• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۳۵۹۸
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۸
اقتصادی » آب و انرژی

اجرای ۹۵ هزار میلیارد ریال طرح توسعه شبکه برق تهران تا دهه فجر

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران گفت: از ابتدای امسال تا دهه فجر، بیش از ۹۵ هزار میلیارد ریال در قالب ۱۹ طرح و بیش از ۲۵۰۰ پروژه برای توسعه، نوسازی و هوشمندسازی شبکه برق استان هزینه شده است.

اجرای ۹۵ هزار میلیارد ریال طرح توسعه و نوسازی شبکه برق تهران تا دهه فجر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، «اکبر حسن‌بکلو» با تشریح اقدامات انجام‌شده در حوزه توسعه زیرساخت‌های برق‌رسانی گفت: در این بازه زمانی، ۴۰۵ کیلومتر شبکه فشار متوسط با اعتباری بالغ بر ۳۲۴۵ میلیارد ریال و ۲۸۷ کیلومتر شبکه فشار ضعیف با هزینه‌ای بیش از ۲۲۳۹ میلیارد ریال احداث شده است که نقش مهمی در افزایش ظرفیت و پایداری شبکه ایفا کرده است.

وی افزود: در همین مدت، ۱۹۴۲ دستگاه پست هوایی و زمینی، در مجموع با ظرفیت ۳۲۱ مگاولت‌آمپر و با اعتباری بالغ بر ۱۰ هزار و ۶۹۲ میلیارد ریال احداث و به بهره‌برداری رسیده است و ۶۹ فیدر فشار متوسط جدید از پست‌های فوق‌توزیع ایجاد شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای ارتقای پایداری شبکه تصریح کرد: نصب ۳۰۰ دستگاه کلید LBS و ۱۰ دستگاه رکلوزر با اعتباری بالغ بر ۲۰۰۰ میلیارد ریال انجام شده است که نقش مؤثری در کاهش خاموشی‌ها و افزایش قابلیت مانور شبکه داشته دارد. همچنین ۳۵ کیلومتر شبکه فیبر نوری با اعتبار ۳۵ میلیارد ریال در سطح استان احداث شده است.

وی با اشاره به تکمیل و راه‌اندازی «قرارگاه رصد مصرف» گفت: این قرارگاه با هدف پایش دقیق مصارف مشترکان و مدیریت بار شبکه، با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال احداث و راه‌اندازی شده است. افزون بر این، ۹۲ هزار مشترک تحت پوشش طرح هوشمندسازی، رویت‌پذیری و کنترل‌پذیری شبکه قرار گرفته‌اند که برای این بخش بیش از ۳۵۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

حسن‌بکلو ادامه داد: در حوزه پدافند غیرعامل نیز خرید دیزل‌ژنراتور با اعتباری بیش از ۷۱۰ میلیارد ریال انجام شده و نیاز‌های پشتیبان شرکت تکمیل شده است. همچنین در زمینه توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر، نیروگاه‌های خورشیدی به ظرفیت ۴۰ مگاوات در سطح استان با اعتباری بیش از ۳۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال احداث شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران با تأکید بر حمایت از مناطق کم‌برخوردار اظهار کرد: ۵۰۰ سامانه خورشیدی قابل حمل برای عشایر با اعتباری بیش از ۱۱۰ میلیارد ریال تأمین و تحویل شده است و تأمین برق ۳۲۰۰ واحد مسکونی در قالب طرح نهضت ملی مسکن در سطح استان انجام گرفته است.

وی گفت: توسعه و نوسازی شبکه برق روستایی ۶۵ روستا با اعتباری نزدیک به ۱۰۰۰ میلیارد ریال انجام شده و همچنین خرید نیابتی بیش از ۵۰۵ هزار دستگاه کنتور هوشمند سه‌فاز فهام یک با اعتبار ۳۰ هزار میلیارد ریال، از دیگر اقدامات مهم این شرکت در سال ۱۴۰۴ است.

به گفته مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران، راه اندازی طرح جامع طراحی، توسعه و بهره برداری از بستر ارتباطی و خدمات الکترونیکی مبتنی بر کد‌های دستوری USSD، تسهیل فرایند اطلاع‌رسانی و بهبود کیفیت ارایه خدمات غیرحضوری با اعتبار ۱۵ میلیارد ریال، ایجاد سامانه فوریت‌های برق ۱۲۱ استان تهران در حوزه ملارد با اعتبار ۵۰ میلیارد ریال، راه اندازی داشبورد پایش وضعیت ترانسفورماتور در سامانه MDM در زمینه راهبرد نگهداشت مبتنی بر وضعیت CBM با اعتبار ۵ میلیارد ریال، توسعه نرم افزار اسکادا و برقراری ارتباط با سایر نرم افزار‌ها و گزارش گیری از آن با اعتبار ۱۷ میلیارد ریال، توسعه اکیپ‌های عملیاتی به تعداد ۸ اکیپ خط گرم، ۱۲ اکیپ عیب یابی، ۵ اکیپ رولیاژ و ۵ اکیپ اتوماسیون با اعتبار ۶۴۰ میلیارد ریال، راه اندازی معاونت نگهداشت پیشگیرانه (نت) در حوزه غرب با ۱۶ اکیپ عملیاتی سبک و سنگین با اعتبار ۱۶۹۰ میلیارد ریال، کلنگ زنی کارگاه تخصصی تعمیرات ترانس، کلید و آزمایشگاه فشار قوی با اعتبار ۳۰۰ میلیارد ریال، توسعه و نوسازی ناوگان خودرویی از طریق خرید ۱۵۰ دستگاه خودرو با اعتبار ۳۱۰۰ میلیارد ریال و کلنگ زنی پروژه پاسخگویی به مشترکان توسط هوش مصنوعی در سامانه ۱۲۱ با اعتبار ۵۰۰ میلیارد ریال از دیگر پروژه‌های شرکت توزیع نیروی برق استان تهران است که اجرای آن به پایان رسیده و در دهه فجر، افتتاح و بهره‌برداری می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وزیر جهادکشاورزی: یکسان‌سازی نرخ ارز، گامی در مسیر شفافیت و رونق اقتصادی
دعوت مردم انقلابی خراسان شمالی به حضور باشکوه در راهپیمایی 22 بهمن
بررسی روند پیشرفت زیرساخت‌های انتظامی در جنوب کرمان
صدور کد رهگیری ۳.۷ میلیون معامله در سامانه خودنویس
بهره‌برداری از طرح توسعه میدان گازی توس با فرمان رئیس‌جمهوری
تبدیل بیش از ۷۰ درصد اراضی پادگان ۰۶ پایتخت به پارک عمومی
مجموعه آثار« میرزاحسن رشدیه» گامی در جهت تعلیم و تربیت
صنایع یزد تا ۱۴۰۶ موظف به تأمین آب از منابع غیرمتعارف شدند
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است
جدال حساس نساجی و شهرداری نوشهر در شهرآورد مازندرانی ها
برگزاری جشنواره غذا در دبیرستان معصومیه شهر بایگ
ورود معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور
آغاز عملیات اجرایی تکمیل رینگ حاشیه‌ای شهر یزد
ساخت ۶۴ مدرسه طبق الگوی مدرسه دارالفنون در هر استان
«نیم نگاه»، در رادیو سلامت
هوای سالم مشهد در بیستمین روز بهمن
بهره برداری از ۱۲۰ طرح اقتصادی و عمرانی در الیگودرز
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
جای خالی یک پسر
برگزاری چهل‌ویکمین جشنواره موسیقی فجر کرمانشاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)