• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۲۹۵۷
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۹
آذربایجان غربی » اقتصادی

۱۲۲ طرح کشاورزی و تولیدی در آذربایجان‌غربی افتتاح و کلنگ زنی می‌شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: ۱۲۲ طرح کشاورزی، عمرانی و تولیدی به مناسبت دهه مبارک فجر آماده افتتاح و کلنگ زنی در سطح استان شده است. 

۱۲۲ طرح کشاورزی و تولیدی در آذربایجان‌غربی افتتاح و کلنگ زنی می‌شود
به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی؛ محمد رضا اصغری با حضور در برنامه رادیوئی کندیمیز از صدا و سیمای مرکز استان، ضمن تبریک فرا رسیدن چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی افزود: تعداد ۱۱۵ طرح با اعتبار بالغ بر ۸ هزار و ۹۸۴ میلیارد ریال در ایام دهه مبارک فجر با حضور مسئولان استانی و کشوری به بهره برداری می‌رسد. 
 
اصغری تصریح کرد: با بهره برداری از این پروژه‌ها برای دو هزار و ۶۲ نفر اشتغال پایدار ایجاد و برای بیش از دو هزار نفر تثبیت اشتغال شده و بیش از ۳۵۳ هزار خانوار نیز از عوائد اجرای این طرح‌ها بهره‌مند می‌شوند. 
 
وی اضافه کرد: همچنین تعداد ۷ طرح تعاون روستائی نیز با پیش بینی سرمایه گذاری ۱۱۰ میلیارد ریال آماده کلنگ زنی شده است که با بهره برداری از این طرح‌ها برای ۱۴ نفر به صورت مستقیم و ۳۷ نفر به صورت غیر مستقیم فرصت شغلی ایجاد می‌شود.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تاکید کرد: برای اجرای ۱۱۵ پروژه کشاورزی آماده بهره برداری، ۱۰۴ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی، ۱۱۴۹ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی و ۱۴۲ میلیارد ریال تسهیلات بانکی و ۷۵۸۸ میلیارد ریال از محل خودیاری هزینه شده است. 
 
وی ادامه داد: از مجموع این پروژه‌ها، بیشترین پروژه مربوط به ۵۷ طرح در بخش آب و خاک و امور فنی و مهندسی به منظور مدیریت بهینه مصرف آب کشاورزی و توسعه سیستم‌های نوین آبیاری با اعتبار هزینه شده ۳۹۱ میلیارد ریال است که برای ۹۰۱ نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد شده است. 
 
این مسئول خاطر نشان کرد: ۲۳ پروژه نیز مرتبط با طرح‌های عشایری، ۱۵ طرح تعاون روستایی، ۲ طرح مرتبط با طرح‌های منابع طبیعی و آبخیزداری، ۲ طرح شیلاتی، ۴ طرح در زیر بخش تولیدات دامی و ۳ طرح مرتبط با معاونت بهبود تولیدات گیاهی و ۹ طرح در زیر بخش معاونت توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی آماده افتتاح شده است. 
 
وی با بیان اینکه در این ایام امید و انگیزه در بین مردم به خصوص نسل جوان افزایش یاید، خاطر نشان کرد: مردمی سازی، آگاهی بخشی و نشاط اجتماعی رویکرد اصلی برگزاری جشن‌های پیروزی انقلاب اسلامی است. 
 
اصغری ابراز امیدواری کرد تا با افتتاح پروژه‌های این سازمان در دهه فجر، جامعه کشاورزی استان از مزایای آن بهره‌مند شوند و مسئولان و مدیران خانواده بزرگ جهاد کشاورزی نیز گامی موثر در ارتقاء کیفیت خدمات برداشته و به مسئولیت خود که همانا تحقق شعار «ما می‌توانیم» حضرت امام خمینی (ره) است، جامه عمل بپوشانند.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی ایران با حضور و مشارکت گسترده مردم به پیروزی رسیده است، خاطر نشان کرد: یکی از دستاورد‌های بزرگ انقلاب اسلامی، وحدت و انسجام ملی بین اقشار مختلف جامعه بود که در دهه فجر، این وحدت و انسجام ملی مورد تأکید قرار می‌گیرد و بر اهمیت آن برای حفظ و پیشرفت کشور تأکید می‌شود.
 
