• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۲۸۶۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۲
سیاسی » مجلس

ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ایران قوی، مستقل و یکپارچه مانع اصلی برنامه‌های نظام استکباریست و دشمنی‌ با انقلاب اسلامی هم به این جهت است که توانسته کشوری قوی، مستقل و یکپارچه ایجاد کند.

ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما, محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود در صحن علنی امروز (یکشنبه ۱۲ بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی، گفت: سالروز بازگشت حضرت امام (ره) به ایران و آغاز دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی را به نمایندگان محترم و ملت عزیز و شریف ایران تبریک و تهنیت می‌گویم. پیروزی انقلاب اسلامی، روز قطع کردن دست اجانب از سر ایران عزیز بود؛ خمینی کبیر به ملتی که داغ اشغال انگلیسی و کودتای آمریکایی و از دست دادن خاک کشور در دوران حکومت‌های دست‌نشانده و بی‌اراده را چشیده بود، جرأتی دوباره بخشید تا کشورشان را از حوادث مشابه نجات دهند، در برابر تجزیه‌طلبان و وطن‌فروشان بایستند و در یک کلام اجازه ندهند که این کشور با ترس و وادادگی چند سیاستمدار دست‌نشانده، به وسیله آمریکا و سایر مستکبران بلعیده شود.
 
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: ایران قوی، مستقل و یکپارچه مانع اصلی برنامه‌های بلندمدت نظام استکباریست و دشمنی‌ها با انقلاب اسلامی ایران هم به این جهت است که توانسته با تکیه بر فرهنگ ایرانی و اسلامی مردم، کشوری قوی، مستقل و یکپارچه ایجاد کند. معمار انقلاب، در وصیتنامه سیاسی-الهی خود، به ما و به همه نسل‌های آینده وصیتی کرده‌اند که نیاز ضروری برای این روز‌های ماست. ایشان اینگونه تاکید فرمودند: بی تردید رمز بقای انقلاب اسلامی همان رمز پیروزیست؛ و رمز پیروزی را ملت می‌داند و نسل‌های آینده در تاریخ خواهند خواند که دو رکن اصلی آن، یک انگیزه الهی و مقصد عالی حکومت اسلامی؛ و دوم اجتماع ملت در سراسر کشور با وحدت کلمه برای همان انگیزه و مقصد. اینجانب به همه نسل‌های حاضر و آینده وصیت می‌کنم که اگر بخواهید اسلام و حکومت االله برقرار باشد و دست استعمار و استثمارگران خارج و داخل از کشورتان قطع شود، این انگیزه الهی را که خداوند تعالی در قرآن کریم بر آن سفارش فرموده است از دست ندهید؛ و در مقابل این انگیزه که رمز پیروزی و بقای آن است، فراموشی هدف و تفرقه و اختلاف است.
 
رئیس قوه مقننه عنوان کرد: یکایک ما مسئولان و مردم باید خود را در برابر این وصیت حکیمانه مسئول بدانیم. پرهیز از مقدم دانستن امر جناحی بر امر ملی و باور واقعی به هسته سخت۹۰ میلیونی لازمه عبور از اوضاع سخت موجود است. اما متاسفانه تا موجی از حوادث فروکش می‌کند، برخی دوباره فریادزنان، امر ملی را فراموش می کنند و امر جناحی را بر سر این و آن می‌کوبند. تلاش همه ما باید حمایت از معیشت مردم، بهبود مشکلات اقتصادی و همچنین شنیدن مطالبات و اعتراضات به حق آنها باشد. لازم است تاکید کنم اقدام غیرمسئولانه اتحادیه اروپا در وارد کردن اتهام بی‌اساس تروریستی خواندن سپاه مقدس پاسداران، که در تبعیت از دستور‌های رییس جمهور آمریکا و سران رژیم صهیونیستی صورت پذیرفت، به مسیر بی‌اهمیت شدن اروپا در نظم آینده جهانی سرعت بخشید.
 
