن، امام سید علی خامنه‌ای، تأکيد کنیم.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از رادیو النور، شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب‌الله لبنان در سخنرانی خود در تجمعات گسترده همبستگی با جمهوری اسلامی ایران، رهبری حکیم آن و ملت سرافرازش، در بیروت، جنوب و البقاع لبنان و در محکومیت اهانت به مرجع بزرگ امام سید علی خامنه‌ای گفت: گرد هم آمده‌ایم تا بر همبستگی و حمایت از جمهوری اسلامی ایران و رهبر الهام بخش آن، امام سید علی خامنه‌ای، تاکید کنیم.

 

 

مقابله با تهدید علیه رهبری، واجب است

شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب‌الله لبنان در سخنرانی خود، پس از تبریک گفتن فرارسیدن ماه پربرکت شعبان و اعیاد شعبانیه، در تبیین جایگاه امام خامنه‌ای گفت: امام خمینی امام و ولی امر مسلمانان در جهان بود و پس از او، ولی فقیه و امام، سید علی خامنه‌ای (دام ظلّه) است که عهده‌دار رهبری است. حزب‌الله به رهبری ولی فقیه، هم در بُعد اعتقادی و هم در بُعد روش، ایمان دارد.

 

تهدید رهبری تهدید میلیون ها انسان است

شیخ نعیم قاسم درباره تهدیدات ترامپ افزود: زمانی که ترامپ رهبری را تهدید می‌کند، در واقع میلیون‌ها انسان را تهدید می‌کند، زیرا او رهبر آنان است. این موضوع قابل سکوت نیست و مقابله با این تهدید واجب است، ما خود را در رویارویی با آن درگیر می‌دانیم و این تهدید را متوجه خود نیز محسوب می‌کنیم.

وی خاطر نشان کرد: جمهوری اسلامی ایران با الگویی آزاد پدید آمد که جهان به آن عادت نداشت و این دستاوردی استثنایی و بزرگ بود. شکل گیری جمهوری اسلامی و پیروزی انقلاب آن، بزرگترین ضربه را به آمریکا و اسرائیل وارد کرد. ۴۷ سال تحریم، محاصره اقتصادی و فشار غرب و آمریکا علیه جمهوری اسلامی گذشت، اما این نظام همچنان شعله فروزان برای آزادیخواهان باقی ماند، پیشرفت کرد و به الگویی برای کشور مستقل تبدیل شده است.

 

 

ایران با رهبری امام خامنه‌ای، طرح آمریکا و اسرائیل را ناکام گذاشت

شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب‌الله لبنان گفت: آمریکا به مدت ۸ سال توسط عراق جنگی علیه ایران به راه انداخت، همه انواع سلاح‌ها را به کار گرفت و میلیون‌ها دلار برای سرنگونی ایران خرج کرد,، اما شکست خورد. برپایی جمهوری اسلامی و پیروزی انقلاب، بزرگترین ضربه را به آمریکا و اسرائیل وارد کرد. ایران در جنگ ۱۲ روزه ایستادگی کرد و توانست تحت رهبری امام خامنه‌ای، طرح‌های آمریکا و اسرائیل را ناکام بگذارد. دشمنان خواستند با سوءاستفاده از اوضاع اقتصادی، ایران را از درون سرنگون کنند، در تظاهرات، خرابکارانی را نفوذ دادند که نیرو‌های امنیتی و مردم را هدف قرار دادند و به آتش زدن مساجد، خودرو‌ها و مراکز پرداختند.

 