اصغری تاکید کرد: اصلاح ارز ترجیحی و کارآمدسازی یارانه‌ها با هدف حمایت از تولید داخلی و ایجاد ثبات اقتصادی در کشور آغاز شده است که این اقدام گامی در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی و رونق تولید خواهد بود.
 
وی همچنین بر توجه ویژه بر تبیین این موضوع نیز در اجرای برنامه‌ها در سطح شهرستان‌ها تاکید کرد و افزود: ۱۹ عنوان برنامه عملیاتی این سازمان جهت اجرا در سطح ستاد سازمان و شهرستان‌ها مصوب شده است که در طول این ایام اجرایی خواهند شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست بصیرتی با موضوع بررسی ابعاد اقدامات تروریستی اخیر در سیاهکل
تولید سفارشی ادوات آزمایشگاهی با دستان متخصصان بومی در قزوین
باخت مس کرمان برابر فولاد هرمزگان درلیگ برتر فوتسال بانوان
چند روایت...
ویژه برنامه‌های نهاد امامت جمعه کیش در ماه رمضان
پیشرفت بیش از ۲۰ درصدی ساخت لندینگ‌کرافت ۱۵۰۰ تنی
با مهار حریق یک مجتمع مسکونی در مشهد، ۱۲ نفر نجات یافتند.
راهپیمایی ۲۲ بهمن، پاسخ کوبنده ملت ایران به تهدید‌های آمریکا
بهره برداری از یادمان شهدای گمنام شهر گلگیر مسجدسلیمان
پیام تسلیت امام جمعه و استاندار کرمانشاه در پی درگذشت مادر شهیدان علی‌بیگی
ثبت نام بیش از هزار و ۸۵۵ نفر برای حضور در انتخابات شورا‌های روستا‌ها و عشایر گلستان
افزایش حجم انتقال کالا از مسیر خط آهن خواف
ادامه تظاهرات شهروندان سارایوو
دستگیری سارق قاپ زنی در شوش  
ادامه بازرسی از بازار استان تا پایان ماه مبارک رمضان و عید نوروز
افق‌های روشن ایران با خورشید؛ قزوین و سیستان و بلوچستان، پیشگامان انرژی پاک
آمادگی برای سرمایه‌گذاری در ۵۰ فرصت اقتصادی در مرز چیلات
اخبار کوتاه ۲۷ بهمن کردستان
اربعین شهدای اغتشاشات دی در کرمان؛ ۲۹ بهمن
۲۶ هزار متقاضی در استان اردبیل صاحب خانه می‌شوند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
راه‌آهن سریع‌السیر ارومیه – تبریز؛ مسیر جدید رشد و تجارت در شمال‌غرب کشور
واکسیناسیون تب برفکی دام‌ها در طارم ، زنجان
تجلیل ازدکتر رسول خدابخش دانشمند هسته‌ای کشور در اردبیل
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد
رونمایی از تندیس « سرباز وطن »
دوازدهمین نمایشگاه سالانه گل ارکیده در شیکاگو
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم
توضیحات قالیباف درباره افزایش حقوق‌ها در سال آینده
متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سال آینده به ۹۰ درصد می‌رسد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۸ نظر)
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۷ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد  (۱ نظر)
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
تخت‌روانچی: مسئله غنی‌سازی صفر مطرح نیست  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)
عصبانیت رژیم صهیونیستی از توهین ترامپ به هرتزوگ  (۱ نظر)
عنایت بخشی درگذشت  (۱ نظر)