• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۸۶۷۹
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۴
گلستان » اجتماعی

برگزاری نشست صمیمی فرمانده سپاه نینوای گلستان با علمای تاثیرگذار استان

فرمانده سپاه نینوای گلستان گفت: هرکس درهرجایگاهی برخلاف اتحاد و وحدت مردم استان حرکت کند طبق میل دشمن عمل کرده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای گلستان؛ فرمانده سپاه نینوا گلستان در دیدار با ائمه جمعه و علمای تاثیر گذار شیعه و اهل سنت در استان گلستان گفت:اگر این انقلاب با همین صلابت و شوکت و اقتدار پیش برود دشمنان محکوم به زوال هستند زیرا هیچگاه ظلم پایدار نمی‌ماند.
سردار سیدموسی حسینی افزود :با ارزش ترین متاع در نزد یک انسان جان آن است و ما این جان را با افتخار تقدیم به امنیت مردم و پاسداری از ولایت می‌کنیم.
وی گفت: در مسیر انقلاب اسلامی از هیچ فداکاری و اقدامی که برای دفاع از انقلاب و اسلام و ولایت و مردم باشد فروگذار نخواهیم بود.
سردار حسینی انقلاب اسلامی را میراثی از شهدای گرانقدر برشمرد که به ما رسیده است و افزود: حوادثی را در طول انقلاب اسلامی شاهد بوده ایم و تا زمانی که این انقلاب مقتدر باشد این حوادث ادامه دارد.
سردار حسینی با تاکید بر اینکه ایران قوی در قاموس دشمنان نمی‌گنجد تصریح کرد: دشمنان ، ایران اسلامی الهام بخش ، آزاد ، اثرگذار در معادلات منطقه ای و جهان را بر نمی تابند و برای شکست آن از هیچ تلاشی فروگذار نیستند.
فرمانده سپاه نینوا گلستان گفت : هرجا شکست استعمار جهانی رخ داد خطی از انقلاب را دیده اند حتی اگر ایران در آن حضور نداشت.
وی افزود: جلوگیری از صدور انقلاب اسلامی خواست آنها بود اما این انقلاب فراتر از مرز جغرافیایی در دل ها و اندیشه ها نفوذ کرد.

وی مرز انقلاب اسلامی را در اندیشه ها و دل ها دانست و گفت : هرجا که فطرت آزادی و آزادگی باشد آنجا مرز انقلاب اسلامی است .

سردار حسینی با اشاره به اینکه ساخت قدرت بعد از دفاع مقدس، تعمیق انقلاب اسلامی در درون و بیرون از مرزها و رشد و پیشرفت روز به روز علم و فناوری دشمنان را ناچار مجبور به تغییر تاکتیک کرده و به جنگ نرم و جنگ شناختی و ترکیبی رو آورده است گفت: در این صحنه  نبرد بسیار پیچیده یک فرمانده ای بزرگ ، هوشمند و مقتدر وجود دارد که به موقع با یک سخنرانی و حتی یک پیام و موضع مقتدرانه تمام نقشه های طراحی شده  طی سالیان طولانی دشمن را نقش بر آب می کند.

فرمانده سپاه نینوا افزود: شکر نعمت ولایت که خداوند متعال در این برهه به ما ارزانی داده با ولایت پذیری انجام می گیرد.

وی وظیفه علما در استان را حرکت جامع ، کامل و پشتیبانی کننده در مسیر ولایت برشمرد و تصریح کرد: در جنگ نرم باید به گونه ای رفتار شود تا حریف آنچه را که می خواهید ، فکر کند و به مرحله ی عمل برساند اما در جنگ شناختی اجازه فکر کردن به حریف را نمی دهید و کسی که در آماج جنگ شناختی قرار می‌گیرد بدون اینکه فکر کند عمل می کند.

سردار حسینی با بیان اینکه دشمن چندین مرحله را طرح ریزی کرد و راهبرد اصلی براندازی و تجزیه ایران بود افزود: اعتراض که البته در ابتدا به حق در مسائل اقتصادی بیان شد اما در پازل دشمن قرار گرفته است ، اغتشاش ، ترور و درنهایت حمله نظامی از برنامه های دشمن بود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
آمادگی دستگاههای مختلف استان قم برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
محققان ۴ کشور در جشن مهدوی آمل
تحصیل هزار و ۱۰۰ طلبه در ۱۴ مدرسه علمیه لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
اعدام عامل پشتیبانی «عملیات بزرگ» موساد در ایران
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
صدور ۲۱۰ هزار دادخواست علیه دشمن صهیونی و آمریکا
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
همبستگی پاکستانی ها با ایران 
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)