• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۸۳۷۷
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۰
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش
وزیر آموزش و پرورش:

سازمان آموزش و پرورش استثنایی نماد تحقق عدالت آموزشی است

وزیر آموزش و پرورش گفت: سازمان آموزش و پرورش استثنایی نماد تحقق عدالت آموزشی است و از تدوین برنامه‌های راهبردی برای توسعه آموزش فراگیر، بازنگری نظام سنجش و گسترش خدمات حمایتی برای دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه خبر داد.

 

سازمان آموزش و پرورش استثنایی نماد تحقق عدالت آموزشی استبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ علیرضا کاظمی؛ در جلسه هیئت امنای سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور که با حضور رئیس سازمان بهزیستی کشور، اعضای شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش و اعضای هیئت امنا برگزار شد، با اشاره به فراز و فرود‌های این حوزه از بدو تأسیس، گفت: آموزش و پرورش استثنایی همواره یکی از حوزه‌های مهم نظام تعلیم و تربیت است و آمار‌ها نشان می‌دهد که روز به روز باید توجه بیشتری به این بخش صورت گیرد.

وی با تأکید بر نگاه راهبردی به آموزش و پرورش استثنایی، افزود: هیچ فردی نباید به این حوزه بی‌اعتنا باشد، زیرا افراد با نیاز‌های ویژه هیچ تفاوتی با سایر افراد جامعه ندارند و باید از تمام حقوق برابر برخوردار باشند. این رویکرد باید به یک رویه ثابت در نظام آموزشی تبدیل شود.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ضرورت اجرای برنامه‌های تدوین‌شده، گفت: برنامه‌های خوبی در این حوزه وجود دارد، اما فاصله میان برنامه و اجرا باید کاهش یابد. آموزش باید فراگیر، همه‌جانبه و مبتنی بر عرضه خدمات مناسب به همه مخاطبان باشد.

کاظمی سازمان آموزش و پرورش استثنایی را نماد عدالت در وزارت آموزش و پرورش دانست و از بازنگری در نظام سنجش با رویکرد مداخله زودهنگام، شخصی‌سازی روش‌های مداخله آموزشی و اصلاح ارزیابی مراکز سنجش اختلالات یادگیری خبر داد.

وی همچنین از امضای تفاهم‌نامه با بنیاد مستضعفان برای حمایت از دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه، بازنگری ساختار و شرح وظایف واحد‌های آموزش استثنایی در مناطق کشور، توجه ویژه به جذب نیروی انسانی متخصص و تمرکز مأموریت‌های پژوهشکده آموزش و پرورش استثنایی خبر داد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به توسعه آموزش فراگیر، گفت: بهترین رویکرد این است که آموزش و پرورش استثنایی در تمام مدارس فراگیر شود و دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه در کنار دانش‌آموزان عادی تحصیل کنند تا تعامل اجتماعی و پذیرش تفاوت‌ها تقویت شود.

وی اجرای طرح پایلوت برگزاری کلاس‌های دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه در مدارس عادی را از برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد و افزود: مدیران مدارس موظف به مناسب‌سازی فضا‌های آموزشی هستند و مدارس جدید و موجود باید برای حضور دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه بهسازی و بازنگری شوند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور در این جلسه با تأکید بر اولویت عدالت در سیاست‌های دولت چهاردهم، مدارس را کانون تحقق عدالت اجتماعی دانست و گفت: سازمان آموزش و پرورش استثنایی نقش محوری در تضمین برابری فرصت‌ها و دسترسی همه دانش‌آموزان به خدمات حمایتی دارد.

سید جواد حسینی؛  گفت: آموزش و پرورش همواره در مسیر عدالت‌محوری پیشگام بوده و امروز در جایگاهی قرار دارد که آرزوی همه ما بوده است.

وی افزود: مدارس باید کارکرد عدالت‌محور داشته باشند و برای تحقق برابری، باید شرایطی فراهم شود که برابری در درون مدرسه محق شود.

حسینی سازمان آموزش و پرورش استثنایی را عینیت‌بخش عدالت دانست و گفت: این سازمان نقش حمایتی و محافظتی دارد و هیچ دانش‌آموزی نباید از سپهر خدمات چندبخشی محروم بماند.

رئیس سازمان بهزیستی از افتتاح ۲۵۰۰ «مرکز زندگی» در محلات کشور به زودی خبر داد و افزود: دانش‌آموزان نیازمند خدمات توانبخشی، آموزشی و حمایتی، از تمامی خدمات لازم برخوردار خواهند شد و هر نوع تجهیزات و حمایت مورد نیاز در اختیار آنان قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به پوشش حمایتی گسترده سازمان بهزیستی، تصریح کرد: بیش از ۲۰۰ هزار دانش‌آموز تحت پوشش بهزیستی هستند و به ۱۵ میلیون دانش‌آموز کمک‌هزینه تحصیلی پرداخت می‌شود. همچنین برنامه‌ریزی شده است تا ۷۰۰ هزار نفر دیگر تحت پوشش حمایتی قرار بگیرند و سطح خدمات ارتقا یابد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمادگی دستگاههای مختلف برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
محققان ۴ کشور در جشن مهدوی آمل
تحصیل هزار و ۱۰۰ طلبه در ۱۴ مدرسه علمیه لرستان
دستگیری ۱۱ سارق در اجرای طرح ضربتی پلیس رشت
رویداد ملی ایران جان فرصتی برای معرفی، توانمندی‌ها و مزیت‌های اقتصادی استان
ورزشی‌های هشتم بهمن ماه در استان سمنان
نشست ستاد گرامیداشت دهه فجر در رشت
بازار آخر وقت و تکاپوی مردم مهاباد در معابر شهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
اعدام عامل پشتیبانی «عملیات بزرگ» موساد در ایران
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی
سیاری: در صورت وقوع جنگ دشمن آسیب زیادی خواهد دید
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
صدور ۲۱۰ هزار دادخواست علیه دشمن صهیونی و آمریکا
همبستگی پاکستانی ها با ایران 
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)