تهدید آمریکا علیه ایران را تهدید علیه خودمان می‌دانیم

شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب‌الله لبنان در سخنرانی خود، گفت: همه این اتفاقات در ایران با پشتیبانی غرب، آمریکا و اسرائیل رخ داد. آمریکا خواهان تحقق حقوق ملت‌ها نیست و همراه با اسرائیل در پی ضربه زدن به هر طرح استقلال طلبانه در منطقه است. در برابر سناریو‌های درهم تنیده و متجاوزانی که بین ما تفاوتی نمی‌گذارند، ما درگیر آنچه رخ می‌دهد هستیم و بر دفاع تاکید داریم. در زمان مناسب نحوه اقدام خود را، متناسب با شرایط، تعیین خواهیم کرد، اما بیطرف نیستیم. چه کسی گفته دفاع فقط به معنای توازن در قدرت است؟ دفاع آن است که نگذاریم دشمن به اهدافش دست یابد. برخی می‌خواستند لبنان را جزئی از اسرائیل کنند و زمین‌های لبنانی را به آن بفروشند. اما ما با حق، شرافت، وطن، آزادسازی سرزمین و وفاداری به شهدا و خانواده‌های شریف فداکار هستیم. تهدید آمریکا علیه ایران را تهدید علیه خودمان می‌دانیم و اختیار کامل داریم که هر آنچه را برای مقابله با آن مناسب می‌بینیم، انجام دهیم. ما در موضوع ایران بیطرف نیستیم و در زمان مناسب نحوه رفتار خود را اعلام خواهیم کرد.

 

ان شاء الله امام خامنه‌ای پرچم را به صاحب الزمان (عج) تقدیم خواهد کرد

شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان گفت: ان شاء الله امام خامنه‌ای پرچم را به صاحب الزمان (عج)، تقدیم خواهد کرد. جنگ علیه ایران این بار، ممکن است آتش را در همه منطقه شعله ور کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

صلح با زور، یعنی استعمار و نسل کشی که در غزه رخ داد

شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب‌الله لبنان در سخنرانی خود، گفت: صلح با زور یعنی استبداد و استعمار و نسل کشی که اسرائیل در غزه مرتکب می‌شود که با مشارکت غرب مظهر وحشی‌گری و جنایت صورت می‌گیرد. ما را با مرگ تهدید نکنید، مرگ در دست شما نیست، در دست خدای متعال است، اما از عزت خود دست نخواهیم کشید، زیرا مسئولیت ماست.

 

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
چهل روز پس از آسمانی شدن
۷۰۰ همت برای حمایت از طرح‌های صنعتی نیمه تمام لرستان نیاز است
رمضان؛ ماه بندگی و بهره‌مندی از میهمانی الهی
مصمم به اجرای سریع برنامه همکاری راهبردی ایران و روسیه هستیم
تجلیل از رتبه‌های برتر آذربایجان غربی در آزمون سراسری
مهروموم ۲۱ واحد صنفی متخلف در بندر ماهشهر
تشریح جزئیات نسخه بازنگری‌شده آیین‌نامه ارتقای هیئت علمی
پخش دو دیدار از لیگ قهرمانان آسیا و اروپا از شبکه ورزش
تداوم تنش آبی؛ بارندگی‌های اخیر کافی نیست
برگزاری نخستین همایش شهر اندیشی مدیریت مصرف انرژی با محوریت گاز در همدان
قهرمانان بوچیا؛ مستعد و بی ادعا
برپایی نمایشگاه نقاشی هنر و طبیعت در گرمسار
مراسم اربعین شهدای فتنه آمریکایی - صهیونیستی در گرگان
توسعه همکاری‌های زمین‌شناسی ایران و روسیه
بزرگترین سفره افطاری جهان اسلام در مشهد برپا می‌شود
استقبال مردم از ماه مبارک رمضان
فعالیت عمرانی در ۳۶ بقعه خراسان جنوبی
توزیع ۹۲ دستگاه لوازم خانگی بین مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) گنبدکاووس
توسعه زیرساخت‌های آب و برق خوزستان با قدرت ادامه دارد
قرارداد راه آهن رشت - آستارا به زودی امضا می شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور دوم گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف
ارتش برای مقابله با دشمن آماده است
عکس‌های ارسالی برای مسابقه عکاسی حیات وحش لندن
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم
پزشکیان: نیرو‌های انتظامی مایه عزت و امنیت کشورند
افتتاح هتل مجموعه رفاهی فرهنگیان شیراز
تلاش برای اجرای خط ۳ مترو مشهد
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
درخشش قصه‌گویان خوزستانی در بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی
نشست پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴
دور دوم مذاکرات در ژنو، ظهر امروز
مشخص شدن نخستین حریفان ایران قبل از جام جهانی ۲۰۲۶
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۳ نظر)
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا  (۵ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
ویژه‌های رمضانی شبکه چهار  (۱ نظر)
درخشش بانوان جودوکار نيشابوری در مسابقات استانی  (۱ نظر)