قالیباف گفت: پیش از این نیز تصریح کرده بودم که جریان حامی صهیونیزم، بیشتر به دنبال فضاسازی رسانه‌ای برای مرعوب ساختن مردم ایران و کشور‌های مستقل دنیاست، اما همه بدانند مردم ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را بخشی از خود می‌دانند که امنیت آنها را تامین کرده است و در همه سختی ها، از بلایای طبیعی مثل سیل، زلزله و بیماری فراگیر کرونا گرفته تا سازندگی و محرومیت‌زدایی، این نهاد مقدس را در کنار خود می‌بینند. همچنین این قبیل هجمه‌ها بیشتر باعث همبستگی اجتماعی در حمایت مردم از سپاه پاسداران برای حفظ عزت و امنیت ملی کشورشان می‌شود. اروپایی‌ها با تلاش برای ضربه زدن به سپاه که خود، بزرگترین مانع در برابر گسترش تروریسم به اروپا بود، در واقع به پای خود شلیک کردند و یکبار دیگر با اطاعت کورکورانه از آمریکایی‌ها، علیه منافع مردمشان تصمیم گرفتند. اروپا می‌خواهد با این اقدامات، ارباب خود یعنی آمریکا را راضی کند تا دست از تهدید تمامیت ارضی آنها بکشد، اما این ارباب نشان داده است که ارزشی برای نوکران خود قائل نیست.
 
رئیس قوه مقننه عنوان کرد: سپاه، منحصر به فردترین نهاد ضدتروریستی در جهان است که با کمک مردم منطقه حکومت داعش را ساقط کرد و خطر جهانی این جریان تروریستی را از بین برد و در راه مبارزه با تروریسم بین المللی صد‌ها شهید، از جمله یکی از بزرگترین و مجرب‌ترین فرماندهانش یعنی سردار سلیمانی را تقدیم کرد. سپاه مقدس پاسداران به پشتوانه ملت رشید ایران و مستضعفان جهان، روز به روز قوی‌تر خواهد شد و سر هر مستکبر مغروری را به سنگ خواهد کوبید. سپاه، جان فدای ایران و انقلاب اسلامیست و دشمنی‌های حامیان تروریسم در جهان از قدرت این شجره طیبه ذره‌ای نخواهد کاست. همینجا هم اعلام می‌کنم: که طبق بند هفت قانون اقدام متقابل در برابر اعلام سپاه به عنوان سازمان تروریستی، ارتش کشور‌های اروپایی گروه تروریستی محسوب می‌شوند و عواقب این اقدام به عهده اتحادیه اروپا خواهد بود.
 
بر اساس این گزارش در حین و پس از نطق رئیس مجلس شورای اسلامی، نمایندگان در صحن علنی شعار‌های اروپا ننگت باد، نهضت ما حسینیه سپاه ما مردمیه، الله اکبر، مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، مرگ بر صهیونیست، خونی که در رگ ماست هدیه به رهبر ماست، حسین حسین شعار ماست شهادت افتخار ماست سر دادند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
برنامه‌های استکباری خیلی وقت است که در ایران اجرا شده است و یکی از آنها آقایی دلار است. کجای کاری اخوی؟
نظر شما
آخرین اخبار
وزیر جهادکشاورزی: یکسان‌سازی نرخ ارز، گامی در مسیر شفافیت و رونق اقتصادی
دعوت مردم انقلابی خراسان شمالی به حضور باشکوه در راهپیمایی 22 بهمن
بررسی روند پیشرفت زیرساخت‌های انتظامی در جنوب کرمان
صدور کد رهگیری ۳.۷ میلیون معامله در سامانه خودنویس
بهره‌برداری از طرح توسعه میدان گازی توس با فرمان رئیس‌جمهوری
تبدیل بیش از ۷۰ درصد اراضی پادگان ۰۶ پایتخت به پارک عمومی
مجموعه آثار« میرزاحسن رشدیه» گامی در جهت تعلیم و تربیت
صنایع یزد تا ۱۴۰۶ موظف به تأمین آب از منابع غیرمتعارف شدند
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است
جدال حساس نساجی و شهرداری نوشهر در شهرآورد مازندرانی ها
برگزاری جشنواره غذا در دبیرستان معصومیه شهر بایگ
ورود معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور
آغاز عملیات اجرایی تکمیل رینگ حاشیه‌ای شهر یزد
ساخت ۶۴ مدرسه طبق الگوی مدرسه دارالفنون در هر استان
«نیم نگاه»، در رادیو سلامت
هوای سالم مشهد در بیستمین روز بهمن
بهره برداری از ۱۲۰ طرح اقتصادی و عمرانی در الیگودرز
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
جای خالی یک پسر
برگزاری چهل‌ویکمین جشنواره موسیقی فجر کرمانشاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)